Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-967 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-967 Sample Questions:

Q: 1
What is an IBM resource for identifying host bus adapters that are compatible with the XIV system?
A. IBM XIV Storage System Sales Kit
B. System Storage Interoperation Center web page
C. XIV Storage System Host System Attachment Guide
D. IBM XIV Storage System: Architecture, Implementation, and Usage Redbook
Answer: B

Q: 2
When migrating data over a fabric from a legacy storage system to an XIV system, which type of XIV port must be zoned to the legacy storage system?
A. N_port
B. iSCSI port
C. target port
D. initiator port
Answer: D

Q: 3
A small software development company has purchased an XIV system to replace an active/passive legacy storage subsystem. To facilitate the migration, both legacy storage subsystem controllers have been zoned to a single initiator port on the XIV system. During the initial online migrations, host access to the migrating LUNs has been difficult, and read and write errors have occurred on the host. Which of the following statements would best explain what needs to be done to correct these issues?
A. Active/passive legacy subsystems require an RPQ to migrate with an XIV system.
B. Active/passive legacy storage subsystems must be migrated using a single controller.
C. Each legacy storage subsystem controller should be created as a separate target on the
XIV system.
D. Both legacy storage subsystem controllers can be zoned to single XIV initiator port, but must be in two unique zones.
Answer: C

Q: 4
A national bank is planning for XIV replication. The available network bandwidth between two locations is 100 Mb/sec. During nightly batch processing, the data change rate of the database is 80 GB/hr. What type of XIV replication fits the requirement best?
A. metro mirroring
B. global mirroring
C. synchronous mirroring
D. asynchronous mirroring
Answer: D

Q: 5
A DS4700 and a DS4800 are to be migrated to an XIV system using the XIV data migration facility. If the preferred paths for the volumes are to remain balanced between controller A and
controller B on each DS unit, how many targets must be defined on the XIV system?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: D

Q: 6
A customer has completed the migration of their email environment, including its archive, to an XIV environment. At the same time, the customer has virtualized the servers hosting the email environment with VMware vSphere 4.0. The customer now wants to make the virtualized email environment disaster tolerant. The inital plan to achieve disaster tolerance is to create a second virtualized environment based on an XIV system and new servers in the same IP network. XIV synchronous replication will be used to mirror the production email environment to the DR email environment. The customer wants to swap the sites hosting the production and DR email environment on a quarterly basis, as well as testing the DR email environment weekly. The customer can tolerate no email outage during the weekly DR testing, and only a few minutes of email outage during the quarterly site swap. Which of the following customer concerns is valid?
A. The production virtual machines will have to be shutdown before they can be copied.
B. DR testing is not feasible because it doubles the disk space requirement in the XIV system.
C. Replication between the XIV systems will have to be suspended in order to conduct the weekly testing.
D. Starting copies of the production virtual machines will cause network address and name collisions which will result in an email outage.
Answer: D

Q: 7
What is the recommended procedure when performing an XIV data migration in a Windows clustered environment?
A. NOT backup the volumes before migration.
B. Work with all the clustered nodes at once with no need to shutdown.
C. Have all the nodes shutdown and work with all the LUNs assigned to the cluster.
D. Have all other clustered nodes shutdown and work with only one node until the migration is complete.
Answer: D

Q: 8
In a 15 module XIV system configuration, what is the minimum number of ports for each connection type to be used for remote mirroring?
A. 0 FC or 1 iSCSI
B. 2 FC or 1 iSCSI
C. 2 FC or 2 iSCSI
D. 1 FC or 0 iSCSI
Answer: B

Q: 9
A host with multiple volumes is being migrated from a four-node SAN Volume Controller to an XIV system using the XIV data migration facility. The volumes are defined to use both SVC I/O groups. Which of the following is correct regarding the requirement for target definitions to support this migration?
A. A minimum of one target definition is required because SVC is an active/active controller.
B. A minimum of four target definitions are required because SVC is an active/passive controller.
C. A minimum of one target definition per I/O group is required because SVC is an active/active controller.
D. A minimum of two target definitions per I/O group are required because SVC is an active/passive controller.
Answer: C

Q: 10
An asynchronous replication on an XIV system has been running for some time with no issues. A synch job is scheduled for 4:00 AM, at which point all updated volumes will be replicated to the DR site. By what method are the updates calculated?
A. The "most_recent" snapshot is created on the master, and compared to the "last_replicated" snapshot on the slave.
B. The "most_recent" snapshot is created on the master, and compared to the "last_replicated" snapshot on the master.
C. The timestamps of the block writes to the master are used to determine the writes to be sent; only writes occurring after the last synch job are sent.
D. The new entries in the asynch buffer are used to determine the writes to be sent to the slave; only writes occurring after the last synch job are sent.
Answer: B

Q: 11
Which is a valid multiple of physical drive space used during a logical LUN request to an XIV system?
A. 5 GB
B. 48 GB
C. 51 GB
D. 100 GB
Answer: C

Q: 12
Which of the following is a good situation in which to use synchronous replication?
A. non-critical data
B. high latency situation
C. high network congestion
D. high bandwidth connectivity
Answer: D

Q: 13
When preparing for data migration, which of the following LUN presentation details is irrelevant to performing the migration?
A. Host filesystem type.
B. The WWPNs of the host adapters.
C. The LUN ids of the volumes to be migrated.
D. The mapping of the LUNs from the legacy storage subsystem.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved