Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-957 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-957 Sample Questions:

Q: 1
A customer wants to use an XIV system to replace legacy storage for a Microsoft Exchange environment, and is concerned about backup windows.
Which option would solve this concern?
A. Consistency groups and full volume copies
B. XIV snapshot technology and FlashCopy Manager
C. XIV snapshot technology with iSCSI replication
D. Utilize Quality of Service performance classes
Answer: B

Q: 2
What is the benefit of the IBM XIV Storage Management Console for the VMware vCenter plug-in?
A. integrates XIV volume allocation to VMware datastores
B. integrates VMware datastore creation into the XIV GUI
C. automates VMware datastore failover between XIV systems
D. enables the VMware vCenter console to manage XIV replication
Answer: A

Q: 3
Which features best match the XIV system's hardware benefits?
A. Automatic tiering and scalability
B. Massive parallelism and scalability
C. Scalability and RAID implementation
D. Massive parallelism and hot spot management
Answer: B

Q: 4
Which of the following is a TRUE statement about XIV snapshots?
A. XIV snapshots utilize a copy-on-write design.
B. XIV snapshots copy data to create a snapshot.
C. XIV snapshots utilize a redirect-on-write design.
D. A maximum of 8000 snapshots can be created concurrently.
Answer: C

Q: 5
How many more iSCSI ports does a 10 module XIV system Gen3 Model 114 have than a 10 module XIV system Model A14?
A. 8
B. 10
C. 12
D. 16
Answer: B

Q: 6
Which XIV system feature enables proactive notification to the IBM service center?
A. Call Home
B. SNMP traps
C. Remote Support
D. XIV Remote Service Center
Answer: D

Q: 7
In an XIV system Gen3, what is the maximum number of inactive modules with Capacity on
Demand (CoD) enabled?
A. 6
B. 9
C. 3
D. 7
Answer: C

Q: 8
A technical specialist needs the IBM approved checklist to provide an IBM Technical Delivery Assessment (TDA). Where is this checklist located?
A. IBM Techline
B. Solution Assurance Library
C. In the box of the new equipment
D. It is provided when the unit is registered
Answer: B

Q: 9
A customer has 40 hosts, each with a 1 TB data volume. All hosts are less than 20% utilized. As part of an XIV consolidation, all host data volumes will be copied using a standard file copy tool.
In order to ensure data integrity, how much hard capacity should be allocated on the XIV system?
A. 8 TB
B. 16 TB
C. 32 TB
D. 40 TB
Answer: D

Q: 10
Which sophisticated method distributes data on all drives in an XIV system?
A. Pseudo-random algorithm
B. Non-linear data algorithm
C. Pattern of non-random blocks
D. Sequential distribution of data
Answer: A

Q: 11
What two recommendations are considered best practice when using an XIV system with VMware
ESX4.1? (Select two)
A. Use larger LUNs instead of LVM extents.
B. Always ensure Async mirroring is employed.
C. Always use the fixed path routing selection.
D. Always use round-robin path routing selection.
E. Always use the latest manufacturer's HBA drivers with the VMware OS
Answer: A,D

Q: 12
For an XIV system, what is the recommended location for cooling tiles?
A. 1 tile in front of the system
B. 2 tiles directly beneath the system
C. 2 tiles directly in front of the system
D. 1 tile at the front and 1 at the rear of the system
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved