Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M34 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M34 Sample Questions:

1. Which feature of DB2 9.5 makes it simple to compress XML data because a reorg is no longer necessary?
A. RUNSTATS
B. cost-based optimizer
C. Automatic Dictionary Creation (ADC)
D. Net Search Extender (NSE)
Answer: C

2. In what should a nested expression be enclosed if the content of an element or attribute must be computed?
A. <>
B. {}
C. ()
D. //
Answer: B

3. Which statement is true about XML attributes?
A. Attributes are always in quotes.
B. Attributes can be repeated.
C. Attributes can be extended.
D. Attributes are less efficient than elements.
Answer: A

4. Which new SQL/XML function in DB2 V9 is used to filter your return set?
A. XMLQuery
B. XMLValidate
C. XMLExists
D. XMLParse
Answer: C

5. When registering XML Schemas, which step in the multi-step operation detects missing documents?
A. XSR_COMPLETE
B. XSR_REGISTER
C. XSR_ADDSCHEMADOC
D. DROP XSROBJECT
Answer: A

6. What is the maximum size of an XML document stored natively in DB2 9.5?
A. 500 MB
B. 1 GB
C. 2 GB
D. 4 GB
Answer: C

7. Which attribute is a URI identifier for every schema document?
A. targetNamespace
B. schemaLocation
C. elementFormDefault
D. attributeFormDefault
Answer: B

8. What is the abbreviated syntax for self or descendant nodes?
A. @
B. *
C. ..
D. //
Answer: D

9. Which expression will cause an invalid index definition error in the index defined as UNIQUE?
A. customerinfo/
B. @
C. //
D. text()
Answer: C

10. Which statement is true about Net Search Extender (NSE)?
A. It is installed automatically.
B. It is transactional.
C. It is namespace aware.
D. It is XML aware.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved