Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-974 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-974 Sample Questions:

1. A customer has a small application library which requires encryption. Management requires the solution to have minimal impact. Which of the following addresses the customer's requirements?
A. V6R1 Encrypted ASP feature
B. V6R1 Backup Encryption Feature with BRMS Advanced Feature.
C. LTO-4 tape drives using Application Mode Encryption and BRMS.
D. LTO-4 tape drives using Library Mode Encryption using EKM on IBM i.
Answer: B

2. What is the maximum number of LUNs supported by the 4GB dual port fibre adapters FC #5749 and FC #5774?
A. 32
B. 64
C. 128
D. 256
Answer: C

3. Which of the following correctly describes IBM's recomendation for the highest level of disk protection available for IBM i on a JS12 blade in a BladeCenter S (BCS)?
A. BCS managed RAID-3
B. VIOS managed disk mirroring
C. IBM i managed disk mirroring
D. BCS managed mirroring (RAID-10)
Answer: C

4. Which of the following is the most practical method of doing a partial save of an i5/OS partition on a POWER Blade?
A. i5/OS save to virtual optical IMGCLG, FTP images to VIOS or another i5/OS
B. Replicate VIOS LUNs assigned to i5/OS; bring up separate i5/OS partition from copy
C. FlashCopy (full copy) VIOS LUNs assigned to i5/OS; bring up separate i5/OS partition from copy
D. i5/OS save to virtual optical in VIOS; FlashCopy VIOS virtual media LUNs and attach to 2nd VIOS
Answer: A

5. Which of the following SAN storage models are supported by VIOS in an i5/OS environment?
A. DS4700, DS4800, DS8100, and DS8300
B. DS3400, DS4100, DS4500, and DS8100
C. DS4700, DS4800, DS6800, and DS8100
D. DS3400, DS4500, DS6800, and DS8300
Answer: A

6. A customer with a Power 520 M25 system and single processor would like to activate a second processor for another IBM i LPAR which will run Domino only. Which of the following will allow them to purchase IBM i at a reduced price?
A. i5/OS External Access
B. i5/OS Application Server
C. i5/OS Domino Application Server
D. i5/OS Unlimited Collaboration Users
Answer: D

7. A customer is purchasing a new POWER6 520 M25 with four IBM i partitions. The customer wants to have one Ethernet port in each partition. What is the least expensive way to satisfy this request?
A. Install one FC #2849 Ethernet card in each partition
B. Install one FC #5706 dual port Ethernet card in each partition.
C. Install one FC #5624 four port IVE and allocate one port to each partition.
D. Install two FC #5623 two port IVEs and allocate one port to each partition.
Answer: C

8. Which of the following provides CPU sizing when adding Domino to an existing IBM i partition?
A. iDoctor
B. Service Agent
C. Patrol Predict
D. Workload Estimator
Answer: D

9. A customer is installing 3 iSCSI-attached System x servers. What is the minimum number of IP addresses necessary to deploy the iSCSI LAN segment, before considering user connectivity?
A. 11 (3 for RSA-II connections, 4 for HBA connections and 4 for point to point connections)
B. 12 (4 for RSA-II connections, 4 for HBA connections and 4 for point to point connections)
C. 16 (4 for RSA-II connections, 6 for HBA connections and 6 for point to point connections)
D. 18 (4 for RSA-II connections, 8 for HBA connections and 6 for point to point connections)
Answer: D

10. A customer has a 525 with an FC #0595 PCI-X Expansion tower with two partitions: Test and Development. The Test partition is contained in the FC #0595 and the development partition is completely contained in the 525
CEC. They recently installed a 570 and would like to move the Test partition from the 525 to the 570.
Which of the following is the most efficient way to move the Test partition and associated hardware to the 570?
A. Configure the partition on the HMC for the 570 and attach the FC #0595.
B. Attach the FC #0595 to the 570 and configure the partition with the HMC.
C. Attach the FC #0595, configure the partition on the HMC for the 570, slip install SLIC on the new partition.
D. Configure the partition on the HMC for the 570, attach the FC #0595, and slip install SLIC on the new partition.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved