Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M33 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M33 Sample Questions:

1. The ClearQuest Connector for IBM Rational Quality Manager can be acquired from what source?
A. the jazz.net download site
B. IBM Developerworks
C. IBM PartnerWorld
D. the Rational Software Information Center
Answer: A

2. What is maximum number of user licenses in the Standard Edition of IBM Rational Quality Manager?
A. 5
B. 50
C. 100
D. 250
Answer: D

3. For defect management, IBM Rational Quality Manager offers direct integration with which other Rational product?
A. Rational ClearQuest
B. Rational Requisite Pro
C. Rational Defect Manager
D. Rational Software Analyzer
Answer: A

4. Which parts does the IBM quality management strategy for software delivery include?
A. Collaboration, Automation, Report Presentation
B. Change, Quality, Release Management
C. Modernization, Transformation, Governance
D. Integration, Communication, Implementation
Answer: A

5. When using IBM Rational Quality Manager, which attribute of a test case determines the importance of the test case relative to other test cases?
A. Preference
B. Precedence
C. Ranking
D. Weight
Answer: D

6. What is the minimum version of ClearQuest that will work with the ClearQuest Connector for IBM Rational Quality Manager?
A. 7.5.0
B. 6.5.1
C. 9.1
D. 7.0.1
Answer: D

7. When using IBM Rational Quality Manager, what is the name of the main test plan display region where most of the real work gets done?
A. Test Case
B. Test Information
C. Section Detail Area
D. Test Subject
Answer: C

8. IBM Rational Quality Manager provides integration tools with which Rational product?
A. RequisitePro
B. Business Developer
C. Application Workload Modeler
D. Host Access and Transformation
Answer: A

9. Which types of assets can be migrated from Rational ClearQuest Test Manager to IBM Rational Quality Manager?
A. configured test cases
B. test execution records
C. test schedules
D. lab resources
Answer: A

10. Which components does IBM Rational Quality Manager require to be licensed?
A. Server and Client
B. Jazz Engine and Performance Tester
C. Functional Tester and Lab Management
D. RQM Engine and Dashboard
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved