Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M21 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M21 Sample Questions:

Q: 1 How does Information Analyzer share meta data and results with the rest of Information Server?
A. Emails are automatically sent to all Information Server users
B. An html page is generated with analysis results
C. Analysis results and notes from data profiling research are saved in the meta data layer of Information Server and are available for viewing in DataStage and other Information Server tools
D. Automatic RSS publication of analysis results
Answer: C

Q: 2 What is the goal of the various application Packs that exist for Information Server?
A. Better pricing and installation options
B. To accelerate team development
C. To enhance of source code management
D. To support loading/unloading and data integration with popular packaged applications such as Oracle Financials, SAP, and JD Edwards
Answer: D

Q: 3 Which of the following cannot be published by WebSphere Information Services Director (WISD) as a Service?
A. DataStage Jobs
B. Teradata Stored Procedures
C. Federation Queries
D. QualityStage Jobs
Answer: B

Q: 4 There are many ways to exploit the concept of re-use with DataStage/QualityStage. Which feature below describes a graphical unit of re-use that can be included in any Job?
A. Graphical Job Sequencer
B. Performance monitor
C. Stage palette
D. Shared Containers
Answer: D

Q: 5 Are DataStage and QualityStage integrated at the interface, metadata, and engine levels?
A. No. They are only integrated at runtime.
B. Yes. They are integrated for developers at design time, at the engine for runtime, and at the meta data level for impact analysis and data lineage.
C. No. They still have separate developer interfaces.
D. No. They can invoke each other at run time at the engine level, but have a separate meta data model.
Answer: B

Q: 6 QualityStage delivers higher match rates than other products in the industry for de-duplication and matching. What is the unique capability of QualityStage that helps QualityStage deliver these higher match rates?
A. Statistical Pattern Counting
B. Bit level character comparisons
C. Probabalistic Record Linkage
D. Phrase parsing
Answer: C

Q: 7 Does DataStage have the ability to run a process across multiple machines in a GRID?
A. No. DataStage can only be run on single SMP machines with multiple CPUs
B. Yes. DataStage can run across a grid of homogeneous environments
C. Yes. DataStage can run across a grid that includes Windows, Unix and mainframe processors
D. No. DataStage only runs on one CPU
Answer: B

Q: 8 Can DataStage and Information Server access mainframe (zOS) data sources such as IMS, VSAM, Model 204 and ADABAS (among others)?
A. No. DataStage can only access local flat files.
B. Yes. DataStage can access any remote source using all the Connectivity capabilities of Federation Server and Classic Federation, or via connections to partner offerings.
C. No. DataStage can only read data files via ODBC.
D. No. DataStage can only read data files via JDBC.
Answer: B

Q: 9 Which is NOT a benefit of Information Analyzer?
A. Gain insight into your data source
B. Reduce hardware requirements
C. Improve personnel productivity
D. Reduce the time to profile data by 70%
Answer: B

Q: 10 What function does Business Glossary NOT help enterprises achieve?
A. Agree on common business terminology
B. Assign data stewards to manage business terms
C. Create a repository for ALL their corporate meta data
D. Classify technical objects using accepted terms and definitions
Answer: C

Q: 11 What is the major competition for Information Server?
A. Utility software vendors
B. Other data integration vendors, home-grown coding solutions and denial
C. Database vendors
D. Hardware companies
Answer: B

Q: 12 Is Information Server needed for cleansing and analysis of data prior to
loading into the Master Data Management solutions such as WebSphere Customer Center (WCC) or other Customer Data Integration solutions?
A. No. Such applications always have their own built in cleansing functions.
B. Yes. Information Server helps clean up data so that it can be more effectively loaded into and used by WebSphere Customer Center and other Customer Data Integration solutions.
C. No. It's better to have dirty data loaded into these types of applications so that you have full customer histories.
D. Yes. It is important to position as much software as possible to solve the business problem.
Answer: B

Q: 13 What is a major capability provided by Information Analyzer?
A. Column, Table and Cross Table Analysis
B. Measures total volume of data
C. Disk fragmentation
D. Circular references
Answer: A

Q: 14 Who are the primary competitors for Federation Server
A. Composite, MetaMatrix, iWay, BEA
B. AbInitio, CA, Golden Gate
C. Hand Coding, SAS, SAP
D. MetaMatrix, Trillium, Business Objects
Answer: A

Q: 15 What are the two findings supported by WebSphere Information Services Director (WISD)?
A. MQ and Tibco
B. SOAP over HTTP and EJB
C. JMS and RSS
D. FTP and RMI
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved