Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-992 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-992 Sample Questions:

1. Which statement is true about the rule conditions and actions that are defined for a business rules task?
A. They are used in process simulation.
B. They are transformed into a global business task.
C. They are displayed on the process diagram.
D. They are handed off for development.
Answer: D

2. Which attribute CANNOT be selected in the Swimlane layout?
A. Layout by Individual Resource Definition
B. Layout by Bulk Resource Definition
C. Layout by Business Item
D. Layout by Location
E. Layout by Organization Unit
Answer: C

3. Which action occurs when a human task does not reach an expected state (for example, ended) within a specified time period?
A. Escalation
B. Compensation
C. Notification
D. Assignment
Answer: A

4. What is the most efficient way to validate a business model and the attribute values used for simulation?
A. Run Process Instances Summary report
B. Run Simulation Profile report
C. Run General Analysis > Type Instance Matching Analysis
D. Run Profile Analysis > Profile Specification
Answer: D

5. Several process owners are planning a meeting to exchange information about their respective processes. They need to be able to communicate the sequence of steps in their own process as well as how their processes relate to other processes.
Which predefined report should they bring to their meeting?
A. Process details report
B. Process procedure report
C. Process summary report
D. Process specification report
Answer: B

6. What is the purpose of business process management?
A. To fit business processes into a configuration that solves real problems
B. To create a comprehensive set of business processes to be deployed on an SOA infrastructure and managed using well-defined metrics
C. To define and implement business process goals that will be applied to automated activities
D. To define business goals, design and implement processes, and measure performance against the goals
Answer: D

7. What is a Key Performance Indicator (KPI)?
A. A measurement to track performance against business objectives
B. A predictor of when an optimal activity state will occur
C. A metric captured for averaging response times across multiple instances
D. A category of metrics for reporting performance
Answer: A

8. What is business process modeling?
A. Capturing organization, processes, services, and staff
B. Creating activity flows that assure the business process simulations will identify corporate goals
C. Capturing processes, flows, data, resources, and business measures
D. Creating technology representations of the business, including business services and KPIs
Answer: C

9. What is the business process modeling lifecycle?
A. Gathering requirements, design, model, and implement design
B. Iterating through Basic, Intermediate, and Advanced modes of modeling
C. Iteratively simulating business activities, repeating until requirements are met
D. Iteratively capturing processes, collaborating on design, simulation, and optimization
Answer: D

10. Which two parts does WebSphere Business Modeler play in the SOA lifecycle? (Choose two.)
A. It provides outputs for production deployment.
B. It provides outputs to assemble for deployment.
C. It accepts inputs from deployment.
D. It accepts inputs from orchestration and assembly.
E. It accepts inputs from monitoring.
Answer: B, E

11. Which activities for the SOA lifecycle are in the correct order?
A. Define > Model > Assemble > Optimize > Deploy
B. Envision > Define > Model > Assemble > Test > Deploy
C. Model > Simulate > Deploy > Manage > Improve
D. Model > Assemble > Deploy > Manage
Answer: D

12. Which business process modeling methodologies does WebSphere Business Modeler most effectively support? (Choose two.)
A. Methodologies that use comparative analysis between two models
B. What if modeling to expose process thresholds and possible areas for improvement
C. Iterative, object-oriented methodologies that incrementally add processes to the model
D. Event-driven process chain methodologies that identify bottlenecks
E. Built-in methodologies that are enforced as the product is used
Answer: A, B

13. What is a critical success factor in process modeling?
A. Definition of the organizations hierarchy in the modeled project
B. Storage of business items in the organizations data repository
C. Inclusion of events for use in the organizations business measurement system
D. Participation by stakeholders from different business domains
Answer: D

14. What is important in the selection of Key Performance Indicators (KPIs)?
A. KPIs should be unique to the process model and verified in a simulation test.
B. KPIs should provide early detection of issues to enable corrective action.
C. KPIs should not overlap with other KPIs, especially from other domains.
D. Each KPI should be measured at the task output during simulation.
Answer: B

15. Which statement is true about the Service element in WebSphere Business Modeler?
A. Services color-code process elements.
B. Services are external processes.
C. Services can be local or global.
D. Services execute from a repository.
Answer: B

16. What is the simplest way for the analyst to change a local subprocess into a local task?
A. Right-click in the subprocess diagram, select 'Demote to Local Task'
B. Right-click on the subprocess, select Convert to > Local Task
C. Right-click on the local subprocess in the project tree, select Convert to > Local Task
D. Add a local task to the diagram, change the connections and delete the subprocess
Answer: B

17. Which three task attributes can be specified with distribution? (Choose three.)
A. Cost
B. Resource
C. Role
D. Duration
E. Classifier values
F. Revenue
G. Timetable
Answer: A, D, F

18. Which predefined classifier value represents an activity that is currently performed manually, but could be converted to an automated activity?
A. Quality control
B. Business value added
C. Current workflow
D. Potential workflow
E. Real value added
Answer: D

19. Which are specialized tasks that enable notification while a process is running?
A. Services and listener
B. Broadcaster and observer
C. Broadcaster and receiver
D. Services and observer
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved