Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-970 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-970 Sample Questions:

1. By default, how is the initial library list established for a submitted job?
A. From the QINLLIBL system value
B. From the Subsystem to which the job was submitted
C. From the library list of the job issuing the SBMJOB
D. From the job description parameter in the SBMJOB command
Answer: C

2. The operator is attempting to vary on a dial-up communications line. The vary-on of the line failed. Which of the following describes why the vary-on failed?
A. The modem is turned off.
B. The controller is in failed status.
C. The telco line cord is disconnected.
D. Another line using the resource name is already varied on.
Answer: D

3. All the i5's in the computer room get their power from the UPS. After a recent power failure, the operator noticed that there was no message in the QSYSOPR message queue about the power failure. Which of the following is the most likely cause?
A. The i5 has the system value QMAXUPSDLY set to *NOMAX.
B. The signal cable between the UPS and the i5 is not connected.
C. The i5 was running an uninterruptible instruction set during the power failure.
D. All Critical Console messages over severity 50 are being diverted to QSECOFR msgq.
Answer: B

4. Which of the following IFS designations is used to identify the i5/OS Library/File/Member structure?
A. QDLS
B. Root
C. QSYS.LIB
D. QFileSvr.400
Answer: C

5. What is the default run priority for interactive jobs in the QINTER subsystem?
A. 10
B. 20
C. 50
D. 70
Answer: B

6. An operator has been asked to make all appropriate PTFs in a group PTF package active after the next system IPL. Which of the following commands will perform the request?
A. LODPTF
B. WRKPTF
C. INSPTF
D. ACTPTF
Answer: C

7. An operator needs a job to process from the job queue ahead of other jobs in the queue. Which of the following parameters will accomplish this goal?
A. JOBORD
B. JOBPTY
C. RUNPTY
D. OUTPTY
Answer: B

8. An i5 system with multiple i5/OS partitions has a single tape library shared between the partitions. Which of the following correctly describes how to determine where the tape library is assigned?
A. Access Management Central on the service partition to view a list of allocated media devices by partition.
B. From the partition that needs the tape, run command:
VRYCFG CFGOBJ(TAPMLB01) CFGTYPE(*DEV) STATUS(*ALLOCATE)
C. On the HMC, display the properties of the managed system. Click on the I/O tab to see where the tape IOA is assigned.
D. Sign on to each partition; use SST to access Hardware Service Manager; select the option to display allocated media devices.
Answer: C

9. The system operator's evening checklist includes verifying disk utilization in the system ASP. Which of the following commands accomplishes this task?
A. WRKSYSSTS
B. WRKASPSTS
C. WRKSYSSTG
D. WRKASPSTG
Answer: A

10. Which of the following is the name for a "virtual" optical set?
A. Media Image
B. Image Catalog
C. Virtual Image
D. Virtual Catalog
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved