Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-R13 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-R13 Sample Questions:

1. Which two groups is PartnerWorld targeted to?
A. Customers
B. Resellers
C. Integrators
D. Hardware developers
E. OEM vendors
Answer: B, C

2. Which of the following BEST describes "Knowledgebase"?
A. An electronic online newletter that contains technical articles, questions and answers, and hints and tips on IBM products
B. A paper-based newletter that contains articles and technical updates on IBM products
C. A searchable online database that lists the titles of articles authored by actual users of IBM products
D. A searchable online database that contains technical articles, questions and answers, and hints and tips on IBM products
Answer: D

3. What are two differences between the SurePOS 300 Models 330 and 33H?
A. Model 330 does not have a hard disk drive, but a hard disk drive is standard on the 33H.
B. Model 330 is physically slightly smaller than Model 33H.
C. Model 330 can be used as a "thin client" solution where as Model 33H can be used as a "thick client."
D. Model 330 has a 1.3 GHz Intel Celeron M process with 400 MHz front-side bus processor, while Model 33H has a 2.0 GHz Intel Celeron processor with 400 MHz front-side bus.
E. Model 330 can be upgraded to 2 GB of memory, while Model 33H can accommodate up to 4 GB of memory.
Answer: A, C

4. What type of video support can be found on the SurePOS 300 Models 330 and 33H?
A. VGA
B. SVGA
C. XGA
D. DVI
Answer: B

5. Are both SurePOS 300 Models 330 and 33H available in all IBM geographies?
A. Yes, both models are available worldwide.
B. No, neither model is available in AP.
C. No, both models are available in the U.S., LA, CAN, and AP; but only Model 33H is available in NE Europe and SW Europe.
D. No, both models are available in the U.S., LA, CAN, and AP, but only model 330 is available in NE Europe and SW Europe.
Answer: C

6. Which statement best describes the video capabilities of the SurePOS 300 Models 330 and 33H?
A. Both models provide shared video memory up to a maximum of 64 MB.
B. Both models provide shared video memory up to a maximum of 128 MB.
C. Model 33H can be ordered with a video adapter slot via a RPQ.
D. Only model 33H can support dedicated video memory; model 330 shares video memory with the operating system.
Answer: A

7. A potential customer has existing cash drawers (full-size and compact) that he hopes to reuse. What cash drawer options are supported on the SurePOS 300 Models 330 and 33H?
A. Only the SurePOS 33H supports full-size cash drawers.
B. Only the SurePOS 330 supports compact cash drawers.
C. The SurePOS 33H can be ordered with two cash drawer ports.
D. The SurePOS 330 and 33H support full-size and compact cash drawers.
Answer: D

8. What are the hard disk configurations available on the new SurePOS 300 models?
A. Both models come with a standard 40 GB Serial ATA (SATA) hard disk drive.
B. Only Model 330 comes with a standard 40 GB SATA hard disk drive.
C. Only Model 33H comes with a standard 40 GB SATA hard disk drive.
D. Model 330 has an optional 40 GB SATA hard disk drive and Model 33H comes with a standard 80 GB SATA hard disk drive.
Answer: C

9. What is the maximum amount of memory SurePOS 300 Models 330 and 33H can accommodate?
A. 512 MB
B. 1 GB
C. 2 GB
D. 4 GB
Answer: C

10. What is the USB port configuration on the SurePOS 300 Models 330 and 33H?
A. One 24-volt powered USB, two 12-volt powered USB, and two PC USB
B. Two 24-volt powered USB, two 12-volt powered USB, and one PC USB
C. One 24-volt powered USB, four 12-volt powered USB, and one PC USB
D. One 24-volt powered USB, two 12-volt powered USB, and four PC USB
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved