Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M18 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M18 Sample Questions:

1. What are the two methods by which disk input/output are achieved?
A. KAIO & LIO
B. AIO & PIO
C. KAIO & AIO
D. PIO & KAIO
Answer: C

2. Which of the following goals require a spatially enabled DBMS?
A. Spatial business logic in the database
B. Spatially related atmosphere
C. Integrated backup and restore of GIS data
D. Joined attributes and spatial information
Answer: A

3. In IDS, which tool would you use to repair a corrupt index?
A. onstat
B. onmode
C. onparams
D. oncheck
E. oninit
Answer: D

4. What is the maximum user configurable page size of IDS 10?
A. 2 KB
B. 4 KB
C. 8 KB
D. 16 KB
E. 32 KB
Answer: D

5. What is the name of the IDS parallel backup and restore utility that uses a storage manager?
A. Onbar
B. Ontape
C. Onarchive
D. HDR
E. Onbackup
Answer: A

6. Which of the following is a way you prepare for closing?
A. Crafting an elaborate final pitch to dazzle the customer
B. Building a solution blueprint and implementation plan
C. Preparing the implementation of the solution early to be ready for the sale
D. Demonstrating how IBM's products differentiate from competitor's products
Answer: B

7. What is not a purpose of the virtual memory segments?
A. Sorting if not performed on disk
B. The Data Dictionary
C. Using Parallel Data Query (PDQ) memory
D. Performing Light scans
E. Cleaners used to service buffers in the Least Recently Used (LRU) queues
Answer: E

8. What is not true of logical logs?
A. They are used by the instance to recover from a crash
B. They record all transactions in a logged database
C. They are used in logical recovery during a restore from an archive
D. Every database in an instance shares a common set of logical logs
E. They record the before images of modified pages in memory
Answer: E

9. Which of the following is not true about IDS?
A. IDS can have multiple instances on a single server
B. IDS can have multiple installed product versions on a single server
C. Multiple IDS instances can share the same memory allocation
D. The three components of an IDS 10 instance are memory, processor and disk
E. Unix handles memory protection between multiple installed instances on the same server
Answer: C

10. Which database interfaces are available to access IDS through PHP?
A. Unified ODBC
B. PHP Driver for IDS
C. PDO_IDS
D. PDO_ODBC
E. All of the above
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved