Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M02 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M02 Sample Questions:

1. When problems occur, the ITM 6 solution allows you to perform repair actions by which of the following methods:
A. Using the Take Action function
B. By performing automated actions via Situations
C. Automated Actions triggered by Workflow Policy
D. Built-in Event Adapter automation scripts
Answer: A, B, C, D

2. Which workspace view type shows the proportional amount of a data series, and provides a separate gauge for each attribute selected?
A. Pie chart view
B. Bar chart view
C. Circular gauge view
D. Plot chart view
Answer: C

3. IBM Tivoli Monitoring V6.1 currently monitors which of the following?
A. Operating systems
B. Databases
C. Messaging and collaboration
D. Active directory
Answer: A, B, C, D

4. Which workspace view is used to enter a system command or to stop or start a process?
A. Take action view
B. Event console view
C. Terminal emulator
D. Browser view
Answer: A

5. Which two of the following are true regarding queries?
A. IBM provides a set of predefined queries for retrieving all data collected by Tivoli Enterprise Monitoring Agents
B. Queries can be used for all views within workspaces
C. Every user with permission to modify queries can modify the views of other users
D. Product-provided queries can be modified
Answer: A, B, C, D

6. Which of the following statements are correct?
A. The customer receives a discount on DB2 if they choose to use it as their TEPS and TEMS database
B. A DB2 license is included with the product for use as the TEPS and/or TEMS database, however, the customer may use other database products
C. DB2 is the only database product supported for the TEMS and TEPS databases, however, the license is included in the product
Answer: B

7. Where can users be visibly notified of Situation events?
A. On Navigator items by using an event flyover
B. On graphic view icons by using an event flyover
C. In the Situation Event Console
D. In the message log
Answer: A, B, C, D

8. Which of the following are common pain points addressed by IBM Tivoli Monitoring?
A. Containing management costs: increasing size and scope of the infrastructure increases costs
B. Retaining critical information: assets are stored across systems and organizations
C. Monitoring and reporting on critical IT infrastructure components
D. Meeting security objectives. Applications, servers, and systems have unique security constraints
Answer: A, B, C, D

9. IBM Tivoli Monitoring 6 is built on a lightweight, highly scalable architecture that is comprised of which of the following?
A. Tivoli Enterprise Portal
B. Tivoli Enterprise Portal Server
C. Tivoli Enterprise Management Server
D. Monitoring Agents
E. Tivoli Storage Manager
Answer: A, B, C, D, E

10. What one mechanism allows you to monitor a condition on a particular system and to specify a command to be executed on that system?
A. Reflex automation
B. Universal message console
C. Attribute substitution
D. Remote automation
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved