Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-690 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-690 Sample Questions:

1. Which of the following are true about the Bottom-Up eDirectory upgrade strategy? (Choose 2)
A. It's relatively easy to plan and organize.
B. Replica synchronization issues are isolated.
C. The risk of problems are increased due to replica synchronization issues.
D. Errors encountered during the upgrade are less likely to be propagated to the entire tree.
E. Errors potentially introduced during the upgrade process could propagate throughout the tree.
Answer: B, D

2. You've just completed a Remote Upgrade to NetWare 6.5 on a NetWare 5.1 server. The server you upgraded resides in a multi-server tree. Which DSREPAIR operations should you run on the upgraded server? (Choose 3)
A. Import Remote Schema
B. Time Synchronization
C. Unattended Full Repair
D. Delete Unknown Leaf Objects
E. Post NetWare 5 Schema Update
F. Report Synchronization Status
G. Repair Time Stamps and Declare a New Epoch
H. Designate This Server as the New Master Replica
Answer: B, C, F

3. Which switch can be used when loading the DNS service on a NetWare 6.5 server to force a zone transfer to occur?
A. -u
B. -z
C. -s
D. -l
E. -zi
F. -zt
G. -rp
Answer: E

4. Which server parameter must be manually specified within the Novell Client configuration?
A. DNS Server
B. DHCP Server
C. BootP Server
D. Primary Server
E. Preferred Server
Answer: E

5. In which container is the organizational CA object found in your eDirectory tree?
A. KAP
B. NMAS
C. [ROOT]
D. Security
E. The same container where the server has been installed.
Answer: D

6. Akiko Tanaka changed departments. You updated ATanaka's user object to reflect her new phone number. What is sent to the other replicas of this partition regarding this change?
A. The entire partition
B. The phone number only
C. The ATanaka user object
D. The required fields of the user object
E. The container where the ATanaka object resides
Answer: B

7. A secondary server is not synchronized to a single reference time server. During the next polling process, what percent of the time difference does the secondary time server adjust?
A. 1%
B. 16%
C. 25%
D. 50%
E. 75%
F. 100%
G. A secondary server doesn't adjust its clock
Answer: F

8. Which switch can be used when loading Vcu.nlm to automatically remove the original volume after the upgrade process is complete?
A. /d
B. /r
C. /e
D. /z
E. /rem
Answer: A

9. Which file is used to specify the context where CIFS users reside in the tree?
A. Sys:\Etc\Ctxs.cfg
B. Sys:\Public\Ctxs.cfg
C. Sys:\Etc\Cifsctxs.cfg
D. Sys:\System\Ctxs.cfg
E. Sys:\Public\Cifsctxs.cfg
F. Sys:\System\Cifsctxs.cfg
Answer: C

10. The Novell Client for Windows NT, 2000, and XP is integrated with which standard Windows components? (Choose 4)
A. Favorites
B. My Computer
C. System Tray
D. My Documents
E. Control Panel
F. Windows Explorer
G. Recent Documents
H. Network Neighborhood
Answer: B, C, F, H


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved