Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M24 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M24 Sample Questions:

Q: 1 What happens when AppScan generates an Industry Standard report?
A. It maps the discovered vulnerabilities to a set of industry-specific checkpoints.
B. It generates and executes industry-specific tests.
C. It provides industry-specific advisories.
D. It applies an industry-specific test policy.
Answer: A

Q: 2 How can you specify what information is included in an AppScan report?
A. By specifying particular tests
B. By selecting / deselecting individual items of information
C. By exploring manually
D. By creating custom tests
Answer: B

Q: 3 Which AppScan user interface provides relevant information about how AppScan tests for a particular vulnerability?
A. Application Tree
B. Request / Response
C. Advisory
D. Application Data
E. Remediation Tasks View
F. Security Issues View
Answer: B

Q: 4 Which AppScan feature is used to verify that AppScan is still logged in to the application during scanning?
A. In-session detection
B. Manual Explore
C. Automatic Explore
D. Automatic Form Fill
Answer: A

Q: 5 What information does the 'Difference' displayed in the Request / Response tab provide?
A. The difference between two tests
B. How AppScan constructed the test HTTP request
C. How the vulnerability was resolved
D. How the web application page has been modified from its previous version
Answer: B

Q: 6 What does AppScan do when the user selects the Automatic Explore option?
A. Performs delta analysis automatically
B. Tests automatically for privilege escalation vulnerabilities
C. Follows all web application links automatically
D. Generates an OWASP top 10 report automatically
Answer: C

Q: 7 Which is not a use case for Manual Explore?
A. Scan specific pages
B. Execute specific tests
C. Navigate through complex sites
D. Follow a particular functional path
Answer: B

Q: 8 Which feature does AppScan provide that takes the user through the steps for creating a new scan?
A. A wizard
B. A workflow
C. A policy
D. A report
Answer: A

Q: 9 How does Web Services Explorer use the web service WSDL file?
A. Generates the necessary security tests
B. Builds a simple UI so that the user can interact with the web service
C. Generates a security report
D. Authenticates AppScan to the Web Application
Answer: B

Q: 10 Which type of information does the Fix Recommendation tab contain?
A. Code samples
B. Vulnerability description
C. Regulatory compliance information
D. Description of the executed test
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved