Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-963 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-963 Sample Questions:

Q: 1
A customer needs a cost-effective RAID implementation for an N5600. What is the appropriate
RAID level?

A. RAID 5
B. RAID 4
C. RAID 3
D. RAID DP

Answer: B

Q: 2
A customer's database has been corrupted. The customer is using N series and is following data protection recommendations. Which tool is used to quickly recover the data to its previous state?

A. SnapVault
B. SyncMirror
C. SnapRestore
D. SnapManager

Answer: C

Q: 3
What is the primary difference between SnapLock Compliance and SnapLock Enterprise?

A. SnapLock Compliance and SnapLock Enterprise are licensed differently but provide the same features.
B. SnapLock Compliance is tiered for data sets below 50TB, while SnapLock Enterprise is designed primarily for large enterprise environments over 50TB of protected data.
C. SnapLock Enterprise is designed to help organizations address strict records-retention regulations, such as SEC Rule 17a-4, HIPAA and Sarbanes-Oxley. SnapLock Compliance allows defining retention best practices, while allowing administrators to delete entire SnapLock Compliance volumes when needed.
D. SnapLock Compliance is designed to help organizations address strict records-retention regulations, such as SEC Rule 17a-4, HIPAA and Sarbanes-Oxley. SnapLock Enterprise allows defining retention best practices, while allowing administrators to delete entire SnapLock Enterprise volumes when needed.

Answer: D

Q: 4
A customer requires 500GB on an N5600 to be backed up in an hour. Encryption is required. What is the least expensive solution that meets the customer's requirements?

A. a TS3200 with two LTO4 SCSI drives
B. a TS3400 with two Enterprise drives
C. a TS3100 with two fibre LTO4 drives
D. a TS3500 with two fibre LTO4 drives

Answer: B

Q: 5
Which software feature is used as part of a Business Continuity strategy?

A. iSCSI
B. FlexVol
C. SnapMirror
D. CIFS Protocol

Answer: C

Q: 6
Which software feature is used to recover a file that has been corrupted?

A. iSCSI
B. FlexVol
C. FilerView
D. SnapRestore

Answer: D

Q: 7
A Business Partner has received a lead for an N series solution. The sales representative has learned that this is the first opportunity for an N series solution for this customer. Best practices would have the sales representative include which item as part of the priced proposal for a new customer?

A. financing alternatives
B. implementation services
C. IBM hardware maintenance
D. IBM software maintenance

Answer: B

Q: 8
What is the main advantage of RAID-DP over RAID 5?

A. RAID-DP uses SATA and FC drives.
B. RAID-DP can support a double disk drive failure.
C. RAID-DP can support a triple disk drive failure.
D. RAID-DP uses less physical drives than any other RAID.

Answer: B

Q: 9
A customer needs the ability to save data as read-only and un-erasable for a specified period of time. Which feature provides this capability?

A. SnapVault
B. SnapLock Enterprise
C. SnapLock Compliance
D. LockVault Enterprise

Answer: C

Q: 10
The elimination of redundant data is managed by which feature?

A. Data De-Duplication Manager
B. Advanced De-Duplication Manager
C. Advanced Single Instance Storage
D. Advanced Information Management System

Answer: C

Q: 11
What are the five steps in IBM's Project Green plan?

A. Diagnose, Build, Virtualize, Manage, Cool
B. Predict, Build, Consolidate, Manage, Cool
C. Diagnose, Build, Consolidate, Manage, Cool
D. Predict, Diagnose, Virtualize, Manage, Cool

Answer: A

Q: 12
A customer wants to evaluate instant restores on an N series. Which facility could a Business Partner utilize to show the customer this functionality?

A. IBM Palisades Conference Center
B. IBM Solution Development Center
C. IBM Executive Business Institute
D. Business Partner Innovation Center

Answer: D

Q: 13
Which RAID level supports disk mirroring on an n3700?

A. RAID 4
B. RAID 10
C. RAID DP
D. None. Disk mirroring is not supported on N series.

Answer: D

Q: 14
Within the Information Lifecycle Management strategy, under which storage tier should a customer categorize the production database volumes?

A. Offline
B. Archive
C. Primary
D. Near-line

Answer: C

Q: 15
Which competitor claims to have the most scalability in terms of native capacity?

A. HP
B. HDS
C. EMC
D. Dell

Answer: B

Q: 16
A customer has a requirement that states that old data must be destroyed according to government specifications. Which feature would give the customer that capability?

A. SnapWipe
B. VolDelete
C. SnapErase
D. Disk Sanitization

Answer: D

Q: 17
A customer has an existing N3700-A20 that was purchased in August 2006. The customer is purchasing two more SnapManager for SQL licenses. What is the warranty term for the new software?

A. There is no included support.
B. the same as the installed N3700-A20
C. 3 years, starting on date of delivery
D. 1 year, starting on date of delivery, unless upgraded

Answer: B

Q: 18
An IBM Premier Business Partner is preparing a proposal to a customer that includes a wide variety of servers and storage. Which group should an IBM Premier Business Partner contact to help design the solution?

A. Techline
B. IBM CompeteLine
C. Advanced Technical Support
D. IBM Field Technical Support Specialists

Answer: A

Q: 19
Which competitor claims the ability to add NAS functionality to their block-level storage product?

A. HP
B. Sun
C. EMC
D. HDS

Answer: D

Q: 20
A customer needs 50TBs of disk for a mission-critical SQL Server database. The customer would like to utilize an existing fibre SAN. Which solution should a salesperson propose?

A. an N3700 with FCP and EXN4000 expansion shelves
B. an N5300 with FCP and EXN4000 expansion shelves
C. an N5300 with iSCSI and EXN4000 expansion shelves
D. an N5200 with FCP licensed and EXN1000 expansion shelves

Answer: B

Q: 21
What is the main function of an N series gateway?

A. supports up to 256 FC disks
B. allows support for iSCSI only
C. translates file I/O to block I/O
D. supports WORM function internally

Answer: C

Q: 22
A customer wants to add Microsoft Windows file sharing capability to an IBM DS4800. How can this be accomplished?

A. adding an N3700 with iSCSI enabled
B. adding an N5300 gateway with NFS enabled
C. adding an N3700 with CIFS Protocol enabled
D. adding an N5600 gateway with CIFS Protocol enabled

Answer: D

Q: 23
Which competitor boasts Virtual RAID (VRAID)?

A. HP
B. EMC
C. SUN
D. Dell

Answer: A

Q: 24
A customer needs to be able to copy volumes for testing and development. Which feature provides that ability?

A. FlexVol
B. SnapShot
C. FlexClone
D. VolumeCopy

Answer: C

Q: 25
A customer needs to maintain several backup versions over a long period of time. The customer wants fast retrieval without retrieving from tape. Which N series feature addresses this requirement?

A. SnapLock
B. SnapMover
C. SnapVault
D. SnapMirror

Answer: C

Q: 26
A customer needs to add Windows file sharing capabilities to the existing fibre SAN. All disks in the customer's environment are managed by an SVC. How would the customer add file sharing to this environment?

A. add CIFS capabilities to the SVC
B. add an N5300 gateway with CIFS licensing behind the SVC
C. add an N3700 gateway with CIFS licensing in front of the SVC
D. add an N5300 gateway with CIFS licensing in front of the SVC

Answer: D

Q: 27
Infrastructure Simplification can be described as ______.

A. making sure the customer's data is secure
B. reducing the number of elements to be managed
C. making sure the value of the data reflects the value of the media
D. replicating a customer's critical data across multiple geographic locations

Answer: B

Q: 28
Which storage platform supports RAID5?

A. IBM N7800
B. IBM N3700
C. EMC CX3-40
D. NetApp FAS3070

Answer: C

Q: 29
Which tool can be used to provide list pricing for a hardware/software solution?

A. TCOnow
B. eConfig
C. Quick Pricer
D. Special Bid Tool

Answer: B

Q: 30
A customer deployed N series with SnapManager for Exchange to simplify the e-mail backup strategy. After a recent event, the customer has realized a need for more granular recovery. The customer now wants to have the ability to easily restore at the mailbox and message level utilizing snapshots. Does the N series have a toolset to enable message level recovery?

A. Yes, SnapRestore can restore the mailboxes or messages.
B. Yes, Single Mailbox Recovery (SMBR) can recover at the message level.
C. No, SnapManager and Snapshot only allow for recovery of storage groups or message stores.
D. Yes, an administrator can easily recover individual messages using SnapDrive and
SnapManager.

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved