Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-R09 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-R09 Sample Questions:

1. A SurePOS 5x3 terminal has been configured with Windows XP, drivers, and a POS application. The terminal is at the point where an image can be created so that multiple terminals can be cloned from that image. What last step should be performed (before the image is created) so that each cloned terminal will have a unique security ID after it is booted for the first time?
A. Run the Sysprep Tool
B. Run the ImageBuilder tool
C. Run the Windows XP Recovery CD and select the Unique Security ID option
D. Run the SurePOS 5x3 Setup Diskette
Answer: A

2. What is the warranty period for the SurePOS 500 Series?
A. Six months
B. Twelve months
C. Twenty-four months
D. Thirty-six months
Answer: B

3. A customer asks how to remove sticky tape residue from the printer cover of their SurePOS 500 Series system. They have already tried mild soap and water without any success. What should the technical specialist recommend?
A. Clean the cover with an ammonia-based product.
B. Clean the cover with isopropyl alcohol.
C. Clean the cover with a petroleum-based product.
D. Use a fine scouring pad to remove the adhesive.
Answer: B

4. When cleaning the display of the SurePOS 500 Series system, which of the following procedures should NOT be used?
A. Gently wipe the display first with a soft, dry cloth to remove loose particles.
B. Gently wipe the glass surface with a cloth dampened with isopropyl alcohol.
C. Gently wipe the glass surface with a cloth dampened with a mild liquid glass cleaner.
D. Spray liquid glass cleaner on the glass surface and wipe with a soft cloth.
Answer: D

5. When a SurePOS 5x1 terminal is replaced with a SurePOS 5x3 terminal, all the peripherals can be transferred directly to the new SurePOS 5x3 terminal except which of the following?
A. MSR and Integrated Display
B. Receipt printers that connect through a USB port
C. Pole Display
D. Receipt printers that connect through the parallel port
Answer: A

6. A cost-conscious customer is replacing their SurePOS 5x1 terminal with a SurePOS 5x3 terminal. The SurePOS 5x1 terminal is currently mounted in an Integration Kit that is attached to a full size cash drawer. What should be done regarding the Integration Kit?
A. Nothing -- The Integration Kit is designed to work with all models of the SurePOS 5x1, 5x2, and 5x3 terminals.
B. Use the existing Integration Kit but make sure the receipt printer is located on the left side of the SurePOS 5x3 terminal.
C. Order the SurePOS 5x3 Integration Kit RPQ to provide the necessary panels for the SurePOS 5x3.
D. Replace the entire Integration Kit with a SurePOS 5x3 Integration Kit.
Answer: C

7. A customer originally ordered their SurePOS 500 Series systems with 256 MB of memory. The new application they want to run requires additional memory. What should they consider when upgrading the memory?
A. The SurePOS 500 Series includes two memory slots, and memory modules must be paired.
B. The SurePOS 500 Series includes two memory slots, and memory modules do not need to be paired.
C. The SurePOS 500 Series includes four memory slots, and memory modules must be paired.
D. The SurePOS 500 Series includes four memory slots, and memory modules do not need to be paired.
Answer: B

8. A customer ordered their SurePOS 500 Series systems with the CompactFlash option. They are considering a new application which will require a hard disk drive. Which of the following options does the customer have?
A. Remove the CompactFlash module and enable the existing standard hard drive.
B. Leave the CompactFlash module in place and install a hard disk drive.
C. Disable the CompactFlash module and enable the existing standard hard disk drive.
D. Remove the CompactFlash module and install a hard disk drive.
Answer: D

9. If a qualified IBM Business Partner has a question about IBM's administrative processes, where should they go for assistance?
A. IBM PartnerWorld
B. IBM AdminSupport
C. IBM PartnerLine
D. IBM PartnerProcess
Answer: C

10. An IBM Business Partner needs a copy of the SurePOS 500 Series Hardware Service Guide. Where is the best place to obtain it?
A. IBM Link Web site
B. IBM PartnerWorld Web site
C. IBM Retail Store Solutions Web site
D. IBM Publications on Demand Web site
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved