Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M14 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M14 Sample Questions:

Q: 1 Which statement is true about UML?
A. UML is NOT a visual programming language
B. UML allows the end User to react to the GUI faster
C. UML models cannot be connected to different programming languages
D. UML is a visual programming language
Answer: A

Q: 2 There are many editors that are included with IBM Rational Application Developer. Of the following, which one is not an editor that comes with IBM Rational Application Developer?
A. WSDL Editor
B. XSL Editor
C. Java Visual Editor
D. Hibernate Mapping Editor
Answer: D

Q: 3 Rational Software Modeler lets you create, import, and edit many types of UML 2 models and the diagrams associated with those models. Which one in the following list is not one of the "out-of-the-box" models and diagrams you can create?
A. Class diagrams
B. Swim Lane diagrams
C. Communication diagrams
D. Component diagrams
Answer: B

Q: 4 What is a collection of objects with common structure, common behavior, common relationships, and common semantics called?
A. A Vector
B. An Interface
C. A Class
D. A Component
Answer: C

Q: 5 The OMG has provided a conceptual framework and a set of standards to express models, model relationships, and model-to-model transformations. What is this conceptual framework referred to as?
A. Model-Centric Approach
B. Model Driven Architecture
C. Common Warehouse Meta-model
D. Model-View-Controller
Answer: B

Q: 6 With IBM Rational Software Modeler you can generate HTML and PDF reports from UML model files. Which one of the following statements correctly describes this functionality?
A. Generating HTML and PDF reports from UML model files can be accomplished by adding the Crystal Reports plug-in
B. Generating HTML and PDF reports from UML model files can be accomplished by connecting to the Jasper Reports engine
C. Generating HTML and PDF reports from UML model files can be accomplished by exporting to Crystal Reports
D. Generating HTML and PDF reports from UML model files is a capability provided with IBM Rational Software Modeler
Answer: D

Q: 7 In the UML, a class is represented by a rectangle that contains three compartments. Which one of the following is not one of the three compartments?
A. Name
B. Attributes
C. Type
D. Operations
Answer: C

Q: 8 The Eclipse platform is made available under which one of the following licenses?
A. IBM Public License
B. GNU General Public License (GPL)
C. Apache Software License
D. Common Public License
Answer: D

Q: 9 Rational Software Architect automates the code inspection process, making sure that the code is presented in a consistent way and that the code follows best practices consistent with the J2SE and J2EE specifications. Which one of the features listed below provides this benefit?
A. Code Review
B. Code Analysis
C. Design Pattern Discovery
D. Code Framework Interpreter
Answer: A

Q: 10 The workbench is the window that opens when you start Rational Application Developer. Which one of the following correctly describes what the workbench offers?
A. One or more views, each containing an editor and a set of perspectives for developing Java and J2EE applications
B. One or more editors, each containing a perspective and a set of views for developing Java and J2EE applications
C. One or more widgets, each containing an perspective and a set of views for developing Java and J2EE applications
D. One or more perspectives, each containing an editor and a set of views for developing Java and J2EE applications
Answer: D

Q: 11 One of the things that can be shown with Activity Diagrams is ownership. They clearly illustrate to all parties which individual or group is responsible for which activity. Which item in the following list would suggest ownership in an Activity Diagram?
A. Lifeline
B. Package
C. Generalization
D. Swimlane
Answer: D

Q: 12 Which one of the following features is NOT shared by both Rational Software Architect and Rational Software Modeler?
A. Code refactoring
B. JSP and servlet wizards
C. Local and team resource management
D. Adaptors for Rational ClearCase
Answer: B

Q: 13 IBM Rational Application Developer has a feature that allows you to back up execution of an application. What is this feature called?
A. Step Filter
B. Breakpoint Synchronizer
C. Drop-to-frame
D. Debug Repeater
Answer: C

Q: 14 What is the smallest unit of Eclipse platform function that can be developed and delivered separately?
A. A plug-in
B. A connector
C. A capability
D. A view
Answer: A

Q: 15 Code review provides different categories of alerts. Which one of the following is not a category of alert?
A. Exceptions
B. Problems
C. Warnings
D. Recommendations
Answer: A

Q: 16 Which one of the following statements is true about UML?
A. UML models can never be revised
B. UML is fixed and cannot be extended
C. UML can be extended without redefining the UML core
D. UML is a visual programming language
Answer: C

Q: 17 Which one of the following XML development tools is not included in IBM Rational Application Developer?
A. DTD editor
B. XML schema editor
C. XSL-FO editor
D. XSL editor
E. XML editor
Answer: C

Q: 18 A standard language for specifying, visualizing, constructing, and documenting all the artifacts of a software system is commonly referred to as what?
A. Unified Modeling Language
B. Standard System Language
C. Software System Language
D. United Model Language
Answer: A

Q: 19 To build a visual model of a system, many different diagrams are needed to represent different views of the system. There are generally two categories of diagrams: Dynamic and Static. Which one of the following diagrams types are considered to be dynamic?
A. Class Diagram
B. Component Diagram
C. Use-Case Diagram
D. Sequence Diagram
Answer: D

Q: 20 IBM Rational Application Developer has many key differentiator features that provide considerable business benefit. What feature from the following list is not a key feature?
A. Integrated UML Visualization and Editing Support
B. Physical ER Modeling
C. Portal and Portlet Development
D. Code Analysis Support
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved