Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-968 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-968 Sample Questions:

Q: 1
A storage administrator wants to configure the DS8000 CIM Agent for Tivoli Storage Productivity Center for Disk Version 4.1.1. What is the required tool to configure the CIM Agent?
A. the DS command line interface
B. the Storage Manager interlace on the HMC
C. the DS8000 Storage Manager
D. the DS CIM command line interlace (DSCIMCLI)
Answer: D

Q: 2
A customer has an IBM System Storage Enterprise Storage Server and several EMC CX3 systems installed in a data center, attached to IBM System p servers. As a step toward data consolidation, they intend to put all data on a new DS8700. What would be the most important data migration factors to consider?
A. sector size and the amount of production data
B. existing RAID levels and the disk drive speed
C. sector size and existing RAID levels
D. amount of production data and the disk drive speed
Answer: D

Q: 3
What is one reason the customer should install IBM DS8000 Virtual Private Network (VPN) technology for the Call Home function?
A. to avoid using a more expensive dial-up modem
B. to load new licensed internal code
C. to achieve more efficient and faster problem resolution
D. to enable capacity on demand
Answer: C

Q: 4
What are the minimum and maximum number of extent pools on an IBM System Storage D58800 with 64 physical disks?
A. the minimum is I and the maximum is 8
B. the minimum is 2 and the maximum is 8
C. the minimum is 2 and the maximum is 16
D. the minimum is I and the maximum is 64
Answer: A

Q: 5
What must be specified to create an extent pool?
A. blocksize, rank group, and name
B. storage type, rank group, and name
C. storage type, capacity, and rank group
D. capacity, name, and storage type
Answer: B

Q: 6
IBM Global Mirror is based on which of the following very effective copy services functions?
A. Metro Mirror and FlashCopy
B. Global Copy and FlashCopy
C. Metro Mirror and Global Copy
D. OEL and Global Copy
Answer: B

Q: 7
A customer has two DS8000 systems in their environment. One DS8000 has FlashCopy licensed while the other does not. The customer wishes to license FlashCopy on the second DS8000. Which of the following describes the TDA requirement in this situation?
A. a pre-sale TDA is mandatory
B. a pre-install TDA is mandatory
C. a pre-install TDA is not mandatory since it is not First In Customer Location (FICL)
D. both pre-sale and pre-install TDAs are mandatory
Answer: C

Q: 8
A storage specialist needs to create a new host connection using the DSCLI. Which of the following parameters identifies the host?
A. hosttype
B. volume group
C. ioports
D. WWPN
Answer: D

Q: 9
A customer is planning a combined solution of a 2 node SVC and DS8700 with 128x300 GB FC disks. During the TDA the reviewer compares the machine configuration with the customer’s expectations. Which of the following customer requirements must be considered?
A. the number of SAN ports required by the solution
B. thin provisioning is mandatory
C. the solution needs to support RAID 0
D. the solution needs to be supported by the VMware Site Recovery Manager
Answer: A

Q: 10
A storage specialist wants to create a fixed-block volume in the extent pool P10, in rank group 0. Which of these volumes cannot be created?
A. 2001
B. 2B00
C. 3A01
D. 5E00
Answer: B

Q: 11
What are the minimum and maximum number of extent pools on an IBM System Storage DS8800 with 64 physical disks?
A. the minimum is I and the maximum is 8
B. the minimum is 2 and the maximum is 8
C. the minimum is 2 and the maximum is 16
D. the minimum is I and the maximum is 64
Answer: A

Q: 12
A Business Partner is proposing the installation an IBM XIV Storage System at a customer location. What is the best time to discuss floor space requirements for the solution?
A. during the Technical Delivery and Assessment
B. during installation of the equipment
C. prior to delivery of the XIV
D. during the solution proposal
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved