Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-965 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-965 Sample Questions:

1.When using the data migration tool, how should an XIV system be attached to host servers and legacy storage?
A.only to the legacy storage, with no connection between the host server and its legacy storage
B.only to the host server, with the connection from the host server to its legacy storage left intact
C.to both the legacy storage and host server, with no connection between the host server and its legacy storage
D.to both the legacy storage and host server, with the connection from the host server to its legacy storage left intact
Answer: C

2.The XIV ""volume clone"" is the equivalent of which IBM SVC function?
A.flash copy
B.image flash copy
C.consistency group
D.multi-target flash copy
Answer: A

3.When does the XIV System have a ""point in time"" consistent image for a snapshot to be taken?
A.when the application writes the data to its mirrored pair
B.when incremental writes are received in write order consistency
C.when dependent writes are received with write order consistency
D.when the write has been both sent and acknowledged by the system
Answer: D

4.Which set of hardware components does each module in an XIV System include?
A.2 Intel Xeon processors, 4GB memory, 15 disks
B.2 Intel Xeon processors, 8GB memory, 12 disks
C.1 Intel Quad-core Xeon processor, 4GB memory, 15 disks
D.1 Intel Quad-core Xeon processor, 8GB memory, 12 disks
Answer: D

5.After a hard disk failure, how is data redistributed?
A.It is redistributed to a spare disk.
B.It is redistributed across all disks.
C.Secondary data is changed to primary data.
D.It is always redistributed to a different shelf.
Answer: B

6.How is cache scalability enhanced in the XIV Storage System?
A.Chipkill memory is used.
B.UPS protects data until properly destaged.
C.Aggressive prefetch allows for more cache to be used.
D.Distributed cache removes the need for centralized cache locking.
Answer: D

7.How does the XIV System rapidly return to full redundancy after disk failures?
A.The XIV System's data module uses cache and processor to calculate parity for disks in the drawer.
B.The XIV System uses all disks to rebuild the failed disk using spare capacity throughout the system.
C.The XIV System quickly identifies the failed disk and starts rebuild on a spare disk in a separate data module.
D.The XIV System's data module uses SMART data from the drive to begin proactive rebuild on a spare disk in the module.
Answer: B

8.What are two unique benefits of thin provisioning on the XIV System? (Choose two)
A.easy to resize the volume
B.provides quota management
C.volumes can easily be moved between storage pools
D.limit the storage expense to the actual capacity used
E.reclaim capacity that is no longer in use after data migration
Answer: D, E

9.The grid architecture of XIV storage is optimized for which work load?
A.multiple varying workloads
B.heavy sequential read workload
C.small block random read workload
D.large block random write workload
Answer: A

10.A host that requires attachment to an XIV system is not currently on the interoperability matrix. What is the correct procedure for obtaining support?
A.request IBM Marketing to submit an RPQ
B.request IBM Service to submit a ""One-off""
C.request IBM Service to submit an MES change
D.request IBM Marketing to submit a letter-112
Answer: A

11.In an XIV System, a snapshot can be created within what time frame?
A.50 milliseconds
B.50 microseconds
C.150 microseconds
D.150 milliseconds
Answer: D

12.Which advanced feature of the XIV Storage System eliminates the need for write-through mode?
A.redundant UPS
B.data striping
C.distributed cache
D.active/active topology
Answer: C

13.What is the function of a multipath driver?
A.to increase the number of supported volumes that a host can access
B.to allow for clustering of multiple hosts to access the same volumes
C.to allow for continuous data access in the event of a data path failure
D.to allow both a data path and a control path for storage system communication
E.to increase the distance that a host can physically be from the storage system
Answer: C

14.Which modules contain Fiblre Channel ports utilized for host connectivity via the patch panel?
A.Modules 1,2,3,4,5,6
B.Modules 4,5,6,7,8,9
C.Modules 6,7,8,9,10,11
D.Modules 10,11,12,13,14,15
Answer: B

15.A host that requires attachment to an XIV system is not currently on the interoperability matrix.
What is the correct procedure for obtaining support?
A.request IBM Marketing to submit an RPQ
B.request IBM Service to submit a ""One-off""
C.request IBM Service to submit an MES change
D.request IBM Marketing to submit a letter-112
Answer: A

16.Which advanced feature of the XIV Storage System eliminates the need for write-through mode?
A.redundant UPS
B.data striping
C.distributed cache
D.active/active topology
Answer: C

17.What are two advantages of the recommended multipath drivers over first generation multipath
drivers? (Choose two)
A.They do NOT cost extra.
B.They allow multi-vendor storage support.
C.HBA vendor-supplied multi-path software is available and mature.
D.They allow for integration with other network management tools.
E.They provide superior performance via next-generation fibre channel
Answer: A, B

18.What helps ensure that the XIV System's cache does NOT become a bottleneck?
A.central cache locking mechanism
B.memory that communicates to disk over PCI
C.use of industry standard high performance chips
D.having all modules understand what is held in cache at all times
Answer: B

19.The XIV System's distribution of all data across all drives allows for which improvement in TCO?
A.Drive density decreases Watt/TB.
B.NO performance tuning is required.
C.Smaller faster GUI makes management easier.
D.Number of drives per rack decreases Space/TB.
Answer: B

20.Where does a snapshot acquire space to store changes?
A.the reserve space in the volume
B.the reserve space in the default pool
C.the same storage pool as the primary volume
D.the reserved spare space in the storage system
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved