Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-M01 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-M01 Sample Questions:

Q: 1. When IBM Business Partners are working with IBM Support, which of the following are correct?

A. Business Partners can open PMRs for defects, but not for usage
B. Business Partners working on a test system can open a severity 1 PMR
C. Business Partners working on-site at a customer on a production system can be authorized by the customer as a designated caller and can open PMRs with a severity 1 priority
D. Business partners can escalate support on a PMR by asking to speak to the Duty Manager

Answer: A, B, C, D

Q: 2. Which answer best describes the Domino e-mail server platforms that are supported by CommonStore for Lotus Domino?

A. Windows and AIX
B. Windows, AIX, Solaris, and z/OS
C. Windows, AIX, Solaris, and Linux
D. Any Domino e-mail server platform

Answer: D

Q: 3. What does the IBM SCORE content solution address?

A. Compliance requirements of financial and insurance companies
B. The requirements of heavily regulated environments such as life sciences
C. Long term storage requirements involving optical tape
D. Migration requirements from Documentum and FileNet

Answer: B

Q: 4. For what purpose are attributes used in Content Manager?

A. To specify the name of the document type (item Type)
B. To create links between documents (Semantics)
C. To define document security (Privileges)
D. To define the searching criteria for documents (Metadata)

Answer: D

Q: 5. Why does CM OnDemand have a key competitive advantage against IBM’s competitors?

A. It has a proprietary high-speed interface for capturing output faster than our competitors do
B. It segments the database so no matter how many objects are captured, performance of the database remains fairly constant
C. It heavily leverages the hierarchical storage management functions of Tivoli Storage Manager
D. The e-Client provides a better user interface than most other Web clients

Answer: A

Q: 6. When a customer requires full text search of content, which one of the following is true?

A. Content Manager onDemand provides full text search with a pre-built index
B. Content Manager on iSeries provides full text search, but only on the fly, with all content being searched at the time of the request
C. Content Manager on Windows and AIX provides full text search with a pre-built index
D. Content Manager on z/OS provides full text search using a pre-built index

Answer: C

Q: 7. When considering JSR 170, which of the following are true?

A. It is implemented for use with IBM Workplace Web Content Management
B. It is an API for content repository access
C. It is implemented in IBM Content Manager V8.3
D. It replaces ODMA as an approach for application access

Answer: A, B, C, D

Q: 8. Which best describes what Content Manager can do?

A. Automate business processes independently of where the information resides
B. Store and manage any type of unstructured digital information
C. Manage and control retention and disposition of all enterprise records
D. Publish and distribute content based on predefined rules

Answer: B

Q: 9. WebSphere Information Integrator Content Edition (IICE) does all of the following functions EXCEPT?

A. Provides access to Documentum 5, FileNet P8, Open Text Livelink, and Interwoven TeamSite repositories
B. Stores virtual repository metadata so that all documents in all repositories are known
C. Provides a single API for access to repositories for which there are connectors
D. Ships with a Connector Software Development Kit to allow additional connectors to be built

Answer: B

Q: 10. Which of the following is NOT a primary driver for Records Management?

A. Proving compliance with regulatory and legal obligations
B. Reducing the risk of litigation/embarrassment
C. Improving corporate governance
D. Ensuring all data is captured and stored

Answer: D

Q: 11. Which of the following are clear requirements for WebSphere Process Server as part of the Content Management solution?

A. BPEL support
B. Workflow using a thin client
C. Integration with external service bureaus
D. Integration to access content in Documentum and Open Text

Answer: A, B, C, D

Q: 12. A company wants to have a business process management solution. They specify the following:

- Capture incoming mail
- Index and automatically put into folders based on account number
- Route work on parallel work processes
- Ensure all documents are stored and retained for 7 years, plus any additional legal holds, and then destroyed

To satisfy these requirements, the company will need a minimum of Content Manager, CommonStore, and which of the following?

A. WebSphere Process Server and Records Manager
B. Records Manager
C. Nothing else is needed
D. Content Manager OnDemand and Records Manager

Answer: B

Q: 13. What was Content Manager OnDemand designed to handle the high speed ingestion and automated indexing of?

A. Computer output
B. Audio and video for streaming
C. Images
D. eMail

Answer: A

Q: 14. A company says that their database standard is MS SQL Server. They will not consider alternatives. They are moving to a new building and want to capture all the paper documents that are in their storage area so they don’t need as much floor space. They currently have 40 million paper documents. Based on these requirements, the best solution to propose is a capture subsystem and which of the following?

A. No bid there isn’t a Microsoft SQL Server solution
B. Content Manager OnDemand
C. Content Manager
D. Records Manager

Answer: B

Q: 15. What is the major benefit a customer gets from CommonStore for SAP?

A. Workflow control over SAP documents
B. Decreased storage space for SAP data objects
C. Increased performance in the SAP system
D. Treats SAP data objects as records for retention and disposition purposes

Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved