Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-928 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-928 Sample Questions:

Q: 1 What makes up the LDAP schema?
A. only a person's name and phone numbers
B. definitions of objectclasses and attributes
C. a person's name and applications to be accessed
D. a list of other IBM Tivoli Directory Server V6.1 servers in the customer environment
Answer: B

Q: 2 Which type of class is the top-most (top) object class in the LDAP schema?
A. abstract class
B. auxiliary class
C. linkedContainer class
D. extensibleObject class
Answer: A

Q: 3 Which functions in a deployment are implemented by IBM Tivoli Directory Server V6.1?
A. web server setup for web applications
B. firewall setup for the network topology
C. LDAP proxy server setup for the LDAP environment
D. UNIX client application setup for the LDAP environment
Answer: C

Q: 4 Which technology provides SSL security for the directory server?
A. a CRAM-MD5 technology
B. a message privacy technology
C. a public-key cryptographic technology
D. a technology to exchange names and dates
Answer: C

Q: 5 What change should be made first to the IBM Tivoli Directory Server V6.1 Web Administration Tool's URL, if it is deployed in a full WebSphere Application Server (WAS)?
A. change the protocol from HTTP to HTTPS
B. change the hostname in the URL to localhost
C. change the port number in the URL to the WAS port number
D. change the context root for the URL to the WAS default context root
Answer: C

Q: 6 Which installation option is available for the IBM Tivoli Directory Server V6.1 Directory White Pages?
A. a single ITDS V6.1 proxy server
B. Embedded WebSphere Application Server
C. an ITDS V6.1 instance replicating with another ITDS V6.1 instance
D. an ITDS V6.1 instance acting as a gateway in a corporate-wide replication configuration
Answer: B

Q: 7 If IBM Tivoli Directory Server V6.1 is installed with an existing Active Directory installation, which two ports will already be in use? (Choose two.)
A. 80
B. 389
C. 636
D. 9080
E. 12104
Answer: B, C

Q: 8 Which two IBM Tivoli Directory Server V6.1 components are absolutely necessary for a system to be installed and configured as peer master server in a replicated topology? (Choose two.)
A. DB2
B. GSKit
C. ITDS V6.1 server
D. ITDS V6.1 proxy server
E. Web Administration Tool
Answer: A, C

Q: 9 What is a prerequisite for IBM Tivoli Directory Server V6.1 Directory White Pages?
A. DB2 runtime client
B. LDAP C client SDK
C. Tivoli Directory Integrator
D. Embedded WebSphere Application Server
Answer: D

Q: 10 What is the purpose of the db2ls command?
A. to provide the DB2 V9.1 version and install location information
B. to provide recursive listing of all files from a DB2 V9.1 instance
C. to provide recursive listing of all files from a DB2 V9.1 installation
D. to provide all available DB2 V8 and V9 instance names from the system
Answer: A

Q: 11 Which operating system is an IBM Tivoli Directory Server V6.1 client only supported platform?
A. IBM AIX 5.2
B. HP-UX 11i V2
C. Sun Solaris 10
D. Microsoft Windows XP Professional
Answer: D

Q: 12 Which two statements are true about the idsucfgchglg command? (Choose two.)
A. It unconfigures replication.
B. It unconfigures the changelog.
C. It removes the changelog database.
D. It unconfigures the database backend.
E. It can be run when the server is running.
Answer: B, C

Q: 13 Which statement is true about autonomic cache configuration attributes?
A. They cannot be manipulated.
B. They are dynamically configurable.
C. They are not stored in the ibmslapd.conf file.
D. They can be set only through the Web Administration Tool.
Answer: B

Q: 14 Which condition must be met before a database can be configured with an IBM Tivoli Directory Server V6.1 instance?
A. The user must have no unread mail.
B. The user must have an email account.
C. The user can be deleted from the system.
D. The user name can be used to log in to the machine.
Answer: D

Q: 15 Which two utilities are required for managing logs in IBM Tivoli Directory Server V6.1? (Choose two.)
A. idslgmt
B. idsicrt
C. idslogmgmt
D. idslogmanagement
E. Web Administration Tool
Answer: C, E

Q: 16 Which utility can be used to configure an IBM Tivoli Directory Server V6.1 instance as a proxy?
A. idsimgr
B. idsxinst
C. idsproxy
D. idsldapxcfg
Answer: B

Q: 17 Regarding the instance owner, which three tasks need to be performed on UNIX operating systems prior to creating the instance? (Choose three.)
A. create the user
B. add user to the root group
C. add the user to the system group
D. add the user to the idsldap group
E. verify the user has remote shell enabled
F. set the users password and verify the password is ready for use
Answer: A, D, F

Q: 18 Which statement is true about configuring an attribute cache if the autonomic attribute cache is not used?
A. The filter cache works as the attribute cache.
B. The attribute cache can be configured manually.
C. Attribute caching must be set in the DB2 database.
D. It is not possible to configure an attribute cache if the autonomic attribute cache is not used.
Answer: B

Q: 19 What is the default time interval for the IBM Tivoli Directory Server V6.1 log management tool to check log file sizes?
A. 5 minutes
B. 15 minutes
C. 30 minutes
D. 60 minutes
Answer: B

Q: 20 What must be done prior to importing encrypted data via an LDIF file, extracted from an existing IBM Tivoli Directory Server V6.1 instance, into a new instance?
A. configure the database for online backup
B. distribute the original LDIF into multiple smaller LDIF files
C. manually edit the LDIF file to remove all cn=localhost entries
D. cryptographically synchronize the new instance with the original ITDS V6.1 instance
Answer: D

Q: 21 Which three steps must be taken (at a minimum) to implement an instance running in normal mode when an instance does not currently exist? (Choose three.)
A. create instance
B. configure suffix
C. configure changelog
D. configure a DB2 database
E. configure database buffer pools
F. configure administrator DN and password
Answer: A, D, F

Q: 22 Which statement is true about the replication administrator and directory data administrator roles?
A. They have equivalent rights.
B. They have nothing in common.
C. The administrative rights of the directory data administrator are a subset of the replication administrator.
D. The administrative rights of the directory data administrator are a superset of the replication administrator.
Answer: D

Q: 23 What is an invalid administration DN?
A. cn=root
B. cn=admin
C. o=ibm,c=us
D. cn=admin,configuration
Answer: D

Q: 24 What is the name of the changelog database?
A. ldapclog
B. changelog
C. ldapchange
D. user-defined
Answer: A

Q: 25 Which corresponding data structure is created in DB2 during an IBM Tivoli Directory Server V6.1 instance creation?
A. table
B. instance
C. database
D. tablespace
Answer: B

Q: 26 Which file contains newly added attribute definitions by default?
A. V3.ibm.at
B. V3.ibm.oc
C. V3.schema
D. V3.modifiedschema
Answer: D

Q: 27 What are two features of the IBM Tivoli Directory Server V6.1 proxy server? (Choose two.)
A. failover
B. failback
C. transactions
D. filter-based distribution
E. priority-based load balancing
Answer: A, B

Q: 28 You have multiple IP addresses on a system where a new IBM Tivoli Directory Server V6.1 instance will be configured.
By default, which IP addresses does the IBM Tivoli Directory Server V6.1 instance bind to?
A. all IP addresses on the OS
B. the alias IP address of the OS
C. the primary IP address of the OS
D. the IP address assigned to the system hostname
Answer: A

Q: 29 Which two types of replicas can be created using the idsideploy tool? (Choose two.)
A. peers
B. routers
C. replicas
D. gateways
E. forwarders
Answer: A, C

Q: 30 Which two suffixes are present by default in an IBM Tivoli Directory Server V6.1 instance? (Choose two.)
A. o=ibm,c=us
B. cn=localhost
C. cn=pwdpolicy
D. cn=changelog
E. cn=ibmpolicies
Answer: B, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved