Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-P02 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-P02 Sample Questions:

Q: 1.
Which of the following options is available from IBM for Linux Software Support?

A. Warranty extension
B. IBM Support for Linux
C. Standard IBM Maintenance Agreement
D. Software Maintenance Agreement (SWMA)

Answer: B

Q: 2.
Which of the following statements best describes a sales opportunity for an AIX 5L solution?

A. An existing pSeries customer wishes to renew their SWMA.
B. A Solaris customer seeks to move to a stable UNIX platform.
C. An IBM customer running Windows on IBM xSeries systems wishes to consolidate servers onto the IBM HS20 BladeCenter.
D. An existing pSeries customer with a current software maintenance contract wishes to upgrade from AIX 5L V5.1 to AIX 5L V5.3.

Answer: B

Q: 3.
Which of the following is one of the key POWER5 differentiators over x86 architecture?

A. POWER5 has L2 cache.
B. POWER5 has ECC memory.
C. POWER5 supports DDR2 memory.
D. POWER5 has separate memory and I/O access paths.

Answer: D

Q: 4.
A customer must do which of the following to receive fully functional servers at time of delivery?

A. Select IBM media and documentation option
B. Select AIX 5L with three year SWMA
C. Select Linux IBM preinstall feature
D. Select AIX 5L IBM preinstall feature

Answer: D

Q: 5.
Which of the Linux distributions support Simultaneous Multi-threading on POWER?
A. RHEL AS 4 and SUSE 8
B. RHEL AS 2 and SUSE 9
C. RHEL AS 3, RHEL AS 4 and SUSE 9
D. RHEL AS 3, RHEL AS 4, SUSE 8, and SUSE 9

Answer: C

Q: 6.
Which of the following is a benefit of Virtual I/O in AIX 5L V5.3?

A. Provides static LPARs
B. Runs partitions without dedicated I/O resources
C. Supports Virtual software upgrades
D. Supports inexpensive USB I/O ports

Answer: B

Q: 7.
When competing against an HP rx4640 with a p5-520 for running multiple applications on a departmental system, which of the following is the key competitive differentiator?

A. RAS
B. Virtualization
C. System Performance
D. Internal Disk capacity

Answer: B

Q: 8.
Which of the following reliability features enhances the availability of AIX 5L V5.3?

A. Simultaneous multi-threading
B. Network installation manager
C. 1 to 3 Gigabit transmission speed
D. Enhanced first failure data capture

Answer: D

Q: 9.
RedHat and Novell SuSE distributions are characterized by which of the following statements?

A. RedHat and Novell SuSE are priced differently
B. Can only be ordered from IBM for IBM POWER servers
C. Have the same price, but different support structures
D. Customer Support is provided by IBM Linux Technology Center

Answer: A

Q: 10.
Which of the following operating systems is/are supported by CSM and IBM Director?

A. AIX only
B. Linux only
C. Windows and Linux
D. AIX and Linux

Answer: D

Q: 11.
Advanced POWER Virtualization is used to increase which of the following?
A. Processor speed
B. System utilization
C. Speed of disk access
D. Performance of a single application

Answer: B

Q: 12.
When competing against a Sun v20z with a p5-520 to be used as a mission-critical, departmental system, which of the following is the key competitive advantage?
A. RAS features
B. Virtualization
C. System Performance
D. Ability to support Linux

Answer: A

Q: 13.
Which of the following is the earliest version of AIX 5L to support Advanced POWER Virtualization?

A. V4.3
B. V5.1
C. V5.2
D. V5.3

Answer: D

Q: 14.
Which of the following is the first question to ask prospective Linux on Power clients?

A. What is your Linux strategy?
B. Do you have Linux installed now?
C. Do you know what applications you want?
D. Do you have a budget to do Linux on Power solutions?

Answer: A

Q: 15.
A customer has been proposed an AMD Opteron server solution because of its high performance due to Hypersocket technology. Which of the following is an appropriate response?

A. POWER5 architecture supports DDR2, and AMD architecture does not.
B. POWER5 architected servers have multi-path I/O, and AMD systems do not.
C. POWER5 architected servers support more memory and scalability than AMD systems.
D. POWER5 architecture has First Failure Data Capture, and AMD architecture does not.

Answer: C

Q: 16.
When using a p5-505 as a database server, which of the following should be comsidered?
A. The p5-505 server is limited to two drives.
B. The p5-505 server is a single-disk server.
C. The p5-505 is limited to SCSI storage.
D. After internal storage is exceeded on the p5-505, the client must use three Ethernet adapters to attach network storage.

Answer: A

Q: 17.
An IntelliStation POWER 285 is most appropriately used in which situation?

A. As a clustered node
B. As a database server
C. To run a CRM application such as Siebel
D. To run a design application such as CATIA

Answer: D

Q: 18.
A customer has a need for a branch location database server with 24x7 availability. Which of the following best meets that need?

A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. IntelliStation POWER 285

Answer: C

Q: 19.
A customer is concerned about disk failures and related downtime. Which of the following describes how these issues are handled in the System p5 family of servers?
A. The system is briefly taken down while the disk is replaced.
B. Service processor will allow system operation until the drive is replaced.
C. When the bus to the drive fails, it is varied off, replaced, and varied on.
D. When a disk drive fails, the drive is replaced without shutting down the system.

Answer: D

Q: 20.
If Linux is to run in a p5-520 partition, which of the following is true?

A. Minimum requirements are the HMC or IVM, 1/10th processor, and 128 MB of memory.
B. The maximum number of Linux LPARs is four regardless of System p5.
C. AIX partitions and Linux partitions can only be static partitions.
D. AIX is needed if dynamic LPAR support is to be used.

Answer: A

Q: 21.
A customer has several small System p5 servers in remote offices. They are concerned about the remote staff not understanding how or when to report system problems. Which of the following provides resolution of this issue?

A. IBM Director will monitor and report failures.
B. Self-healing features eliminate the need for problem reporting.
C. CSM will prompt the remote staff to report some types of failures.
D. The System p5 server will report some types of system failures to IBM directly without customer action.

Answer: D

Q: 22.
Which of the following competes with the Sun Blade 2500?
A. p5-520
B. p5-505
C. p5-510
D. IntelliStation 285

Answer: D

Q: 23.
Linux on POWER can be supported by which of the following?

A. IBM Global Services only
B. The Linux distributors only
C. The Linux distributors and IBM Global Services
D. The Linux distributors and the Linux Technology Center

Answer: C

Q: 24.
Which of the following supports the RIO2 adapter?

A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. IntelliStation POWER 285

Answer: C

Q: 25.
Which of the following is the highest density HPC server?

A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. IntelliStation POWER 285

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved