Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-P03 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-P03 Sample Questions:

Q: 1 A company needs to purchase a 30 node cluster. Which of the following best meets this requirement if space is a major concern?
A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. IntelliStation POWER 285
Answer: A

Q: 2 A customer needs a deskside system to support their 2D graphics environment. They also may have a future requirement to support a small Linux partition. Which of the following systems will meet their requirements?
A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. IntelliStation POWER 285
Answer: C

Q: 3 A customer has a need for a database server and wants to take advantage of multi-path I/O for enhanced availability and performance. Which of the following best meets this need?
A. p5-520 1 processor
B. p5-510 2 processors
C. p5-520 2 processors
D. p5-510 1 processor
Answer: C

Q: 4 Which of the following is a no-charge feature in AIX that allows for installation of operating systems, maintenance level code, and software packages such as SAP or Oracle, and also provides an easy backup and recovery strategy for disaster recovery?
A. mksysb
B. sysback
C. Tivoli Storage Manager (TSM)
D. Network Install Manager (NIM)
Answer: D

Q: 5 A small company would like to setup automated patch updates for their new AIX 5L V5.3 system. Which command would accomplish this?
A. suma
B. alien
C. mksysb
D. update_all
Answer: A

Q: 6 Which of the following statements about HACMP is true?
A. All the nodes in an HACMP cluster should be running on identical hardware and software.
B. All the nodes in an HACMP cluster should be running on the same model of pSeries server.
C. All the nodes in an HACMP cluster should be running the same version of AIX and HACMP at all times.
D. All the nodes in an HACMP cluster should be running the same version of HACMP to enable all its functions.
Answer: D

Q: 7 Which of the following commands is used to install packages in a Linux partition?
A. rpm
B. tar
C. loader
D. installp
Answer: A

Q: 8 In which of the following can a technical specialist find the supported list of IBM hardware for Linux on POWER5?
A. pSeries Performance Report
B. IBM configurator for e-business
C. IBM PCI Adapter Placement Guide
D. Linux on POWER Facts and Features Report
Answer: D

Q: 9 What command can be use to clone one system to another in a very short amount of time with quick recovery?
A. mksysb
B. sysback
C. backupios
D. alt_disk_install
Answer: D

Q: 10 A customer requires a server with one Ethernet connection, one SAN fabric card, and one SCSI card installed, and they plan to reserve three PCI slots for future needs. Which of the following servers meets these needs?
A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. IntelliStation POWER 285
Answer: C

Q: 11 What command is used to install AIX 5L Licensed Program Product packages?
A. rpm
B. tar
C. loader
D. installp
Answer: D

Q: 12 A customer is having a performance issue with a new p5-520 running AIX 5L V5.3. The application that is running is a multi-threaded application but is not performing as well as it should be. Which of the following commands will show the administrator if the system is using the SMT feature?
A. smtctl
B. vmstat
C. smitty_smt
D. ps -ef |grep smt
Answer: A

Q: 13 Where can warranty and operating environment requirements for the IBM System p5 505 be found?
A. In the IBM configurator for e-business
B. In the IBM System p5 505 service handbook
C. In IBM Redbooks on Solution Design for System p5
D. In the IBM System p5 05 announcement letter
Answer: D

Q: 14 A customer would like to migrate eight Linux x86 servers that run http to an IBM System p5 solution. They also wish to move their firewall solution and DNS server into this consolidation effort. There was no plan in the budget for this effort. Which IBM System p5 solution would best meet their needs?
A. p5-505 2-way with APV
B. p5-520 2-way with APV
C. p5-505 2-way
D. p5-520 2-way
Answer: A

Q: 15 Which of the following is a primary benefit of micro-partitioning?
A. Increased system RAS
B. Increased system utilization
C. Increased system performance
D. Increased system availability
Answer: B

Q: 16 Which Linux command is used to configure the network adapter?
A. sax
B. ipconfig
C. ifconfig
D. ethconfig
Answer: C

Q: 17 What command can be used to gather system information to be sent to AIX support to determine what the system problem is in a core file?
A. dbx
B. kdb
C. snap
D. crash
Answer: C

Q: 18 Which of the following are the minimum requirements for Advanced Power Virtualization?
A. AIX 5L V5.3 and POWER4
B. AIX 5L V5.3 and POWER5
C. AIX 5L V5.2 and POWER5
D. AIX 5L V5.1 and POWER4
Answer: B

Q: 19 Which command is used for backing up application volume group information?
A. mksysb
B. sysback
C. backupios
D. smitty software_maintenance
Answer: B

Q: 20 Industry standard benchmarks can assist pre-sales activities by providing which of the following?
A. Relative indicator of the capacity of different systems
B. Information on memory and other resource requirements
C. Reliable information across applications
D. Definitive information used to create detailed configuration
Answer: A

Q: 21 After installing a maintenance level or a new application, which command should be run to see that the install was successful?
A. lslpp -v
B. lppchk -v
C. installp -ck
D. smitty_update_all
Answer: B

Q: 22 A UNIX administrator needs to install AIX 5L V5.3 from a mksysb tape image to a single system image on a POWER5 system. Which of the following initiates this task?
A. Boot from the tape.
B. Boot from AIX 5.3 media into maintenance.
C. Select boot option at SMS menu, smit_recover_os.
D. At the command line, type dd if=/dev/rmt0 of=/boot bs=512.
Answer: B

Q: 23 For what purpose would a solution assurance product review (SAPR) guide or discussion guide be used?
A. As a pre-sale or pre-install checklist of the proposed solution
B. As a checklist of actions to perform during the system installation process
C. As a guide to help with the installation of the solution once the hardware installation is complete
D. To check with the customer at time of order that all necessary hardware and software components are ordered
Answer: A

Q: 24 Which of the following is a key benefit of implementing Virtual I/O Server?
A. Provides greater bandwidth through the I/O bus
B. Provides support for larger partitions and files
C. Provides better utilization of hardware resources
D. Provides support for multiple operating systems within a partition
Answer: C

Q: 25 With the standard IBM warranty service, IBM provides customer replaceable parts for the customer (or Business Partner) to fit on specific POWER5 models. Which of the following are examples of customer replaceable parts?
A. Screen; keyboard; mouse; processor board
B. Service processor; keyboard; blower; mouse
C. Disk drives; external cables; keyboard; blower
D. Power supply; keyboard; Multi-chip Module; screen
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved