Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M38 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M38 Sample Questions:

Q:1
Which ot the following are reasons to use web services on Domino ?
A. Service that provides a list of documents(view)
B. Service for working with your mail
C. Service that provides the back-end data store and operations for an application
D. All of the above
Answer: D

Q:2
What is XPages?
A. A runtime designed to generate modern Web applications
B. A page with extra code for advanced end-user functionality
C. A way to present COBOL data inside of a Notes application
D. A runtime designed by Professor Charles Xavier
Answer: A

Q:3
What does enabling the internet password lockout feature allow?
A. Prevents the user from logging in after three attempts
B. Permits the user to login regardless of how many attempts are made
C. Makes it possible to set a threshold value for Internet password authentication failures for atte applicetions or Lotus Domino Web Access
D. Changes the password of the user account
Answer: C

Q:4
The primary use of XPages was to quickly bring what to Domino?
A. Web 2.0 Development
B. Volume Scalability
C. Style Customization
D. Eclipse Tools
Answer: A

Q:5
What is the meaning behind the X in XPage?
A. Extra
B. XLG
C. Exterior
D. Extensible
Answer: D

Q:6
Domino applications can be accessed using numerous methods, including:
A. Web services
B. Lotus Notes
C. Web browsers
D. All of the above
Answer: D

Q:7
Which of the following are examples of Expeditor applications which will NOT run in Notes?
A. Composite Applications
B. J2EE Applications utilizing EJB
C. Web Applications
D. Eclipse RCP Applications
Answer: B

Q:8
Which of the following tools and methods can be used to upgrade Lotus Notes 7 client to Lotus Notes 8.5 client?
A. Setup policy upgrade
B. Desktop policy upgrade
C. Smart upgrade
D. Master policy upgrade
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved