Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-P01 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-P01 Sample Questions:

Q: 1 When making a sales call, which of the following is the most appropriate leading strategy?
A. Provide superior benchmark results
B. Discuss the client's business goals
C. Review superior architectural design
D. Tell the best price/performance story
Answer: B

Q: 2 Which of the following options is available from IBM for Linux Software Support?
A. Warranty extension
B. IBM Support for Linux
C. Standard IBM Maintenance Agreement
D. Software Maintenance Agreement (SWMA)
Answer: B

Q: 3 A customer is concerned about disk failures and related downtime. Which of the following describes how these issues are handled in the System p5 family of servers?
A. The system is briefly taken down while the disk is replaced.
B. Service processor will allow system operation until the drive is replaced.
C. When the bus to the drive fails, it is varied off, replaced, and varied on.
D. When a disk drive fails, the drive is replaced without shutting down the system.
Answer: D

Q: 4 Which of the following is able to provide 2.4 TB of internal storage?
A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. IntelliStation POWER 285
Answer: C

Q: 5 A customer has been proposed an AMD Opteron server solution because of its high performance due to Hypersocket technology. Which of the following is an appropriate response?
A. POWER5 architecture supports DDR2, and AMD architecture does not.
B. POWER5 architected servers have multi-path I/O, and AMD systems do not.
C. POWER5 architected servers support more memory and scalability than AMD systems.
D. POWER5 architecture has First Failure Data Capture, and AMD architecture does not.
Answer: C

Q: 6 Which of the following describes the maximum number of PCI X slots included in the p5-505, p5-510, and p5-520 servers?
A. p5-505 = 2, p5-510 = 3, p5-520 = 6
B. p5-505 = 2, p5-510 = 4, p5-520 = 6
C. p5-505 = 2, p5-510 = 4, p5-520 = 8
D. p5-505 = 3, p5-510 = 4, p5-520 = 6
Answer: A

Q: 7 When using a p5-505 as a database server, which of the following should be considered?
A. The p5-505 server is limited to two drives.
B. The p5-505 server is a single-disk server.
C. The p5-505 is limited to SCSI storage.
D. After internal storage is exceeded on the p5-505, the client must use three Ethernet adapters to attach network storage.
Answer: A

Q: 8 A customer has a need for a branch location database server with 24 x 7 availability. Which of the following best meets that need?
A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. IntelliStation POWER 285
Answer: C

Q: 9 Which of the following is the best choice for low capacity infrastructure file and print serving?
A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. IntelliStation POWER 285
Answer: A

Q: 10 When competing against an HP rx4640 with a p5-520 for running multiple applications on a departmental system, which of the following is the key competitive differentiator?
A. RAS
B. Virtualization
C. System Performance
D. Internal Disk capacity
Answer: B

Q: 11 A client needs more internal storage and adapter cards than will currently fit. Which of the following supports the attachment of the 7311-D20 Remote I/O Drawer?
A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. Intellistation POWER 285
Answer: C

Q: 12 A customer is considering a multi-server consolidation of several Intel workloads using Virtualization and requiring high availability of data. Which of the following is the best choice?
A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. IntelliStation POWER 285
Answer: C

Q: 13 Which of the following 2U System p5 servers outperforms the Sun V240 in floating point and integer performance?
A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. IntelliStation POWER 285
Answer: B

Q: 14 If Linux is to run in a p5-520 partition, which of the following is true?
A. Minimum requirements are the HMC or IVM, 1/10th processor, and 128 MB of memory.
B. The maximum number of Linux LPARs is four regardless of System p5.
C. AIX partitions and Linux partitions can only be static partitions.
D. AIX is needed if dynamic LPAR support is to be used.
Answer: A

Q: 15 Which of the following is a characteristic of the compiled Linux kernel for POWER distributions?
A. The same as Linux on x86 systems
B. Differentiated by special POWER exploiting code added by ISVs
C. Differentiated by special POWER exploiting code added by the distributors
D. Differentiated by special POWER exploiting code added by the IBM Linux Technology Center
Answer: D

Q: 16 Which feature of Advanced POWER Virtualization eliminates the need for an HMC?
A. Virtual LAN
B. Service Processor
C. Remote Service Support
D. Integrated Virtualization Manager
Answer: D

Q: 17 The Linux marketplace is characterized by which of the following?
A. Mainly university and experimental usage
B. Low cost and high consistency across platforms
C. High cost and minimal industry vertical application availability
D. High switching costs and mainly applicable to highly profitable organizations
Answer: B

Q: 18 Linux on POWER is differentiated from Linux on x86 architecture by which of the following?
A. Compliers, debuggers, and application capabilities
B. RAS, performance, and advanced virtualization capabilities
C. Support structure, distributors, and certification
D. Openness of Linux on POWER
Answer: B

Q: 19 Which of the following benchmarks is an indicator of JAVA performance?
A. SPECjbb
B. SPEComp
C. SPECsfs
D. SPECjappsvr
Answer: A

Q: 20 In a Cluster 1600, which system provides the highest performance?
A. p5-505
B. p5-510
C. p5-520
D. IntelliStation POWER 285
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved