Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M10 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M10 Sample Questions:

Q: 1 What are the advantages of builders?
A. To enforce best practices and design patterns
B. To correct coding errors
C. To improve system performance
D. To improve developer productivity
Answer: A, B

Q: 2 What is the function of the Domino View & Form builder?
A. To add Domino attachments to a page
B. To connect to a Domino server and display Domino data
C. To display the results of Domino formulas on a page
D. To create lists containing Domino data
Answer: B

Q: 3 What analogy is used to describe builders in WebSphere Portlet Factory?
A. Robots on a production line
B. Product components on an assembly line
C. The frame of a building on a construction site
D. Workers on an assembly line
Answer: A

Q: 4 Which of the following builders is used to establish that a model is a service provider?
A. The service operation builder
B. The service test builder
C. The service definition builder
D. The service consumer builder
Answer: C

Q: 5 What is the function of the Portlet Adapter builder?
A. To adapt J2EE applications to be deployed as a WAR file
B. To allow portlets developed in WebSphere Portlet Factory to plug into WebSphere Portal
C. To contain the required WebSphere Portlet Factory classes necessary to deploy a JAR file to WebSphere Portal
D. None of the above
Answer: B

Q: 6 What is the function of the Bean Master Detail builder?
A. To create a portlet application from an EJB
B. To obtain an instance reference to an Enterprise bean
C. To create a portlet application from a JavaBean instance
D. None of the above
Answer: C

Q: 7 Which of the following best describes how models are used to create customized portlets?
A. The builders within a model contain all of the JSP code, Java classes, and XML documents that are created by developers
B. The model captures code generated by builders to create JSP pages
C. WebSphere Portlet Factory generates the JSP code, Java classes, and XML documents based on the builders in the model, and deploys these artifacts to WebSphere Portal
D. The builders within a model generate JSP code, Java classes, and XML documents at run time
Answer: D

Q: 8 Which builder is used to allow Java developers to import their own code?
A. The Java Class builder
B. The Linked Java Object builder
C. The JavaServer Pages builder
D. The Java Archive builder
Answer: B

Q: 9 What level of J2EE experience does a user require to develop portlet applications in WebSphere Portlet Factory?
A. Familiarity with J2EE 1.4
B. Basic familiarity with J2EE 1.3
C. Certified J2EE developer
D. No experience is required
Answer: D

Q: 10 How does a developer test portlets in Portlet Factory?
A. Click the Run icon in the toolbar
B. Deploy the portlet to WebSphere Portal, and click Run on Server
C. Select Run > Run from the main menu
D. Log in to the WebSphere Portal Administrative console, and install and start the portlet
Answer: A, B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved