Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-R06 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-R06 Sample Questions:

1. A diagnostic package image is available for which of the following media?
A. DVD-ROM
B. Hard disk drive
C. Floppy diskette
D. USB memory key
Answer: C

2. When looking for answers that relate to SurePOS 700 technical questions, which of the following is the first source to utilize?
A. Call the IBM PartnerLine 800-426-9990
B. Visit the IBM Retail Store Solutions Web site
C. Refer to the SurePOS 700 Installation and Operation Guide CD-ROM
D. Refer to the SurePOS 700 Hardware Service Guide CD-ROM
Answer: B

3. Which of the following resources is limited to IBM Distributors, Advanced and Premier Business Partners, and solution providers who acquire products directly from IBM?
A. Retail Store Solutions Web site
B. PartnerLine
C. PartnerCommerce
D. PartnerWorld
Answer: B

4. What is the standard warranty period for SurePOS 720, 740, and 780 systems?
A. Ninety days
B. Six months
C. Twelve months
D. Thirty-six months
Answer: C

5. Which of the following should be used to remove tape adhesive from the SurePOS 700 Series covers?
A. Petroleum-based cleaner
B. Distilled water
C. Ammonia-based cleaner
D. Isopropyl alcohol
Answer: D

6. To provide for proper cooling, how many inches of clearance should be allowed on each side of the SurePOS 700 Series system unit?
A. Six to eight inches
B. One inch
C. Twelve inches
D. Two to three inches
Answer: D

7. Which of the following techniques must be used to successfully install the Windows operating system on a SurePOS 720, 740 or 780 POS System?
A. Restore an operating system image created on a predecessor POS product.
B. Build an installed hard drive on a predecessor POS product and install the drive in the SurePOS 720, 740 or 780.
C. Install a new copy of the Operating System using the operating system install media.
D. Perform a drive to drive file copy from an installed predecessor POS product.
Answer: C

8. When attempting to migrate PCI or ISA adapters forward to the SurePos 720, 740, and 780, which of the following is a valid consideration?
A. The SurePos 720, 740 and 780 all support full length PCI adapters.
B. The SurePOS 720, 740 and 780 support PCI adapters only, and the maximum card length for a PCI adapter is 195mm/7.6".
C. The SurePos 720, 740 and 780 systems include 3 PCI slots.
D. The SurePos 720, 740 and 780 support both PCI and ISA adapters; however, there is a maximum card length stipulation.
Answer: B

9. When migrating a DOS application to the SurePOS 720, 740, or 780, which of the following statements is correct?
A. The DOS LAN driver is the same as on the 4694, and it may be used on the SurePOS 720, 740, or 780.
B. The four RS-232 ports on the SurePOS 740 and 780 are all legacy standard, and no special considerations must be taken for DOS RS-232 applications.
C. DOS applications that use COM ports 3 and 4 on the SurePOS 740 or 780 must be capable of supporting a PCI-compliant plug-and-play device that uses the shared interrupt architecture.
D. PC DOS versions 6.3 and later are formally supported on the SurePOS 720, 740, and 780 platforms.
Answer: C

10. Which of the following statements is valid regarding the SurePOS 720, 740, and 780 system component drivers?
A. The system component drivers are the same as on the SurePOS 4694, and they may be used interchangeably with the SurePOS 4694 platform.
B. The system component drivers are unique to the SurePOS 720, 740, and 780, and they may be obtained from the Retail Store Solutions Support Web site.
C. The system component drivers are the same as those on the previous generation SurePOS 700, and they may be used interchangeably with that platform.
D. All required system component drivers are included with the operating system, and it is not necessary to update them.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved