Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M27 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M27 Sample Questions:

1. When creating a Build Forge Project, what is a required attribute of a Project?
A. Manifest
B. Collector
C. Selector
D. Notification
Answer: D

2. Which type of Build Forge Project Chain inserts the Steps of another Project into the current Project as if they were part of the current Project?
A. Event
B. Inline
C. Command-based
D. .run
Answer: B

3. For which Integrated Development Environment is a Build Forge Plug-in NOT available?
A. Rational Application Developer
B. C++ Builder
C. Visual Studio
D. Eclipse
Answer: B

4. Which type of Build Forge Project Chain is executed based up the success of the Step in which the attributes are set?
A. Pass Chain
B. Inline Chain
C. Command-based Chain
D. Conditional Chain
Answer: A

5. Which Build Forge feature provides the unattended execution of Build Forge Projects?
A. Schedules
B. Job Manager
C. Project Catalog
D. Adaptors
Answer: A

6. Build Forge Environment Groups can be assigned to which type of object within a Project?
A. Classes
B. Steps
C. Agents
D. Chains
Answer: B

7. When executing a Build Forge Project, which element contains the configuration of the logical server hosts?
A. Collector
B. Selector
C. Job Definition
D. Manifest
Answer: D

8. Which Dynamic Server Management concept represents the published data that is captured by the Collector?
A. Collection
B. Bill of Materials
C. Selector
D. Manifest
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved