Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M30 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M30 Sample Questions:

Q: 1 What option of the InfoSphere Warehouse Administration Console's SQL Warehousing menu is used to immediately execute a deployed application?
A. Processes -> Run Processes
B. Processes -> Manage Processes
C. Processes -> Manage Process Schedules
D. Warehouse Applications -> Manage Applications
Answer: A

Q: 2 A customer is using Design Studio for the first time. What is the first step the customer should take for building the data warehouse?
A. Use Design Studio to create a new database
B. Use Design Studio to create a new OLAP Project
C. Use Design Studio to create a new data warehouse project
D. Use the InfoSphere Warehouse application of the Integrated Solutions Console to create a new data warehouse project
Answer: C

Q: 3 What is the output of the Optimization Advisor?
A. SQL scripts of MQT definitions which must be executed to take effect
B. SQL scripts of Index and MQT definitions which must be executed to take effect
C. SQL scripts of Index and MQT definitions which are executed as part of the Optimization Advisor execution
D. SQL scripts of MQT definitions which are executed as part of the Optimization Advisor execution
Answer: B

Q: 4 Which of the following is not an IBM Industry Model?
A. Banking
B. Insurance
C. Law Enforcement
D. Retail
Answer: C

Q: 5 Which component of InfoSphere Warehouse 9.5 is included in the Enterprise Edition but not in the other Editions?
A. Cubing Services
B. Deep Compression
C. Data Partitioning Feature
D. Design Studio
Answer: B

Q: 6 What steps are necessary to define the hierarchy for an OLAP physical model after creating the levels in the Cube Model?
A. In the Cube Model, select the desired dimension and select Add hierarchy and enter a name.
B. In the Cube Model, select the desired dimension and select Add hierarchy and enter a name then on the Levels tab, add the levels.
C. In the Shared Dimensions folder, select Hierarchies and Add hierarchy and enter a name.
D. In the Shared Dimensions folder, select Hierarchies and Add hierarchy and enter a name then on the Levels tab, add the levels.
Answer: D

Q: 7 Which of the following does not describe the IBM InfoSphere Balanced Warehouse?
A. Transparent modular architecture
B. Integrated InfoSphere Warehouse
C. Provides logical data modeling solution
D. Precision balanced for optimal performance
Answer: C

Q: 8 Which InfoSphere Warehouse configuration would be best for small departmental Warehousing customers?
A. C1000
B. C3000
C. C4000
D. None of the above
Answer: A

Q: 9 Which is not a target audience for an InfoSphere Warehouse opportunity?
A. New SAP implementation
B. Existing DB2 9 customers
C. Small and mid-sized businesses looking for their first Data Warehouse
D. Companies looking for a complete reporting solution that helps to create, manage, and deliver reports
Answer: A

Q: 10 What are the steps required to add a Calculated Measure to all OLAP Objects?
A. Add the new measure to the Fact Table in the database
B. Add the new measure to the Fact Table in the data model
C. Add the new measure to the cube and then add it to the cube model
D. Add the new measure to the cube model and then add it to the cube
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved