Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-J02 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-J02 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following is the least expensive upgrade option for a customer with System i5 520 Express Entry Plus who wishes to add significant Domino and Linux workloads?
A. Order Accelerator
B. Order processor upgrade to 520 Express Turbo
C. Order processor upgrade to 520 Express Growth
D. Order two additional DASD and 2GB of main memory
Answer: A

Q: 2 Which of the following is an advantage of the System i microprocessor design hierarchy?
A. It protects the applications from hardware technology changes.
B. It is specifically designed for compute-intensive applications.
C. It shares resources with multiple, heterogeneous, concurrent systems.
D. It offloads I/O and communication-intensive tasks from the central processor.
Answer: D

Q: 3 Which of the following allows applications or services running in a Linux partition to communicate to an i5/OS partition?
A. iSCSI
B. ODBC Connection
C. High Speed Link
D. Virtual Ethernet
Answer: D

Q: 4 Which feature of i5/OS provides workload management functions to optimize performance and maintain integrity?
A. i5/OS subsystems
B. Single Level Storage
C. IBM Virtualization Engine
D. Independent Auxiliary Storage Pool (iASP)
Answer: A

Q: 5 A System i5 prospect is starting to look for an ERP solution. What should be the first steps in the selling process?
A. Discuss their financial commitment to the project and their willingness to grow the project and budget if additional features are cost-justifiable.
B. Prepare a preliminary technical solution proposal document with numbers and timeframes for the customer's review.
C. Calculate the expected ROI through discussion with the customer to demonstrate value and benefits of proceeding.
D. Determine their budget and application requirements, and discuss references of similar solutions that are already operational.
Answer: D

Q: 6 A System i sales rep has proposed a System i5 Express solution to a customer. A broker recently presented the alternative of an older iSeries with similar cpw. How should the sales rep initially counter the used/second hand equipment proposal?
A. Present consultant reports and/or white papers showing System i Total Cost of Ownership benefits.
B. Explain that Express models have low-cost upgrade options and that upgrades from the older models have been withdrawn.
C. Discuss "hidden costs" of used equipment such as hardware maintenance, software tiers, shipping, SWMA, after-license cost, etc.
D. Contact the assigned IBM representative to provide a detailed pricing comparison and, if needed, pursue a special bid.
Answer: C

Q: 7 Which of the following provides the highest speed connectivity for disk and Virtual Ethernet when attaching an external xSeries?
A. PCI 2-Line WAN Adapter
B. PCI-X 1 Gb Ethernet LAN Adapter
C. PCI-X iSCSI Adapter
D. PCI-X Fibre Adapter
Answer: C

Q: 8 Which of the following is a reason to propose an external cable-attached tape drive instead of an internal tape drive?
A. Needed adapters and the drives themselves are typically less expensive for external tape solutions.
B. External tape drives allow more capacity per cartridge and/or tape library capabilities.
C. Customer needs to back up PCs managed by the System i (IXS/IXA/iSCSI), and this can only be done with switchable external drives.
D. Customer needs to save information on Quarter Inch Cartridge (QIC) media so they can exchange tapes with an older iSeries using that media.
Answer: B

Q: 9 Which of the following is an important software function that is new for V5R4?
A. Switchable IASPs
B. Virtual tape support
C. Cross-site mirroring
D. RAID-5 auxiliary cache
Answer: B

Q: 10 Which of the following is a benefit of consolidating multiple Linux servers on a System i server instead of on Intel?
A. Linux is included at no cost in System i Express Edition packages.
B. i5/OS applications simplify Linux configuration.
C. There are more Linux distribution options on System i.
D. Linux on System i optimizes utilization of system resources.
Answer: D

Q: 11 An Integrated xSeries Server or Adapter (IXS/IXA) can be used to do which of the following?
A. Connect a Blade Server to a System i.
B. Configure a Hardware Management Console (HMC).
C. Load and run Windows Server 2003 natively on a POWER processor.
D. Integrate Windows and i5/OS applications using a secure virtual network.
Answer: D

Q: 12 The Hardware Management Console (HMC) is used to do which of the following?
A. Activate the Accelerator.
B. Create and change partitions.
C. Configure a System i Ethernet adapter.
D. Install and manage an integrated System x adapter.
Answer: B

Q: 13 A prospect for System i5 Express is concerned about the strategic direction of the IBM System i product line. IBM's Systems Agenda speaks directly to this point. Which of the following is a characteristic of the IBM Systems Agenda?
A. IBM commits to virus-resistant systems.
B. IBM commits to consistent product announcement schedules.
C. IBM commits to flexible, open systems.
D. IBM commits to systems that provide the lowest cost of ownership.
Answer: C

Q: 14 Which of the following System i characteristics most contributes to rapid speed of deployment?
A. Pre-tested single entity operating system
B. Preloaded ISV applications
C. Adherence to industry standards
D. Simultaneous multithreading
Answer: A

Q: 15 Which of the following features of i5/OS has made the System i5 highly resistant to viruses?
A. Power Hypervisor
B. Single Level Store
C. Object-based architecture
D. Systems Licensed Internal Code (SLIC)
Answer: C

Q: 16 Which of the following describes software maintenance coverage for the IBM System i5 520 Express Edition announced in 2006?
A. Three years of software maintenance must be added to the System i5 520 Express.
B. One year of software maintenance is included in the price of the System i5 520 Express.
C. One or three years of software maintenance is optional for the System i5 520 Express.
D. Three years of software maintenance are included in the price of the System i5 520 Express.
Answer: B

Q: 17 A prospect for a System i5 Express Edition has a need for two i5/OS partitions. Which of the following best describes how the i5/OS licensing will be handled?
A. An i5/OS license is needed for each i5/OS partition.
B. i5/OS licensing must be purchased at an extra cost for each processor.
C. An additional i5/OS license is only needed if a third partition is needed.
D. The needed i5/OS licensing is included in the Express edition.
Answer: D

Q: 18 Which of the following best summarizes the characteristics of the IBM System i5 520 Express configurations?
A. Flexible hardware and software configurations with full 5250 capability
B. Flexible hardware and software configurations with limited 5250 capability
C. Predefined hardware and software configurations with full 5250 capability
D. Predefined hardware and software configurations with limited 5250 capability
Answer: D

Q: 19 Which of the following capabilities of System i maximizes usage of resources in a single system and is not available in a multiple, standalone Intel server environment?
A. Reliability, Availability, Scalability (RAS)
B. Micro-partitioning
C. Virtual tape
D. Business Resilience
Answer: B

Q: 20 The Accelerator for System i5 increases which of the following?
A. Interactive capabilities and memory
B. Processing power and memory
C. Processing power and the number of partitions
D. Number of partitions and interactive capability
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved