Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-632 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-632 Sample Questions:

1. What IPX routing protocol offers load balancing capabilities without reducing the physical size of the internetwork? Answer.
Please Input correct Answer here.
Answers. NLSP

2. Which address type may be supernetted?
A. Class A
B. Class B
C. Class C
D. Class D
Answers. C

3. A network administrator needs to create 12 subnets. What is the minimum number of bits required to create the 12 subnets?
A. 3 bits
B. 4 bits
C. 5 bits
D. 12 bits
Answers. B

4. What physical topology provides the greatest degree of fault tolerance?
A. bus
B. star
C. ring
D. mesh
E. cellular
Answers. D

5. What element of an IPX address determines the packet's service destination within a given network device?
A. subnet mask
B. node address
C. socket number
D. network address
E. internal network address
Answers. C

6. When can a node on an IEEE 802.5 compliant LAN access the network medium?
A. when the node receives the token
B. when the node is validated by the contention monitor
C. when the node listens and detects no traffic on the network medium
D. when the node listens and detects no blocking signals on the network medium
Answers. A

7. Which elements form an IPX address used for internetwork communication? (Choose three.)
A. subnet mask
B. node address
C. socket number
D. network address
Answers. B, C, D

8. Select the link state routing protocols. (Choose two.)
A. RIP
B. LAT
C. SNA
D. NLSP
E. RTMP
F. OSPF
Answers. D, F

9. What are two disadvantages to RIP? (Choose two.)
A. static routing
B. count-to-infinity
C. resource intensive
D. slow convergence time
E. lack of industry support
Answers. B, D

10. Which two protocols in the TCP/IP protocol stack correspond to the Transport layer of the OSI model? (Choose two.)
A. IP
B. UDP
C. FTP
D. TCP
E. HTTP
F. ICMP
Answers. B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved