Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-649 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-649 Sample Questions:

1.What is the purpose of the ARP utility?
A.Determines the IP address of a remote device
B.Determines the number of hops to a destination device
C.Reads and configures the local MAC­to­IP address tables
D.Identifies how many unanswered ARP packets have been sent
Answer: C

2.What does TFTP use to maintain data packet order?
A.Pointers
B.Sequence numbers
C.Acknowledgements
D.Fixed­length packets
E.A single data packet
Answer: C

3.The network for your organization uses 4 bits to identify the subnet address. Assuming addresses of all zeros and all ones are not used, how many subnets are available in your organization?
A.2
B.4
C.6
D.8
E.14
F.16
G.28
H.30
I.32
Answer: E

4.You are setting up routing for a network. You are interested in implementing the simplest type
of routing that meets your current and future network needs. The network currently has multiple subnets using 12 routers. You anticipate network growth in the near future. You are interested in load sharing and short convergence time. Which type of IP routing should you set up for this network?
A.Static
B.Link state protocol
C.Access link protocol
D.Distance vector protocol
Answer: B

5.Which protocols in the TCP/IP suite operate at the Internet layer of the DoD model? (Choose 2.)
A.IP
B.TCP
C.UDP
D.ARP
E.NF8
F.FDDI
G.HTTP
Answer: A, D

6.Which mechanisms can be used to obtain a dynamic IP address? (Choose 3.)
A.DNS
B.ARP
C.DHCP
D.RARP
E.ICMP
F.PING
G.BOOTP
Answer: C, D, G

7.What symptom can occur on a network when clients are configured with an incorrect subnet mask?
A.Clients ARP for remote devices.
B.Dynamic route entries are added unnecessarily.
C.Clients cannot obtain an IP address using DHCP.
D.Routers send ICMP port unreachable messages for remote devices.
Answer: A

8.Which steps are part of the TCP/IP error resolution process? (Choose 2.)
A.List all operating systems in use.
B.Examine the communication process.
C.Begin capturing all network packets.
D.Identify the possible points of failure.
Answer: B, D

9.Your company uses the IP address 168.212.0.0 with subnets 168.212.64.0 and 168.212.128.0. What is the appropriate subnet mask for your company?
A.255.255.0.0
B.255.255.128.0
C.255.255.192.0
D.255.255.224.0
E.255.255.255.0
F.255.255.255.128
G.255.255.255.192
H.255.255.255.224
Answer: C

10.Which tool do you use to determine active processes on a host?
A.ROUTE
B.PING/TPING
C.TRACEROUTE
D.Port scanner
Answer: D

11.When do RIP routers advertise their routing information?
A.Every 30 seconds
B.Every 60 seconds
C.Anytime a change occurs
D.When a request for information is received
Answer: A

12.Which routing configuration provides a method for explicitly defining the next hop from a router to a particular destination?
A.Static
B.Dynamic
C.Directed
D.Link state
E.Distance vector
Answer: A

13.What class of IP address is shown below? 233.4.71.222
A.Class A
B.Class B
C.Class C
D.Class D
E.Class E
Answer: D

14.How often does an OSPF router rebuild its routing table information?
A.Every 30 seconds
B.Every 60 seconds
C.Every five minutes
D.Every hour
E.At a predetermined interval
F.Only when a change occurs
Answer: F

15.What is the purpose of the ROUTE utility?
A.Views a host's route table
B.Compares entries in multiple router tables
C.Adds entries in a link state routing database
D.Forces a client to use a specific routing protocol
E.Determines how many hops are required to get to a device
Answer: A

16.What is a typical error symptom of a network that was not configured with a required DHCP
relay agent?
A.Clients cannot access their default gateway.
B.Clients cannot obtain an IP address using DHCP.
C.Clients cannot ping devices on another network.
D.Clients cannot use host names to reach other devices.
Answer: B

17.Which Windows utilities can you use to examine the host's local IP address? (Choose 2.)
A.PING
B.WINIPCFG
C.IPCONFIG
D.PORTSCAN
E.TRACEROUTE
Answer: B, C

18.Which protocol is used for generic communication between proxies or gateways and other
Internet systems?
A.FTP
B.SMTP
C.POP3
D.HTTP
E.Gopher
Answer: D

19.Which protocol works in conjunction with IP to report errors?
A.TCP
B.UDP
C.IRC
D.ICMP
E.SNMP
F.IGMP
G.TELNET
Answer: D

20.Your organization uses the IP address 156.10.0.0. Your current requirements are 10 subnets, each supporting 500 hosts. You anticipate needing to grow to 25 subnets, with each continuing to support 500 hosts. Based on these current and future needs, which subnet mask should you use?
A.255.255.128.0
B.255.255.192.0
C.255.255.224.0
D.255.255.240.0
E.255.255.248.0
F.255.255.255.0
Answer: E

21.Which NetWare server utility do you use to obtain the end­to­end path information between a server and a remote IP device?
A.TCPCON
B.IPTRACE
C.TRACEROUTE
D.PING/TPING
Answer: B

22.What error symptom could you see on a network if a client had a misconfigured subnet mask?
A.Dynamically added route entries
B.Numerous unanswered ARP broadcasts
C.A high rate of ICMP port unreachable packets
D.Reachability with IP addresses but not host names
Answer: B

23.Which statements are true regarding enabling split horizon on a RIP network? (Choose 2.)
A.It decreases RIP traffic.
B.It increases convergence time.
C.It simplifies the routing tables.
D.It prevents networks from being unreachable.
Answer: A, B

24.Which firewall protocol encapsulates IP when sending across a serial line?
A.ARP
B.PPP
C.NAT
D.SLP
E.VPN
F.IP Gateway
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved