Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Novell 050-565 Exam - Cheat-Test.com

Free 050-565 Sample Questions:

Q: 1 Supernetting requires a minimum of how many consecutive IP network addresses?
A. 2
Answer: A

Q: 2 Which IPv4 address classes are reserved for specific uses and may not be assigned to hosts? (Choose two.)
A. A
B. B
C. C
D. D
E. E
Answer: D, E

Q: 3 What IPX routing protocol is best suited for an internetwork that contains 138 routers, multiple redundant routes that require load balancing, and three WAN links?
A. NLSP,(NETWARELINKSERVICESPROTOCOL)
Answer: A

Q: 4 Which two components of the TCP/IP protocol suite map to the Host-to-Host layer of the DOD model? (Choose two.)
A. IP
B. TCP
C. FTP
D. NFS
E. UDP
F. ARP
Answer: B, E

Q: 5 Which IP address is reserved for local host loopback?
A. 0.0.0.1
B. 1.0.0.1
C. 127.0.0.1
D. 255.0.0.1
Answer: C

Q: 6 Select the link state routing protocols. (Choose two.)
A. RIP
B. LAT
C. SNA
D. NLSP
E. RTMP
F. OSPF
Answer: D, F

Q: 7 What protocol is normally considered to be both a LAN and WAN protocol?
A. PPP
B. ATM
C. X.25
D. SLIP
E. ISDN
F. Frame Relay
Answer: B

Q: 8 Identify the network devices associated with the Data Link layer of the OSI model. (Choose two.)
A. NICs
B. routers
C. switches
D. gateways
E. repeaters
F. active hubs
Answer: A, C

Q: 9 What is the maximum number of bytes that can be dedicated to the station address portion of an IPv4 address?
A. THREE
Answer: A

Q: 10 What IPX routing protocol generally uses the least bandwidth, provides the fastest routing updates, and offers scalability for large internetworks?
A. NLSP,(NETWARELINKSERVICESPROTOCOL)
Answer: A

Q: 11 What are two disadvantages to RIP? (Choose two.)
A. static routing
B. count-to-infinity
C. resource intensive
D. slow convergence time
E. lack of industry support
Answer: B, D

Q: 12 A network uses a subnet mask of 255.255.248.0. It reserves host addresses containing all "1's". How many host addresses are available for each subnet?
A. 255
B. 512
C. 1023
D. 2047
Answer: D

Q: 13 What protocol provides access to the X.500 and is specifically targeted at simple management and browser applications?
A. LDAP,(LIGHTWEIGHTDIRECTORYACCESSPROTOCOL)
Answer: A

Q: 14 How many characters may be in a single domain name label?
A. 16
B. 63
C. 120
D. 255
Answer: B

Q: 15 Which IPX network addresses are reserved for special purposes? (Choose three.)
A. 00000000
B. 11111111
C. FFFFFFFF
D. FFFFFFFE
E. AAAAAAAA
F. AAAA0000
Answer: A, C, D

Q: 16 How many bits are in an IPv4 address? Answer:
A. 32
Answer: A

Q: 17 What IPX routing protocol offers load balancing capabilities without reducing the physical size of the internetwork?
A. NLSP,(NETWARELINKSERVICESPROTOCOL)
Answer: A

Q: 18 What information is exchanged in an initial "hello" packet between OSPF routers? (Choose three.)
A. hello interval
B. router priority number
C. full link state database
D. IP address and subnet mask
E. summary of the link state database
F. summary of the link state advertising database
Answer: A, B, D

Q: 19 A network administrator has been assigned a Class B network address of 150.225.0.0. The administrator then subnetted the network with a subnet mask of 255.255.240.0. If the administrator is reserving node addresses of all "0's" and all "1's," what is the range of available node addresses for the subnet 150.225.32.0?
A. 150.225.32.1 to 150.225.44.254
B. 150.225.32.1 to 150.225.47.254
C. 150.225.32.1 to 150.225.48.254
D. 150.225.32.1 to 150.225.50.254
E. 150.225.32.1 to 150.225.52.254
F. 150.225.33.1 to 150.225.44.254
G. 150.225.33.1 to 150.225.46.254
H. 150.225.33.1 to 150.225.48.254
I. 150.225.33.1 to 150.225.52.254
I. 150.225.33.1 to 150.225.54.254
Answer: A

Q: 20 How many IP addresses must be combined to create the IP supernet address 215.100.16.0/21?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
E. 6
F. 7
G. 8
H. 9
I. 10
Answer: G

Q: 21 Select the link state routing protocols. (Choose two.)
A. RIP
B. LAT
C. SNA
D. NLSP
E. RTMP
F. OSPF
Answer: D, F

Q: 22 What protocol is normally considered to be both a LAN and WAN protocol?
A. PPP
B. ATM
C. X.25
D. SLIP
E. ISDN
F. Frame Relay
Answer: B

Q: 23 What physical network topology allows communication in one direction only?
A. bus
B. ring
C. mesh
D. star
E. cellular
Answer: B

Q: 24 What are three ways an NLSP router might respond to a CSNP? (Choose three.)
A. do nothing
B. send a "hello" packet
C. send a PSNP to the Designated Router
D. flood an LSP to all routers on the network
E. flood its link state database to all routers on the network
Answer: A, C, D

Q: 25 How many bytes are in an IPv6 address?
A. 16BYTES
Answer: A

Q: 26 What protocol provides simple read/write interactive access to the X.500?
A. LDAP,(LIGHTWEIGHTDIRECTORYACCESSPROTOCOL)
Answer: A

Q: 27 How many characters may be in a domain name?
A. 255
Answer: A

Q: 28 What protocol is normally considered to be both a LAN and WAN protocol?
A. PPP
B. ATM
C. X.25
D. SLIP
E. ISDN
F. Frame Relay
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved