Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-684 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-684 Sample Questions:

1. RThomas is logging in to the DA4 server. The DA4 server does not hold a replica of the partition where RThomas' user object exists. An external reference is created on the DA4 server containing information about the RThomas user object. On the server with a replica of the partition containing RThomas eDirectory also attempts to create an attribute pointing to the DA4 server.
What is the name of this attribute?
A. Janitor
B. Obituary
C. Backlink
D. Flat cleaner
E. External reference
Answer: C

2. You are the system administrator for the SLC.DigitalAir container. You are creating some new user objects in this container. Which statements are true regarding the eDirectory rights for these new users? (Choose 2.)
A. The rights the SLC.DigitalAir container has to itself will affect the new users.
B. The default rights granted to the new users depends on the tool used to create them.
C. The new users will not have any eDirectory rights unless they are manually assigned.
D. The new users will not have any eDirectory rights unless they are created with a template.
E. The schema definition for the user class will grant the new users some default eDirectory rights.
F. The new users will not have any eDirectory rights unless they are created with a template or have rights manually assigned.
Answer: AE

3. When upgrading your first server to eDirectory 8.7, you may need to update the eDirectory schema. On which server should the schema be updated?
A. The server you are upgrading to eDirectory 8.7.
B. A server that has a replica of the [Root] partition.
C. Any server that holds a replica of any partition of the tree.
D. A server that holds the master replica of any partition of the tree.
Answer: B

4. Which are default settings for an eDirectory 8.7 tree structure? (Choose 3.)
A. A single Organization object is created.
B. Three Organizational Unit objects are created.
C. eDirectory keeps the tree as one single partition.
D. The database is replicated to the first three servers running eDirectory.
E. The Admin, Server, and Volume objects are created as children of [Root].
Answer: ACD

5. You are using the eMBox client to log into a server. The information required for login is as follows:
-server's IP address is 10.0.0.1
-port number is 8008
-context for admin is slc.digitalair
-password is novell.
Given this information, what is the appropriate syntax to login from the eMBox client?
A. login 10.0.0.1:8008;admin.slc.digitalair;novell
B. login admin.slc.digitalair:novell 10.0.0.1:8008
C. login 10.0.0.1:8008 admin.slc.digitalair novell
D. login 10.0.0.1:8008 -u admin.slc.digitalair -w novell -n
E. login -s 10.0.0.1 -p 8008 -u admin.slc.digitalair -w novell -n
Answer: E

6. Your eDirectory tree doesn't change often. On average, about once every three months partition changes are made or servers are added to the tree. There are very few additions, deletions or modifications of objects. In general, how often should you perform a health check on this tree?
A. Once a week
B. Once a month
C. Once every three months
D. Only when partition changes are made
E. When objects have been added or deleted
Answer: B

7. If a Directory System Agent cannot fulfill a request of a Directory User Agent, which X.500 directory component passes the information to another Directory System Agent?
A. The Directory Access Protocol
B. The Directory System Protocol
C. The Directory Information Tree
D. The Directory Information Database
E. The Directory Information Shadowing Protocol
Answer: B

8. Which X.500 Directory component replicates information from one Directory Information Database to another?
A. The Directory System Agent
B. The Directory System Protocol
C. The Directory Access Protocol
D. The Directory Information Tree
E. The Directory Information Shadow Protocol
Answer: E

9. Which are true statements when using the eDirectory Backup eMTool to back up and restore Novell eDirectory 8.7? (Choose 2.)
A. You can backup an attribute of just one object.
B. You can do a quick restore of an individual server.
C. You must be inside the firewall to do a backup or a restore.
D. You can backup files on the server that are related to the database.
E. You should not backup your server until eDirectory has been shut down.
Answer: BD

10. In an eDirectory 8.7 environment, the capabilities of which utilities are included in iManager? (Choose 2.)
A. DSVIEW
B. DSTRACE
C. DSMERGE
D. DSREPAIR
E. DSBROWSE
Answer: CD

11. Which statements regarding the extensible match feature of eDirectory 8.7 are true? (Choose 2.)
A. eDirectory 8.7 currently only supports an exact value match.
B. eDirectory 8.7 supports matching rules in the extensible match filter.
C. eDirectory 8.7 allows the inclusion of ACL attributes in a search via the extensible match filter.
D. eDirectory 8.7 allows the inclusion of distinguished name attributes in a search via the extensible match filter.
E. eDirectory 8.7 allows the inclusion of partition-specific attributes in a search via the extensible match filter.
Answer: AD

12. Which Web-based utilities can you use to perform diagnostics and manage eDirectory 8.7?
A. iMonitor and iManager
B. iMonitor and Rconsole
C. iManager and ConsoleOne
D. iMonitor and Server Console Manager
E. iManager and Server Console Manager
Answer: A

13. Which aspects of the eDirectory environment are defined by the schema? (Choose 3.)
A. The steps used to process obituaries
B. The types of objects that can be created
C. The number of objects allowed in a partition
D. The locations an object can exist in the tree
E. What types of replicas can be held on a server
F. The total number of replicas that can be held by a server
G. The information that must be entered and maintained for specific objects
Answer: BDG

14. Which aspects of the eDirectory environment are defined by the schema? (Choose 3.)
A. The roles of different replica types
B. The syntax of the login script attribute
C. The steps used to process obituaries
D. The types of objects that can be created
E. The information required for an object to exist
F. The number of associations allowed for an object
G. The total number of replicas that can exist on a server
Answer: BDE

15. A communication link between servers was dropping packets. The link has been fixed and now you see several unknown user objects in the SLC.DigitalAir partition. The master of the SLC.DigitalAir partition is DA1 and the DA2 and DA3 servers hold R/W replicas. What is the best course of action to try first to correct this issue?
A. Delete the unknown objects and then perform a local database repair on each server in the replica ring.
B. Delete the unknown objects and then perform a "Send All Objects to Every Replica in the Ring" from each server.
C. Load DSREPAIR -P and perform a local database repair on each server in the replica ring. Once the repairs have finished, perform a "Send All Objects to Every Replica in the Ring" from each server.
D. Delete the unknown objects. Load DSREPAIR -P and perform a local database repair on the DA2 and DA3 servers. Once the repairs have finished, perform a "Send All Objects to Every Replica in the Ring" from DA1.
E. Perform a "Receive All Objects from the Master to this Replica" for each server in the replica ring. Then switch the master to DA2 and repeat the receive all on each server, then switch the master to DA3 and again repeat the receive all on each server.
Answer: C

16. You are looking at objects in the SYD.DigitalAir container and you notice a user object named 1_3. What is the cause of this?
A. There were two user objects on different replicas with the same distinguished name and the same creation time stamp.
B. There were two user objects on different replicas with the same distinguished name and different creation time stamps.
C. There were two user objects on different replicas with different distinguished names and the same creation time stamp.
D. There were two user objects on different replicas with different distinguished names and the same modification time stamp.
E. There were two user objects on different replicas with the same distinguished name and the same modification time stamp.
F. There were two user objects on different replicas with the same distinguished name and different modification time stamps.
Answer: B

17. The DA3 server is preparing to synchronize schema. What servers will DA3 send schema synchronization information to?
A. Only servers in DA3's poll list
B. All servers in the same tree as DA3
C. All servers sharing replica rings with DA3
D. Only servers in replica rings where DA3 is the Master
Answer: A

18. Which utilities can be used to view the schema synchronization process? (Choose 2.)
A. iMonitor
B. iManager
C. ConsoleOne
D. MONITOR.NLM
E. DSTRACE.NLM
Answer: AE

19. When a non-local object authenticates or attaches to a server, eDirectory creates a placeholder for this object. What is this placeholder called?
A. Backlink
B. Obituary
C. Attribute
D. Remote object
E. External reference
Answer: E

20. Performing which partition operation will never cause the number of real objects in any servers' eDirectory database to change?
A. Move
B. Merge
C. Create
D. Add Replica
E. Remove Replica
Answer: C

21. Which statements are true regarding replica types? (Choose 2.)
A. Subordinate references contain only the partition root object.
B. Master and read/write replicas are the only replicas that are automatically created.
C. A master or read/write replica must reside on a server where bindery services is used.
D. Subordinate references can be promoted to be the master replica without causing problems to the NDS tree.
E. Master, read/write, read-only, and subordinate reference replicas can be manually created by the network administrator.
Answer: AC

22. Which statements are true regarding replica types? (Choose 2.)
A. The master replica controls the obituary process through the janitor process.
B. Master, read/write, and read-only replicas control partition boundary changes.
C. Master, read/write, and read-only replicas control creating, deleting, and moving objects.
D. The subordinate reference replica is the only replica that cannot be manually created by the network administrator.
E. Master, read/write, read-only, and subordinate references contain a complete copy of all object information of the partition.
Answer: AD

23. Which replica type can fill original requests for object changes but passes off all partition change requests?
A. Master
B. Read/write
C. Read-only
D. Subordinate reference
Answer: B

24. Which replica type contains only the partition root object?
A. Master
B. Read-only
C. Read/write
D. Filtered replica
E. Subordinate reference
Answer: E

25. Which replica or replicas contain a complete copy of all object information of a partition?
A. Master
B. Master and read-only
C. Master and read/write
D. Master, read/write, and read-only
E. Master, read/write, read-only, and subordinate reference
Answer: D

26. Which statements are true regarding subordinate reference replicas? (Choose 2.)
A. There can be multiple subordinate references per partition.
B. Subordinate references must reside on every server in the tree.
C. Subordinate references link a parent partition with its child partition.
D. A subordinate reference can be changed to be a master replica without losing information.
E. Subordinate references should be removed to help reduce traffic across the communication channel.
Answer: AC

27. Which statements are true regarding subordinate reference replicas? (Choose 2.)
A. Subordinate references only contain the partition root object.
B. Subordinate references link a parent partition with its child partition.
C. Subordinate references can be manually created by the administrator.
D. A subordinate reference can be changed to be a master replica without losing information.
E. Subordinate references should be removed to help reduce traffic across the communication channel.
Answer: AB

28. Which statements are true regarding transitive synchronization? (Choose 2.)
A. The transitive vector attribute is not a synchronized attribute.
B. Transitive synchronization updates replicas in a sequential order.
C. The transitive vector attribute is located on any partition root object.
D. Transitive synchronization does not require a server to be able to talk with every other server in the replica ring.
E. Transitive synchronization allows subordinate references to participate in a normal replica synchronization.
Answer: CD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved