Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M05 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M05 Sample Questions:

Q: 1.
In which ways is WebSphere MQ, Version 6, performance improved?

A. Enhanced persistent message throughput
B. Can survive a controlled queue manager shutdown
C. Increase of virtual memory capability
D. Higher system requirements

Answer: A, B, C, D

Q: 2.
Which of the following are true regarding SERVICE definitions?

A. Can define programs
B. Available for the z/OS platform
C. Can have defined programs started at the same time as the queue manger
D. Definitions can include a broker or a trigger monitor

Answer: A, B, C, D

Q: 3.
What two types of transactional units of work does WebSphere MQ support?

A. Local
B. Distributed
C. Global
D. Remote

Answer: A, B, C, D

Q: 4.
What is an MQ activity?

A. A structure that contains numerous substructures
B. A discrete action performed on behalf of a message by an application
C. A combination of pre-established conditions within the system
D. A trigger for specific tasks

Answer: B

Q: 5.
Which of the following are enhancements to WebSphere MQ 6 configuration tooling over the MMC snap-in from WebSphere MQ V5.3?

A. Able to control WMQ V6 for z/OS
B. Allows for clearing queues that are in use
C. Documented extension points that enable plug-in development
D. Supports SSL for secure communication

Answer: A, B, C, D

Q: 6.
Which of the following is defined as a queue that is hosted by a cluster queue manager and made available to other queue managers in the cluster?

A. Cluster
B. Cluster queue manager
C. Cluster queue
D. Repository

Answer: C

Q: 7.
What information can the dspmgrte command produce?

A. Transmission queues, channel names, final queue
B. Timestamps
C. Reports showing message routing
D. Detailed performance data

Answer: A, B, C, D

Q: 8.
What administration tool is an alternative to using control or MQSC commands?

A. Integrated Solutions Console
B. MQ Web Console
C. MQ Queue Manager
D. WebSphere MQ Explorer

Answer: D

Q: 9.
What SSL enhancements have been made for WebSphere MQ V6?

A. Cached repository data is refreshed dynamically
B. FIPS-140 certification
C. Migration on Windows to use Microsoft SSL provider
D. Cached CRLs

Answer: A, B, C, D

Q: 10.
On which platforms is WebSphere MQ a 64-bit product?

A. AIX
B. HP-UX
C. Solaris
D. Windows

Answer: A, B, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved