Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-R01 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-R01 Sample Questions:

1. What is the standard warranty period of the IBM Anyplace Kiosk?
A. 1 year from date of purchase
B. 3 years from date of purchase
C. 5 years from date of purchase
D. 90 days from date of purchase
Answer: A

2. What utility is available with the SurePOS 500 Series to warn the operator if areas of the touch screen become blocked?
A. Screen Interference Monitor
B. Blocked Beam Monitor
C. Beep on Touch Monitor
D. Infrared Screen Mapping Monitor
Answer: B

3. Which SurePOS 500 Series model offers the option of a CompactFlash card in place of a hard drive?
A. Model 533
B. Model 543
C. Model 553
D. Model 563
Answer: A

4. Which of the following products should NOT be used to clean the touch panel surface of a SurePOS 500 series?
A. Isopropyl Alcohol
B. Mild liquid glass cleaner
C. Chloride
D. Water
Answer: C

5. What PC ports are available on the back panel of all SurePOS 721, 741, and 781 models?
A. Two serial, one SVGA video, keyboard, mouse, three audio, two PC USB
B. Two serial, one parallel, one SVGA video, keyboard, mouse, three audio, two PC USB
C. Two serial, one parallel, one DVI-I video, keyboard, mouse, three audio, two PC USB
D. Two serial, one DVI-I video, keyboard, mouse, three audio, two PC USB
Answer: B

6. What is the Ready for IBM Retail Store Innovations program?
A. An education program on IBM Retail Store Solutions products
B. A point-of-sale installation service from IBM Global Services
C. A software compatibility testing and marketing program
D. A help desk service from IBM PartnerWorld
Answer: C

7. To accommodate more peripherals, each SurePOS 5x3 model includes which of the following?
A. Five RS-232 ports (2 powered)
B. Three cash drawer ports
C. Eight USB ports (2 powered)
D. Two PCI slots
Answer: C

8. When a SurePOS 5x1 terminal is replaced with a SurePOS 5x3 terminal, all the peripherals can be transferred directly to the new SurePOS 5x3 terminal except which of the following?
A. MSR and Integrated Display
B. Receipt printers that connect through a USB port
C. Pole Display
D. Receipt printers that connect through the parallel port
Answer: A

9. IBM developed and patented its own IBM Retail Dirt for which of the following tests?
A. Power line disturbance test
B. Electromagnetic emissions test
C. Environmental conditions test
D. Electrostatic discharge test
Answer: C

10. A customer ordered their SurePOS 500 Series systems with the CompactFlash option. They are considering a new application which will require a hard disk drive. Which of the following options does the customer have?
A. Remove the CompactFlash module and enable the existing standard hard drive.
B. Leave the CompactFlash module in place and install a hard disk drive.
C. Disable the CompactFlash module and enable the existing standard hard disk drive.
D. Remove the CompactFlash module and install a hard disk drive.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved