Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-991 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-991 Sample Questions:

1. What is one way that an Observer initiates flows in WebSphere Business Modeler?
A. Every time a specific condition occurs
B. Based on timetable trigger
C. Based on distribution
D. Based on input criteria
Answer: A

2. What is required in a process for simulation?
A. A start node and a stop node
B. A start node and an end node
C. At least one start node
D. At least one stop node
Answer: D

3. Setting "Use resources' time required as a task process time" to YES will result in which process simulation behavior?
A. The Processing time duration for all tasks in the process will be overridden with the value of the longest 'Time required' duration of associated resources.
B. The Processing time duration for all tasks in the process will be overridden with the sum of the 'Time required' durations of associated resources.
C. The Processing time duration for individual tasks for which this setting has been set will be overridden with the value of the longest 'Time required' duration of associated resources.
D. The Processing time duration for individual tasks for which this setting has been set will be overridden with the sum of the 'Time required' durations of associated resources.
Answer: A

4. Which analysis should be performed to gain an understanding of which activities share common types of work, such as, "manual tasks" or "Business value added", to focus on those activities that have a common quality or behavior?
A. Activity Throughput
B. Activity Resource and Role Leveling
C. Activities Classification
D. Activities by Classifier
Answer: D

5. Which activities for the SOA lifecycle are in the correct order?
A. Manage > Deploy > Assemble > Model
B. Assemble > Manage > Model > Deploy
C. Model > Deploy > Assemble > Manage
D. Model > Assemble > Deploy > Manage
Answer: D

6. What is the purpose of business process management?
A. To fit business processes into a configuration that solves real problems
B. To create a comprehensive set of business processes and manage the processes through well-defined metrics
C. To define and implement business process goals according to performance measures for the industry
D. To define and implement business process goals and measure performance against these goals
Answer: D

7. What is a Key Performance Indicator (KPI)?
A. A measurement to track performance against business objectives
B. A key process instance that indicates when an optimal state has been reached
C. A group of metrics for averaging a calculation across multiple process runs
D. A category of metrics for reporting performance
Answer: A

8. What is business process modeling?
A. Documenting BPEL, WSDL and XML
B. Creating and fine-tuning java applications for a validated and simulated business process
C. Capturing business processes, policies, Key Performance Indicators (KPIs), events and responses
D. Creating technology representations of the business, including XSL and XML
Answer: C

9. What is the business process modeling lifecycle?
A. Business analysis, implementation design and WebSphere Process Server results optimization
B. The addition of details going from Basic, to Intermediate and finally Advanced modes
C. Iteratively and incrementally capturing business elements, repeating until requirements are met
D. Iteratively capturing processes, collaborating on design, simulation and optimization
Answer: D

10. Which two parts does WebSphere Business Modeler play in the SOA lifecycle?
A. It provides outputs for production deployment.
B. It provides outputs to assemble for deployment.
C. It accepts inputs from deployment.
D. It accepts inputs from orchestration and assembly.
E. It accepts inputs from management results.
Answer: B, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved