Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M17 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M17 Sample Questions:

Q: 1 When a project is created in Rational Portfolio Manager, you have two options. Which one of the following choices represents the two options?
A. Work (effort-based) or Duration (duration-based)
B. Project (Work-based) or Proposal (effort-based)
C. Time (effort-based) or Expense (cost-based)
D. Task (template-based) or New (unstructured-based)
Answer: A

Q: 2 Rational Portfolio Manager security settings provide a flexible way to control who can view or change information. There are two levels of security within the tool. Which one of the following choices correctly describes these two levels of security?
A. Resource-level security and Role-based security
B. Project-level security and Role-based security
C. Project-level security and User-based security
D. Role-level security and Group-based security
Answer: A

Q: 3 Which one of the following statements is not correct with respect to iterative development?
A. With the iterative approach, the emphasis of each workflow will vary throughout the lifecycle.
B. The iterative approach recommends that you address risk early and continuously.
C. Iterative and incremental development requires project managers to consider each iteration as the same project, to be managed in the context of the final deliverable.
D. Several applications of the iterative cycle are sequentially arranged to compose a project.
Answer: C

Q: 4 Two published RUP (Rational Unified Process) web sites are provided with Rational Method Composer (RMC), (Classic) RUP for large projects and RUP for small projects. Which one of the choices below correctly describes the difference between the two RUP web sites available?
A. RUP for large projects includes Process Advisor and Search; RUP for small projects does not
B. RUP for large projects includes My View and AJAX support, RUP for small projects does not
C. RUP for large projects includes My View and Search; RUP for small projects does not
D. RUP for large projects includes AJAX Support and Search; RUP for small projects does not
Answer: C

Q: 5 Which one of the following statements complete the following phrase: The integration of Rational Portfolio Manager and Rational ClearQuest helps project management by
A. providing project managers with an insight into development activities.
B. providing project managers with a direct link into base-requirement use cases.
C. providing project managers with an automatic means to level a Gantt chart.
D. providing project managers with direct linkage to project test results.
Answer: A

Q: 6 Which one of the following is not a key benefit of the integration between IBM Rational Method Composer and Portfolio Manager?
A. Rapid project initiation
B. Flexibility
C. Increased defect tracking
D. Reality-based management
Answer: C

Q: 7 There are three central characteristics that define RUP. Which one of the following statements is not one of the characteristics?
A. An underlying set of principles for successful software development.
B. A web based presentation layer to ensure maximum client compatibility.
C. A framework of reusable method content and process building blocks.
D. The underlying method and process definition language
Answer: B

Q: 8 All of the following Rational Portfolio Manager features best support and enable planning a project except which one ?
A. Project management (PM) system creation, storage, and document management components to control all work products that are initiated during planning activities
B. Exception handling system built into the tool that will manage Issue, Risk, and Change Management
C. Time tracking and expense reporting
D. Effective resource capacity planning and skills management inventory system to ensure that project staffing requirements are identified
Answer: C

Q: 9 Which one of the following is supported for Rational Method Composer when publishing a process?
A. Publishing a Method Configuration without Views
B. Publishing a Process without a Method Configuration
C. Publishing a Process with only Views
D. Publishing a Process with a Method Configuration and associated Views
Answer: D

Q: 10 Which statement is not correct regarding the need to tailor RUP?
A. All projects are not the same. Different projects need different processes.
B. Projects evolve, so processes must evolve with them.
C. Tailoring RUP to fit your project enables both efficiency and reuse.
D. RUP cannot be tailored.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved