Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M19 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M19 Sample Questions:

1. A DWE control flow is executed as:
A. A ZIP file
B. A binary executable file
C. An XML file
D. A WebSphere process
Answer: D

2. Which of the following is not a compatible server platform for DB2 Alphablox?
A. BEA Weblogic Application Server
B. IBM WebSphere Application Server
C. Microsoft .Net Framework
D. Jboss Application Server
Answer: C

3. How can DB2 Alphablox be deployed on a DWE solution?
A. On the same server as DWE
B. As a separate instance
C. a or b
D. None of the above
Answer: C

4. OLAP objects include:
A. Cube model
B. Dimension
C. a and b
D. MQT's
Answer: C

5. Which statements are true about DB2 Warehouse Edition?
A. Simplifies enterprise data warehouse development, deployment and maintenance with a comprehensive, integrated solution
B. Streamlines business intelligence processes and enhances flexibility with powerful, analytic solution components
C. Boosts data warehouse performance and improves productivity with powerful DB2 9 optimization features
D. All of the above
Answer: D

6. Materialized Query Tables (MQTs) contain what kind of data?
A. Actual data
B. Only metadata
C. Multidimensional indexes
D. None of the above
Answer: A

7. A customer is having performance issues with a query. Which of the following would be the proper approach to solving the problem?
A. Rerun the DWE OLAP Optimization Advisor and compare the new DDL to the old for the proper enhancements to the DWE OLAP MQTs
B. Refresh the MQTs using the DDL from the DWE OLAP Advisor
C. Use the DB2 Design Advisor to determine which new database objects to create for the query in question
D. Drop the MQTs, rerun the DWE OLAP Advisor and create new MQTs
Answer: C

8. Alphablox Applications are deployed as the following:
A. Web applications
B. Portal Applications
C. Java Applets
D. a and b
Answer: D

9. DB2 Alphablox is commonly applied to the following business needs:
A. Query / Reporting / Analysis
B. Data Mining
C. Dashboarding
D. a and c
Answer: D

10. When should you sell DB2 Warehouse Developer Edition?
A. When the customer needs a smaller starting platform
B. DB2 Warehouse Developer Edition cannot be sold with any of the other editions
C. DB2 WDE should be sold for non-production development environments
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved