Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-997 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-997 Sample Questions:

1. A message flow receives messages from a COBOL application, transforms them to XML and delivers them to multiple consumers. Participating external consumers are spread across different messaging platforms, change frequently and are selective about which messages they choose to receive. Based on this information, which of the following is the most appropriate transport node to use to send messages from the flow?
A.JMSOutput
B.MQOutput
C.MQeOutput
D.SCADAOutput
Answer: A

2. A message flow has been written which uses the MQGet node to retrieve a message from a queue. The message retrieved from the queue is an XML message. If the retrieval is successful, the body of the retrieved message should be placed at OutputRoot.XML.ReceivedMessage. The original Properties, Body and MQMD of the message passed to the Input terminal of the MQGet node must also be copied to OutputRoot. The property "resultDataLocation" has been set to 'ResultRoot.XML' and the property "outputDataLocation" has been set to 'OutputRoot.XML.ReceivedMessage'. What else must be done on the MQGet node's properties?
A."Generate Mode" must be set to 'None' and "Copy Message" must be set to 'copyEntireMessage'
B."Generate Mode" must be set to 'Message and LocalEnvironment' and "Copy Message" must be set to 'copyHeaders'
C."Generate Mode" must be set to 'Message and LocalEnvironment' and "Copy Local Environment" must be set to 'copyEntireLocalEnvironment'
D."Generate Mode" must be set to 'Message' and "Copy Message" must be set to 'copyEntireMessage'
Answer: D

3. During a web service invocation, which of the following message elements would typically hold the payload that is being sent to the web service?
A.SOAP-ENV:Body
B.SOAP-ENV:Header
C.wsdl:input
D.xsd:data
Answer: A

4. An element in a message definition intended as output from a flow is a fixed length decimal type with CWF physical properties. The receiving application expects leading zeros to be included in the message. Which of the following properties would be used to accomplish this?
A.Leading Skip Count
B.Padding Character
C.Byte Alignment
D.Default Value
Answer: B

5. A developer has abstracted some common behavior of several JavaCompute Nodes into a utility class. The best way to package this class for use is in a jar file that is:
A.placed in the jplugin directory of the Broker runtime.
B.placed in the shared-classes directory in the Broker workpath.
C.placed in the common-classes directory in the Broker workpath.
D.copied into each BAR file that has a JavaCompute node that uses this class.
Answer: B

6. Which two of the following are primary functions of an Enterprise Service Bus (ESB)?
A.Messaging
B.Routing
C.Persistence
D.Transformation
E.Security
Answer: B, D

7. Which two of the following functions are provided by an Enterprise Service Bus (ESB)?
A.The ability to abstract data from protocol and transport.
B.The framework to build applications using web service.
C.Enhanced support to integrate disparate applications.
D.A platform to host J2EE applications.
E.A flow application that contains business logic.
Answer: A, C

8. WebSphere Message Broker receives data over the WebSphere MQ Real-time transport, and routes it out to a backend system via HTTP. Which of the following features of an Enterprise Service Bus (ESB) does this scenario demonstrate?
A.Assured delivery of transactions
B.Support for multiple operating systems
C.Support for multiple connectivity protocols
D.Data enrichment and transformation
Answer: C

9. Which feature of WebSphere Message Broker enables it to distribute messages to interested service consumers within a Service Oriented Architecture?
A.Data transformation
B.Timeout processing nodes
C.Publish/subscribe messaging
D.Message parsing
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved