Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-686 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-686 Sample Questions:

1.Which describes the role of the Novell Distributed Print Services (NDPS) printer agent?
A.It downloads the correct print driver to the workstation.
B.It responds to queries from clients about the status of a print job.
C.It provides a platform for printer objects that reside on the server.
D.It allows NDPS clients to sent print jobs to printers that are not NDPS­aware.
E.It redirects print jobs to directory on the server while waiting for the printer to become available.
F.It takes application­specific data from the application creating the print job and reformats it to work with the printer it is being sent to.
Answer: B

2.You're implementing a NetWare 6.5 network for a small business client: Jessica's Bakery. There is only one server in the network. You've named the server BAKERY1 and installed it into an eDirectory tree named JESSICASBAKERY­TREE. You've used a random password generator to create a password for the tree's Admin user. To ease administration, you've located the server next to the Point of Sale system in the customer area of the bakery. You deployed Universal Password on the server. All workstations have Novell Client 4.9 installed on them. You created a NFAP share on the server for the SHARED and the FINANCE directories on the server's DATA volume. Does this configuration meet Novell's security recommendations?
A.Yes, all Novell security guidelines have been met.
B.No, the server should be placed in a locked closet or room.
C.No, you shouldn't use Universal Password with Novell Client version 4.9.
D.No, you shouldn't use the business name in the server or eDirectory tree names.
E.No, you shouldn't create NFAP shares for directories containing financial information.
F.No, you shouldn't use a random password generator for the Admin password. It's easy to hack.
Answer: B

3.Which web­based services does Virtual Office provide? (Choose 3.)
A.Chat
B.Calendar
C.Bookmarks
D.Spreadsheet
E.Word processor
F.Project management charts
Answer: A, B, C

4.Which of the following technologies is used by NetWare 6.5 to prevent data from being written
to bad blocks on the hard disk drive by redirecting it to a reserved area of the partition?
A.HPFS
B.iSCSI
C.Rsync
D.Hot Fix
E.Hot­Plug
F.Overbooking
G.Storage Pools
H.Block Suballocation
Answer: D

5.You've just finished configuring an iPrint system on your NetWare 6.5 server. The server's DNS name is iprint.widget.com. The Manager object is named IPP­Printer in the SLC.WIDGET container. The Broker object is named IPP­Broker and is also in SLC.WIDGET. You've used the Maptool.htm file to configure a map named slcoffice.htm for location­based printing. What URL should you enter in your browser's Address field to test the iPrint map?
A.http://iprint.widget.com/slcoffice.htm
B.http://iprint.widget.com/Ipp/slcoffice.htm
C.http://iprint.widget.com/Ippdocs/Maptool.htm
D.http://iprint.widget.com/iPrint/slcoffice.htm
E.http://iprint.widget.com/Ippdocs/slcoffice.htm F.http://iprint.widget.com/Ipp/slcoffice.htm ­b=IPP­Broker.SLC.WIDGET G.http://iprint.widget.com/Ippdocs/slcoffice.htm ­m=IPP­Printer.SLC.WIDGET
Answer: E

6.Where is the ConsoleOne utility located, by default, on a NetWare 6.5 server?
A.SYS:\PUBLIC\MGMT\
B.SYS:\PUBLIC\CONSOLEONE\
C.SYS:\PUBLIC\MGMT\CONSOLEONE\
D.SYS:\PUBLIC\CONSOLEONE\1.2\BIN
E.SYS:\PUBLIC\MGMT\CONSOLEONE\BIN
F.SYS:\PUBLIC\MGMT\CONSOLEONE\1.2\
G.SYS:\PUBLIC\MGMT\CONSOLEONE\1.2\BIN
Answer: G

7.Your company specializes in the production of digital video products. Your company has been recently awarded a very large contract that has a very short deadline. Your NetWare 6.5 server currently uses a single 80 GB IDE hard disk drive. The new contract will require considerably more hard disk storage. You've purchased and installed a 400 GB RAID5 disk array designed specifically for non­linear video editing. The array came with a diskette containing NetWare drivers. Which file on your server should you edit to load these drivers?
A.RAID.NCF
B.SERVER.EXE
C.CONFIG.SYS
D.STARTUP.NCF
E.STARTUP.CFG
F.STORAGE.NCF
G.AUTOEXEC.BAT
H.RAID5 array drivers can only be loaded manually from the server console.
Answer: D

8.Which utilities can you use to manage directory and file attributes on a NetWare 6.5 server? (Choose 2.)
A.ICE
B.FLAG
C.iManager
D.iMonitor
E.NDS Manager
F.Remote Manager
Answer: B, F

9.Your company's business procedures require the use of triplicate forms. To accommodate this, you have secured an older dot­matrix printer to deploy in your network. It doesn't have a network interface. It will be connected directly to one of your server's LPT ports using an IEEE 1284 parallel cable. You use Novell Distributed Print Services (NDPS) to provide print services to your users. This printer doesn't have an embedded printer agent. Can you use it with NDPS?
A.Yes, all prerequisite requirements have been met.
B.No, the NDPS manager doesn't support older dot­matrix printers.
C.No, the NDPS broker is incompatible with the IEEE 1284 standard.
D.No, NDPS doesn't support printers that don't have an embedded printer agent.
E.No, a printer agent can't be created for printers that connect to the server with a parallel cable.
Answer: A

10.Which utility can be used to create NSS volumes in NetWare 6.5? (Choose 2.)
A.NSSMU
B.iMonitor
C.NWCONFIG
D.ConsoleOne
E.NDS Manager
F.NetWare Administrator
Answer: A, D

11.You're designing the eDirectory tree for your company. Your company is composed of four distinct subsidiary organizations. You decide to create four Organization objects at the root of your tree to represent each. Each subsidiary has its own Vice President who is in charge of the organization. You decide to create a user object for each Vice President in their respective Organization object. Will this design work?
A.Yes, all eDirectory rules have been observed.
B.No, user objects can't reside in an Organization object.
C.No, Organization objects can only reside within Country objects.
D.No, there can only be one Organization object within a given tree.
E.No, Organization objects should not be used to represent subsidiaries. Organizational Unit objects should be used instead.
Answer: A

12.Which of the following are system files used by DR­DOS? (Choose 3.)
A.NTLDR
B.IO.SYS
C.MSDOS.SYS
D.IBMBIO.COM
E.IBMDOS.COM
F.COMMAND.COM
G.NTDETECT.COM
H.PAGEFILE.SYS
Answer: D, E, F

13.Which file system attribute indicates that the file has been modified at some point since the last backup operation?
A.A
B.H
C.P
D.Ci
E.Dc
F.Di
G.Dm
H.Ds
I.Ic
J.Ro
K.Sh
Answer: A

14.You have just finished configuring a Novell Distributed Print Services system for your organization on your NetWare 6.5 server. You've created a Broker object, a Manager object, and configured a Printer Agent and gateway for your organization's printer. You've loaded the broker and manager services on your server. You configured the Remote Printer Management service to automatically download the correct printer driver to your client Windows XP Professional workstations. When you log in from the workstations using the Novell Client 4.83, the drivers are not downloaded. You've tried logging in from every workstation and it doesn't work on any of them. What's causing this problem?
A.You need to upgrade to the Novell Client version 4.9.
B.You must load the Printer Agent software (PRAGENT.NLM) on the server.
C.You need to download and install the latest Support Pack on the server.
D.Remote Printer Management isn't compatible with Windows XP Professional.
E.The NDPS component of the Novell Client hasn't been installed on the workstations.
Answer: E

15.Which tasks can be performed with ConsoleOne? (Choose 2.)
A.Manage licensing.
B.Assign rights to objects.
C.Browse very large trees.
D.Configure NDPS Brokers.
E.Change the server's IP address.
Answer: B, C

16.You're planning the network file system for a NetWare 6.5 server you are going to install. Your server has a mirrored 40 GB SCSI­3 hard disk drive array. On the array, you've decided to create one NSS volume named SYS. In addition to the default operating system directories created when NetWare is installed, you want to create a directory named USERS off the volume root where each user will have his or her home directory. You also want to create a directory named SPOOL off the volume root where print jobs waiting to be printed on the network printer will reside. Finally, you want to create a directory named APPS off the volume root where network­distributed applications will reside. Does this design meet with Novell guidelines?
A.Yes, all Novell guidelines have been met.
B.No, NSS doesn't support mirrored drive arrays
C.No, NSS doesn't support SCSI­3 hard disk drives.
D.No, the user's home directory should be named HOME.
E.No, only the NetWare operating system should reside on volume SYS.
F.No, volume SYS should be a traditional volume on a NetWare 6.5 server.
G.No, the users' home directories should be placed immediately beneath SYS:\PUBLIC.
Answer: E

17.You've been asked by management to implement Novell's iFolder product throughout the company. You've installed a new NetWare 6.5 server, named DA28, in the tree to provide iFolder services. The IP address of DA28 is 192.168.1.28. During the server install, you selected the iFolder patterned deployment. You now need to configure iFolder on the server. What URL can you use to access the iFolder Management Console?
A.http://192.168.1.28/vo/Admin
B.http://192.168.1.28:8008/Admin
C.http://192.168.1.28/iFolderAdmin
D.http://192.168.1.28/iFolder/Admin
E.http://192.168.1.28:443/iFolder/Admin
F.http://192.168.1.28/iFolderServer/Admin
G.http://192.168.1.28:631/iFolderServer/Admin
H.http://192.168.1.28/nps/iManager/iFolderAdmin
Answer: F

18.You're implementing a network for your company from scratch. You've just completed installing the CAT­5 wiring, RJ­45 jacks, and Fast Ethernet switches that will service your network. During the installation of NetWare 6.5, the only system connected to the network is the server you are performing the installation on. As you have decided to use the IPX protocol on your network, what frame type will be bound, by default, to your server's network board by the installation program?
A.802.2
B.802.3
C.802.5
D.802.11b
E.Ethernet_II
F.Ethernet_SNAP
Answer: A

19.You've configured the DNS name iprint.widget.com to point to the NetWare 6.5 server hosting your iPrint service. Your Print Service Manager object is named iPrintMan in the CORP.LGA.WIDGET container in your WIDGET­TREE eDirectory tree. What command should you enter at the server console to configure iPrint to use this DNS name?
A.IPP IPRINTMAN.CORP.LGA.WIDGET IPRINT.WIDGET.COM
B.NDPSM IPRINTMAN.CORP.LGA.WIDGET IPRINT.WIDGET.COM
C.IPP IPRINTMAN.CORP.LGA.WIDGET /URL=IPRINT.WIDGET.COM
D.NDPSM IPRINTMAN.CORP.LGA.WIDGET /URL=IPRINT.WIDGET.COM
E.IPP IPRINTMAN.CORP.LGA.WIDGET /DNSNAME=IPRINT.WIDGET.COM
F.NDPSM IPRINTMAN.CORP.LGA.WIDGET /DNSNAME=IPRINT.WIDGET.COM
Answer: F

20.Which products does Virtual Office provide web­based access to? (Choose 3.)
A.eGuide
B.iFolder
C.NetStorage
D.WAN Manager
E.Remote Manager
F.Web Search Server
Answer: A, B, C

21.Which NetWare loadable module provides the iPrint service on a NetWare 6.5 server?
A.IPP.NLM
B.IPRINT.NLM
C.NPRINT.NLM
D.IPPSRVR.NLM
E.PSERVER.NLM
F.IPRINTSRVR.NLM
Answer: D

22.Which NSS volume attribute maintains an inventory of all files on the volume that have had their contents changed at some point since the last backup operation?
A.Backup
B.Salvage
C.Migration
D.Compression
E.Directory Quotas
F.Modified File List
G.User Space Restrictions
H.Flush Files Immediately on Close
Answer: F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved