Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M09 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M09 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following are valid reasons for choosing e-forms products that use open forms technology?
A. Open forms technology is free and can be used to produce a less expensive e-forms product
B. Choosing open forms technology allows easy integration with third party applications
C. Proprietary products cause businesses to become locked in to a single vendor
D. Open forms technology is more reliable because it is developed by many different people rather than just one vendor
Answer: A, B

Q: 2 What is the menu ufv_settings option used for?
A. To add menu options to the main menu of the Workplace Forms Viewer
B. To define new menu or toolbar options
C. To create a menu within a form
D. To hide or disable toolbar buttons
Answer: D

Q: 3 What is the function of the scope identifier?
A. To identify the form
B. To identify which form a page belongs to
C. To uniquely identify elements in a form
D. To provide a means of determining which fields are displayed in a form
Answer: C

Q: 4 When using absolute positioning, what reference point is used to determine the position of an item on a form?
A. The position of the previous item in the form
B. The position of an anchor item in the form
C. The top right corner of the form
D. The top left corner of the form
Answer: D

Q: 5 Which of the following are parts of the basic architecture of the Webform Server?
A. Portlet
B. Translator
C. Log Server
D. All of the above
Answer: D

Q: 6 What is the purpose of the omit filter?
A. To guarantee that the form is secure with the exception of the selected items
B. To ensure that all form elements are signed
C. To specify the form elements that you do not want to sign
D. To specify the form elements that need to be signed
Answer: C

Q: 7 Which format provides a formula to determine the content of an element?
A. Computes
B. Arrays
C. Argument
D. Script
Answer: A

Q: 8 How do digital signatures ensure that a form has not been changed?
A. A timestamp is used to ensure that the file has not changed since the form was last edited
B. The contents of the document are used to generate a unique number representing the document
C. The XFDL code is used to generate a hash value that identifies the document and the signer
D. The signers name and e-mail address are affixed to the document to ensure that the signer has not changed the form since it was completed
Answer: B

Q: 9 Which of the following filters are the most secure?
A. Signature filters
B. Omit filters
C. Keep filters
D. Custom filters
Answer: B

Q: 10 In addition to alphanumeric characters, what characters are permitted in a scope identifier?
A. The underscore (_)
B. The hyphen (-)
C. The ampersand (&)
D. The period (.)
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved