Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-681 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-681 Sample Questions:

1. When troubleshooting a network problem, what is a beneficial initial step to try prior to developing a detailed problem hypothesis based on network information?
A. Monitor the network traffic.
B. Check for and eliminate user error.
C. Determine the network's baseline performance.
D. Verify you are using the latest diagnostic and troubleshooting equipment.
Answer: B

2. Which activities are appropriate to help you be better prepared for recurring network problems? (Choose 3.)
A. Maintain an updated network map.
B. Remove unnecessary components.
C. Perform regular network health checks.
D. Keep documentation available for reference.
E. Open an electronic incident with Novell support.
Answer: ACD

3. Which activities are appropriate to help you be better prepared for recurring network problems? (Choose 2.)
A. Remove unused workstations.
B. Maintain an updated network map.
C. Keep documentation available for reference.
D. Introduce planned errors when the network is experiencing poor performance.
Answer: BC

4. You are documenting your network to help save time with future troubleshooting. What information is beneficial to document? (Choose 3.)
A. A diagram of the network cabling
B. A list of current user and file system rights
C. The configuration and type of each workstation
D. The performance statistics during poor network operation
E. A chronological log of software upgrades and hardware changes
Answer: ACE

5. What complimentary resources are available online through the Novell web pages? (Choose 3.)
A. Product documentation
B. Product support forums
C. Incident-based electronic support
D. Novell Software Evaluation Library
E. Limited access to Abend Analysis System
Answer: ABE

6. You're mapping a drive to a NetWare 6 server. What type of eDirectory connection must be established?
A. Bindery
B. Authenticated
C. Authenticated and licensed
D. Connected but not logged in
Answer: C

7. Which type of login script is the most efficient method for supplying access to network resources?
A. Tree
B. User
C. Root
D. Profile
E. Default
F. Container
Answer: F

8. You should create the directory to hold the ACU files under which parent directory?
Answer: SYS:

9. Which tasks do you perform to set up the ACU to update the Novell Client software across the network? (Choose 2.)
A. Add the ACU.EXE instructions to each user login script.
B. Copy the client upgrade files to each user's workstation.
C. Place the upgrade files in a directory that all users have access to.
D. Run NCIMAN.EXE to create the ACU.BAT file for each workstation.
E. Configure the ACU.INI file to specify how you want ACU.EXE to execute.
Answer: CE

10. Which tasks do you perform to set up the ACU to update the Novell Client software across the network? (Choose 2.)
A. Add the ACU.EXE instructions to each user login script.
B. Copy the client upgrade files to each user's workstation.
C. Place the upgrade files in a directory that all users have access to.
D. Configure the ACU.INI file to specify how you want ACU.EXE to execute.
Answer: CD

11. Which modules implement TCP/IP in NetWare 6? (Choose 3.)
A. IP.NLM
B. TCP.NLM
C. TCPIP.NLM
D. SLPSAP.NLM
E. TCPSRVR.NLM
F. BSDSOCK.NLM
Answer: BCF

12. Which NetWare 6 tool do you use to configure DNS/DHCP services?
A. iMonitor
B. ConsoleOne
C. Novell iManager
D. NetWare Management Portal
Answer: C

13. Which NLM acts as a relay agent to forward DHCP requests from one network segment to another?
A. RELAY.NLM
B. DHCPRLY.NLM
C. RELAYAGT.NLM
D. DHCPFWD.NLM
E. DHCPSRVR.NLM
F. BOOTPFWD.NLM
Answer: F

14. Which tasks must you always perform when implementing DHCP? (Choose 3.)
A. Create a subnet
B. Create a Zone object
C. Create a DHCP server
D. Configure a NAT router
E. Configure an address range
F. Import a DHCP configuration
G. Export the DHCP configuration
Answer: ACE

15. NAT provides protection at the _____ layer of the OSI model.
A. Network
B. Physical
C. Data Link
D. Transport
Answer: A

16. NAT provides protection at the _____ layer of the OSI model.
A. Session
B. Network
C. Physical
D. Data Link
Answer: B

17. Which tool do you use to configure NAT?
A. iMonitor
B. ConsoleOne
C. NATCFG.NLM
D. INETCFG.NLM
E. Novell iManager
F. NetWare Management Portal
Answer: D

18. Where can you access the NetWare 6 MONITOR utility?
A. ConsoleOne
B. The server console
C. Through a standard web browser
D. From the public directory of the server
Answer: B

19. When you are configuring DDNS, which object identifies the IP addresses available for dynamic assignment?
A. Subnet Pool object
B. DHCP Server object
C. DNS-DHCP Locator object
D. Subnet Address Range object
Answer: D

20. Enter the NetWare 6 console command that starts the DNS server.
Answer: NAMED

21. Which NetWare 6 console command starts the DNS server?
A. NAMED
B. DNIPINST
C. DNSDHCP
D. DNSSRVR
Answer: A

22. Where is zone data stored in Novell's DNS implementation?
A. In eDirectory
B. Locally on the primary name server
C. Locally on each secondary name server
D. Locally on both primary and secondary name servers
Answer: A

23. Which NetWare 6 console command do you use to configure SLP DAs?
A. SLPDA
B. DASLP
C. SLPDAS
D. SETUPDA
Answer: A

24. When should an SLP DA be configured? (Choose 2.)
A. When SLPv2 is being used
B. When an UNSCOPED scope exists
C. When SLP is running on a large network
D. When backward compatibility is needed with SLPv1
E. When environments need to keep SLP network traffic to a minimum
Answer: CE

25. What is the name of the configuration file you must modify to statically configure the DA a server will use?
A. DA.CFG
B. SLP.CFG
C. SLPDA.CFG
D. CONFIG.SYS
E. AUTOEXEC.NCF
Answer: B

26. You want to configure SLP so workstations are updated upon login when there are SLP configuration changes on your network. What do you use to enable this configuration?
A. DNS
B. DHCP
C. SLP.CFG
D. SLP SCOPE
E. Dynamic DNS
Answer: B

27. You are running NetWare 6 with CMD for IPX support. What kinds of protocol traffic could be observed on the network wire in a pure IP segment? (Choose 3.)
A. IPX
B. SAP
C. SLP
D. TCP
E. UDP
Answer: CDE

28. You have a workstation that needs to access IPX applications on an IP-only network. Where must Compatibility Mode (CMD) be configured in this situation?
A. Nowhere
B. On the workstation
C. On the application server
D. On any NetWare 4.x servers
E. On both the workstation and application server
F. On the workstation and any NetWare 4.x servers
Answer: E

29. Where can you make direct adjustments to the NetWare 6 server SET parameters? (Choose 3.)
A. iMonitor
B. MONITOR
C. NWCONFIG
D. ConsoleOne
E. The Server Console
F. NetWare Remote Manager
Answer: BEF


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved