Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-G01 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-G01 Sample Questions:

Q: 1
What are the factors to calculate the benefit of a reduced outage duration?
A. "Monthly value of a project", "Hourly resource cost", "Number of outages impacted"
B. "Hourly Outage Cost", "Reduced Outage Time", "Number of outages impacted"
C. "Hourly Outage Cost", "Reduced Outage Time", "Monthly value of a project"
D. "Hourly resource cost", "Reduced Outage Time", "Number of outages impacted"
Answer: B

Q: 2
What defines Client Value?
A. Superior Service
B. Server downtime
C. Business Value, Cost and a client's beliefs and assumptions
D. IBM MTS's unique services, features, and functions
Answer: C

Q: 3
The prerequisite for every sale is?
A. The customer must have a business need for the service
B. The customer must know that they have that need
C. The customer must feel that addressing that need is a priority
D. All of the above
Answer: D

Q: 4
What is the objective of the Confirm phase (ERIC Questioning Framework)?
A. Leave the specifics of the next call open to have room to add other products
B. Find out if any areas of disagreement exist
C. Explore and reflect on potential MTS solutions
D. Confirm you priorities
Answer: B

Q: 5
What are the factors used in the algorithm to calculate the benefit of reduced problem-handling resources?
A. "Amount of resource reallocated to strategic project", "Hourly resource cost"
B. "Monthly value of a project", "Hourly resource cost"
C. "Monthly value of a project", "Hourly Outage Cost"
D. "Hourly Outage Cost", "Amount of resource reallocated to strategic project"
Answer: A

Q: 6
What are the rules for good questioning?
A. Give the customer a lecture about the benefits of MTS
B. Roll multiple questions into one long, rambling question
C. Do not ask reconfirming and clarification questions
D. Keep your questions short and simple
Answer: D

Q: 7
What is the objective of the Explore phase (ERIC Questioning Framework)?
A. Understand the priorities of the client
B. Understand the linkage between the IT and the business
C. Uncover and expand topics of interest
D. All of the above
Answer: D

Q: 8
What do you want from call preparation?
A. Identify the desired outcomes for the call
B. Identify next steps
C. Identify how to handle difficult areas
D. All of the above
Answer: D

Q: 9
How does MTS deliver its value in Outage Prevention?
A. Proactive hardware services, "client-advocate" services, Harddrive Retention
B. Proactive hardware services, "client-advocate" services, access to information across multiple vendors
C. Proactive hardware services, ServicePac services, access to information across multiple vendors
D. Hardware Service Upgrade, "client-advocate" services, access to information across multiple vendors
Answer: B

Q: 10
How does MTS deliver its value in reducing the outage duration?
A. Highly trained hardware service reps (SSRs) to handle the client's call
B. Dedicated team of professionals who know the client's environment
C. Experience in managing complex problems - particularly multi vendor
D. All of the above
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved