Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M11 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M11 Sample Questions:

Q: 1 Which tool can NOT be used to connect Domino with other systems such as DBMS, the platform file system, Enterprise Resource Planning systems, and Transaction Processing systems?
A. Lotus Enterprise Integrator for Domino
B. Domino Enterprise Connection Services
C. Lotus Connector LotusScript Extensions
D. Lotus Connector Java extensions
Answer: D

Q: 2 Why do replication or save conflicts occur?
A. There are too many replicas on various servers
B. The replication interval is too long
C. Users simultaneously edit the same document in different copies of a database
D. Users had modified the same document in two different replicas between replication sessions
Answer: D

Q: 3 Which of the following is NOT a benefit of Domino clustering?
A. Less hardware cost
B. Workload balancing
C. High availability
D. Scalability
Answer: A

Q: 4 Which of the following can be used to troubleshoot Domino server performance issues?
A. Desktop policy
B. Server policy
C. DESKTOP.DSK
D. Server Health Monitor
Answer: D

Q: 5 What are the benefits of using Domino with DB2?
A. Domino with DB2 supports Domino security
B. Expands availability of Domino data to non-Domino environments using a standards-based RDBMS
C. Administrator can fully monitor and manage DB2 from the Lotus Notes Administrator client
D. Administrator can fully monitor and manage the Domino database from the DB2 client
Answer: B

Q: 6 Which of the following tools and methods can be used to upgrade Lotus Notes 6 client to Lotus Notes 7 client?
A. Setup policy upgrade
B. Desktop policy upgrade
C. Smart upgrade
D. Master policy upgrade
Answer: C

Q: 7 Which Lotus Domino tool can register users in both Active Directory and in Domino concurrently?
A. Active Directory Domino Migrating Tool
B. Active Directory synchronization (ADSync)
C. Domino Replication
D. Domino Administration Process
Answer: B

Q: 8 Which of the following Domino 7 tools can gather and analyze the Domino activity data?
A. Domino Domain Monitoring
B. Activity Trends
C. Server Health Monitor
D. Event Handler
Answer: B

Q: 9 Which operating systems are supported by Domino 7?
A. IBM AIX
B. Red Hat Enterprise Linux
C. Sun Solaris
D. Microsoft Windows Server
Answer: A, B, C, D

Q: 10 Who are roaming users in Domino?
A. Users who access a Domino server from different locations using Notes clients pre-configured with the users data
B. Users who access a Domino server using Internet Explorer
C. Users who access a Domino server using a notebook computer
D. Users who access a Domino server from more than one Notes client by getting the customized settings and PIM data from the Domino server
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved