Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-654 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-654 Sample Questions:

1.Which DHCP object contains all server­specific configuration and policy information?
A.DHCP Server object
B.DHCP Subnet object
C.Subnet Pool object
D.Subnet Address Range object
Answer: A

2.The Hung Console Screen is useful if you are unable to execute any commands at the server console. Which hot key sequence would you use to bring up this screen?
A.Ctrl+Alt+Esc
B.Ctrl+Alt+Del
C.Ctrl+Alt+Tab
D.Ctrl+Shift+Esc
Answer: A

3.You want to load the NetBasic NLM and create an application named FS1NetBasic. Which command would you enter at the server console?
A.LOAD FS1NETBASIC NETBASIC.NLM
B.LOAD FS1NETBASIC.NLM NETBASIC
C.LOAD ­A=FS1NETBASIC NETBASIC.NLM
D.LOAD ­A=FS1NETBASIC.NLM NETBASIC
E.LOAD APP=FS1NETBASIC NETBASIC.NLM
Answer: C

4.In a Public Key Cryptography system, which key does the key owner use to decrypt data he receives from other parties?
A.Public key
B.Private key
C.Certificate key
D.Authentication key
Answer: B

5.NDS uses four types of replicas. Which replica type does not contain data but points to replicas that do contain the data?
A.Master
B.Read­Only
C.Read/Write
D.Subordinate references
Answer: D

6.Service Location Protocol (SLP) uses software agents to store information about services available on a TCP/IP network. Which agent is found on every network device that hosts a service?
A.User
B.Host
C.Service
D.Directory
Answer: C

7.What is the command to unload all modules from ADDRESS_SPACE2 and remove the address space?
A.UNLOAD ADDRESS SPACE=ADDRESS_SPACE2
B.UNLOAD KILL ADDRESS SPACE=ADDRESS_SPACE2
C.UNLOAD MODULES ADDRESS SPACE=ADDRESS_SPACE2
D.UNLOAD ADDRESS SPACE=ADDRESS_SPACE2 MODULES=ALL
Answer: A

8.NetWare has 4 types of loadable modules. Which modules control communication between the server operating system and storage devices?
A.LAN Drivers
B.Disk Drivers
C.NLM Utilities
D.Name Space Modules
Answer: B

9.When you are configuring DHCP, which object identifies the IP addresses available for dynamic
assignment?
A.DHCP Server object
B.Subnet Pool object
C.DNS­DHCP Locator object
D.Subnet Address Range object
Answer: D

10.What NLF file allows you to install more than 1 license certificate at a time into license
Container objects?
A.Folders
B.Objects
C.Envelopes
D.Containers
Answer: C

11.What is the default method for an IP server to locate a migration agent?
A.Unicast
B.Multicast
C.Broadcast
D.SAP tables
E.DHCP query
F.Directed broadcast
Answer: B

12.Which network administration tool is used to down, restart, or reset a server?
A.ConsoleOne
B.NDS Manager
C.NetWare Administrator
D.NetWare Management Portal
Answer: D

13.Which network administration tools can you use to create NDS objects? (Choose 3.)
A.ConsoleOne
B.NDS Manager
C.NetWare Administrator
D.NetWare Management Portal
E.Novell Application Launcher
Answer: A, C, D

14.Which statements are true regarding the Compatibility Mode Driver? (Choose 2.)
A.CMD encapsulates IPX packets within IP packets by adding an IP header.
B.In its migration agent mode, SCMD will not load if IPX is bound to a network board in the server.
C.IPX must be bound to the network board in the server before SCMD can be loaded in its default mode.
D.Workstations on IP­only segments need CMD configured in order to communicate with servers on IPX­only segments.
Answer: A, D

15.Which RConsole agent NLM do you run to access the console screens of a NetWare 5.1 server over an IP connection?
A.AIO.NLM
B.RCONAG6.NLM
C.RCONSOLE.NLM
D.RCONSOLEJ.NLM
Answer: B

16.What DOS utility is used for creating the DOS partition when installing NetWare 5.1?
A.FDISK
B.FORMAT
C.PARTITION
D.CHKDSK
Answer: A

17.Which statement best describes a web application server?
A.A central location for public and private discussion groups.
B.A platform that provides the runtime environment for an application's business logic.
C.An application that lets users transfer files to and from the computer on the Internet.
D.An application that publishes documents and files on the World Wide Web or on an intranet.
Answer: B

18.You need to modify the bindery context and NetWare server name for the server. Which file must you change?
A.SYS:SYSTEM\STARTUP.NCF
B.SYS:SYSTEM\AUTOEXEC.NCF
C.C:\NWSERVER\STARTUP.NCF
D.C:\NWSERVER\AUTOEXEC.NCF
Answer: B

19.Which type of DHCP object should you configure to manually assign an IP address to a specific workstation on the network?
A.IP Address object
B.DHCP Subnet object
C.Subnet Pool object
D.Subnet Address Range object
Answer: A

20.In a Public Key Cryptography system, which key do other parties use to validate the key owner's digital signature?
A.Public key
B.Private key
C.Certificate key
D.Authentication key
Answer: A

21.Which type of DNS zone maps IP addresses to domain names?
A.IP6.INT zones
B.Primary zones
C.IN­ADDR.ARPA zones
D.RootServerInfo zones
Answer: C

22.One of your servers is responding slowly to client requests. You notice that the Long Term
Cache Hits is at 84%. Which action would be the most effective in resolving the problem?
A.Unload DOS
B.Add more RAM
C.Upgrade the CPU
D.Unload noncritical NLMs
E.Decrease the Maximum Concurrent Disk Cache Writes
Answer: B

23.Network Address Translation (NAT) can be configured to operate in three different modes. You need to provide the private network with access to the public network and you need certain hosts (such as web and FTP servers) on the private network to be accessible from the public network. Which mode should NAT be configured to use?
A.IP
B.IPX
C.Static
D.Dynamic
E.Static and Dynamic
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved