Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M35 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M35 Sample Questions:

1. What is the smallest unit of physical I/O in an IDS server?
A. Chunk
B. Extent
C. Page
D. Dbspace
Answer: C

2. In which of the following scenarios is IDS the best fit?
A. Applications with variable and dynamic data records
B. Large data warehouses requiring cubing and analytics
C. Applications requiring dedicated hardware as part of the solution
D. High-transaction OLTP workloads
Answer: D

3. What size businesses is IDS targeted to?
A. Medium-sized businesses only
B. Large, medium, and small businesses
C. Small businesses only
D. Small businesses with a team of database administrators
Answer: B

4. Which of the following is a key benefit of IDS?
A. Functional extensions can be added to support new business problem domains
B. Existing solutions do not scale as the business grows
C. Uptime of at most 80% can be achieved using continuous availability features
D. Databases must be administered by a local database administrator
Answer: A

5. Which of the following is a key benefit that allows IDS to excel in the small-medium business marketplace?
A. It only supports a small number of users
B. Data can be exported to flat files
C. Only a single IDS instance can be online and active at a time
D. Autonomic features offer near hands-free administration
Answer: D

6. Which of the following administrative processes can IDS handle automatically?
A. Storage provisioning
B. Statistics collection
C. Database schema optimization
D. Data re-distribution
Answer: B

7. The MACH11 high availability technology in IDS offers which of the following benefits?
A. The ability to replicate subsets of a database
B. The ability to create multiple secondary copies of the primary server
C. The ability to replicate data between different versions and editions of IDS
D. The ability to achieve redundancy using expensive hardware and third party software
Answer: B

8. Which statement about the OpenAdmin Tool (OAT) is true?
A. It is only available for IDS Express edition
B. It is a separate, add-on feature that is chargeable
C. It can manage hundreds of local or remote IDS instances
D. It can manage, monitor, and administer local databases only
Answer: C

9. Which of the following statements about MACH11 high availability technology is true?
A. It requires high speed interconnect technology between nodes
B. It works only in a shared disk environment
C. It requires additional technology for disaster recovery
D. It provides multi-site, geographically remote availability
Answer: D

10. A small dentist office uses IDS as the backend database for their operational system. A small Intel-based system with a single processor and 2 GB of memory is used. It also runs the Windows operating system. Which edition of IDS is the minimum required?
A. IDS Express Edition
B. IDS Workgroup Edition
C. IDS Enterprise Edition
D. IDS Developer Edition
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved