Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-682 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-682 Sample Questions:

1. Which statements are true about the source server when doing a server migration to NetWare 6? (Choose 2.)
A. The source server must be running IP.
B. Any NetWare 3.x server and higher can be migrated to NetWare 6.
C. The source server's volumes must be the same size as the destination server's volumes.
D. If the source server is NetWare 4, the volumes must have long name space support added.
E. The person performing the migration must have the Supervisor right to the source server's file system.
Answer: DE

2. Which statements are true about the server migration to NetWare 6? (Choose 2.)
A. Compressed volumes cannot be migrated.
B. IP addresses for the source server are not migrated.
C. Configure the destination server as a secondary time source.
D. The destination server's AUTOEXEC.NCF file is deleted during the migration.
E. The destination server's volumes must be the same size as the source server's volumes.
Answer: BC

3. What must be verified before doing a server migration to NetWare 6?
A. That both the source and destination server's volumes are NSS
B. That the source server and destination server are not using IPX
C. That the source server and destination server are installed in the same tree
D. That the destination server's time is the same or later than the source server's time
E. That the source server's volumes are the same size as the destination server's volumes
Answer: D

4. Using the User Access Licensing (UAL) model, a user license is assigned to a user when that user logs in. The license is released from that user after how many days of not logging in?
A. 1
B. 7
C. 30
D. 90
E. 100
Answer: D

5. By default which statement is true regarding the UAL licensing model in NetWare 6?
A. NDPS printers use a user or connection license
B. The license is released from the user immediately when the user logs out
C. The search for the license starts at the user's context and goes up the tree
D. A different license is required for each NetWare 6 server that a user authenticates to
Answer: C

6. Using the UAL licensing model, where is it recommended to install user licenses if the server object resides in the FLIGHTOPS.DEL.DIGITALAIR container and the user objects reside in the CUSTSERV.DEL.DIGITALAIR container?
A. In any container
B. In the Security container
C. In the DIGITALAIR container
D. In the CUSTSERV.DEL.DIGITALAIR container
E. In the CUSTSERV.DEL.DIGITALAIR or DEL.DIGITALAIR containers
F. In the FLIGHTOPS.DEL.DIGITALAIR or DEL.DIGITALAIR containers
Answer: E

7. Which license type is designed for large, worldwide organizations?
A. Master License Agreement (MLA)
B. Volume License Agreement (VLA)
C. Corporate License Agreement (CLA)
D. Clustering User License Agreement (CUAL)
Answer: A

8. When migrating to a NetWare 6 server, which step should be done first?
A. Copy volumes
B. Edit configuration files
C. Begin the eDirectory migration
D. Place the destination server in a temporary directory tree
E. Rename the destination server's volumes to reflect the source server's volumes
Answer: D

9. When performing a migration to a NetWare 6 server, which are valid statements regarding copying volumes? (Choose 2.)
A. The volumes cannot be compressed.
B. The source and destination server's volumes must be NSS.
C. You do not need to copy all of the volumes at the same time.
D. The source and destination server's volume size must be the same.
E. The source and destination server's volume names must be the same.
Answer: CE

10. You are performing a NetWare 6 server migration from a server named DA1 to a server named DA2. At the Copy Volumes stage, you are migrating volume SYS directories. Where do these directories get migrated to on the destination server?
A. DA2\SYS:
B. DA2\SYS:SYS
C. DA2\SYS:SYS.MIG
D. DA2\SYS:SYS.NEW
E. DA2\SYS:SYS.TEMP
Answer: C

11. Which are valid statements when copying volumes during a server migration to NetWare 6? (Choose 2.)
A. All files, including those files that are open, will be migrated.
B. SYS:SYSTEM and SYS:PUBLIC directories cannot be migrated.
C. The migration of volumes will not proceed if there are critical errors detected.
D. When the copy volumes process starts, all users are disconnected from the server.
E. Any applications, which have NLM programs, that are migrated will have to be re-installed.
Answer: CE

12. When performing a server migration to a NetWare 6 server, which files can you modify during the Edit Configuration Files stage?
A. Any NCF or CFG file on the destination server
B. Any NCF or CFG file located in volume SYS on the destination server
C. Only the STARTUP.NCF and AUTOEXEC.NCF files on the destination server
D. Any NCF or CFG file located in the SYS:SYSTEM directory on the destination server
E. Any NCF or CFG file located in the SYS:SYSTEM and SYS:PUBLIC directories on the destination server
Answer: A

13. What happens during the Finish eDirectory Migration stage of a server migration to NetWare 6 process? (Choose 2.)
A. The NICI files are copied.
B. The licenses are installed.
C. The volume objects are updated.
D. The destination server is restarted.
E. The file trustee assignments are restored.
Answer: CE

14. After a NetWare 6 server migration, you have noticed that device drivers are not loading. These drivers need to be placed in the directory where SERVER.EXE resides. Where can you copy these drivers from?
A. C:\DRIVERS
B. SYS:SYSTEM
C. SYS:ETC\DRIVERS
D. SYS:SYSTEM\DRIVERS
E. C:\NWSERVER\DRIVERS
Answer: E

15. Your server address is 192.168.1.1. Which utility do you get access to if you enter the URL address of https://192.168.1.1:8009/nds-summary?
A. iMonitor
B. iManager
C. iPrint Manager
D. Remote Manager
E. iFolder Server Management Console
Answer: A

16. Which utility allows you to type in commands at the server console screen?
A. iMonitor
B. iManager
C. ConsoleOne
D. Server Manager
E. Remote Manager
Answer: E

17. Which utility will allow you to configure server SET parameters?
A. iMonitor
B. iManager
C. ConsoleOne
D. Remote Manager
E. Server Management Console
Answer: D

18. Which tasks can you perform with iMonitor? (Choose 2.)
A. Restart the server
B. Manage eDirectory rights
C. Run a repair on eDirectory
D. Configure SET parameters
E. Initiate a DSTRACE command
Answer: CE

19. Which are tasks you can perform using iManager? (Choose 2.)
A. Managing rights
B. Mounting a volume
C. Updating an eDirectory object
D. Initiating a DSTRACE command
E. Configuring a server SET parameter
Answer: AC

20. Which utility helps you diagnose DNS setup problems?
A. PING
B. DEBUG
C. CONFIG
D. TCPCON
E. NSLOOKUP
Answer: E

21. Which are tools you can use at the server console prompt to help troubleshoot IP problems? (Choose 2.)
A. PING
B. TCPCON
C. NETSTAT
D. TRACERT
E. IPCONFIG
Answer: AB

22. Which are tools you can use at the workstation to help troubleshoot IP problems? (Choose 3.)
A. PING
B. TCPCON
C. TRACERT
D. IPCONFIG
E. NSLOOKUP
Answer: ACD

23. Which statements are true regarding Fibre Channel? (Choose 2.)
A. It is compatible with SCSI.
B. It is less expensive than IDE/ATA.
C. It is usually found in a desktop machine.
D. It is most beneficial if used on single drive systems.
E. It can connect storage systems up to 10 kilometers apart.
Answer: AE

24. Up to how many processors can NetWare 6 support?
A. 8
B. 16
C. 32
D. 64
E. 128
Answer: C

25. When bringing up a server, which file sets up the interfaces with the keyboard, screen and interrupt handling?
A. SERV.NLM
B. XLDR.NLM
C. LOADER.EXE
D. PMLODR.NLM
E. PVER500.NLM
Answer: C

26. There are problems when starting your NetWare 6 server. Which command helps you identify at which point modules are loading during the server startup?
A. LIST
B. CONFIG
C. STARTUP
D. MODULES
E. LIST STAGE
Answer: E

27. When you brought up your server, you noticed that some modules were color-coded as red. What does this indicate?
A. That the module was loaded from an NCF file
B. That the module was auto-loaded by another module
C. That there were errors when the module was loading
D. That the module was loaded from the C:\NWSERVER directory
E. That the module was bound into SERVER.EXE and loaded from there
Answer: D

28. When you brought up your server, you noticed that some modules were color-coded as white while you were watching modules load. What does this indicate?
A. That the module was loaded from an NCF file
B. That there were errors when the module was loading
C. That the module was auto-loaded by another module
D. That the module was loaded from the C:\NWSERVER directory
E. That the module was bound into SERVER.EXE and loaded from there
Answer: A

29. The Logger screen can be saved to a text file to help aid in reviewing the load status of modules. By default where does this file get saved to?
A. SYS:LOGGER.TXT
B. SYS:ETC\LOGGER.TXT
C. SYS:PUBLIC\LOGGER.TXT
D. SYS:SYSTEM\LOGGER.TXT
E. C:\NWSERVER\LOGGER.TXT
Answer: E

30. In a NetWare 6 environment, what does the threshold set parameter determine?
A. Pre-emption of a thread
B. Load balancing activation
C. Multi-tasking of an application
D. Processor performance rates
E. Threads that can be run in parallel with each other
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved