Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-927 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-927 Sample Questions:

Q: 1 When monitoring the proviso.log file, you notice that a DataChannel component is in the congested state. Which three of the following actions should be taken to resolve this status? (Choose three.)
A. Stop the component and wait for the error to clear.
B. Increase the FC_FSLL parameter in dc.cfg to allow the component to consume additional space.
C. Decrease the FC_FSLL parameter in dc.cfg to allow the component to consume additional space.
D. Increase the FC_QUOTA parameter in dc.cfg to allow the component to consume additional space.
E. Reduce the FC_RETENTION_HOURS parameter in dc.cfg to reduce the amount of disk space consumed by the component.
F. Do nothing. The other DataChannel components will continue to process data until the amount of space consumed is lower than the quota.
Answer: C, D, E

Q: 2 There have been a few issues when running the network discovery during the inventory process. The collector is running properly, but the discovery portion seems to stop before finishing properly. What would be the next step to diagnose the problem?
A. Restart the SNMP collector.
B. Check the TraceInventory.log file for messages.
C. Use the dccmd tool to check the status of the DataChannel.
D. Check the proviso.log for messages pertaining to the service DISC.
Answer: D

Q: 3 What is the name of the SilverStream log file?
A. Silver.log
B. catalina.out
C. agserver.log
D. SilverServerConsole.log
Answer: D

Q: 4 Which command should be used to obtain the SNMP DataLoad taskID for a known formula and subelement so that log messages can be captured?
A. statGet
B. simTool
C. dialogTest2
D. checkSystem
Answer: A

Q: 5 Part of a formula is:
Dim I1 AS Integer Default * NAME Interface
You want to test the formula using the Formula Editor GUI and you want to test only instances 2 through 4. What would you enter in the instance field?
A. I1<1,2,3>
B. Interface<1-3>
C. Interface<2-4>
D. You cannot specify multiple instances.
Answer: C

Q: 6 Which three DataView reports support the use of subelement properties? (Choose three.)
A. Ratio Chart
B. Detail Chart
C. Group Summary Table
D. Resource Planning Table
E. Resource Summary Table
F. DataView Analysis Report
Answer: B, D, E

Q: 7 When a discovery formula is tested, which part of the result line must be unique?
A. label
B. dbIndex
C. invariant
D. properties
Answer: C

Q: 8 What is dbMgr purgePartitions used for?
A. Delete unwanted Proviso metadata partitions older than a certain number of days.
B. Delete unwanted Proviso metric data partitions older than a certain number of days.
C. Delete only NRAW Proviso metric data partitions older than a certain number of days.
D. Delete unwanted Proviso metadata and metric data partitions older than a certain number of days.
Answer: B

Q: 9 You have just installed Proviso, and you are in the process of creating a DataView user. Assuming the SilverStream database instance name is PV, which steps create a DataView user?
A. On the DataMart server, run cd ~/datamart/bin , and then run ./smc.
B. Download smc from the SilverStream server, and run the smc.exe command from a Windows workstation.
C. On the DataMart server, run cd ~/datamart/bin, and then run ./SilverJRunner hostname:8080 PV DVUserEditor.
D. Download the SilverJRunner client from the SilverStream server, and run the SilverJRunner.exe
hostname:8080 PV DVUserEditor command from a Windows workstation.
Answer: D

Q: 10 Which resmgr object type can be used to obtain all of the metric IDs used in a report?
A. app
B. agp
C. appS
D. LinkGroupAPP
Answer: A

Q: 11 There are two DataChannels installed on one machine.
The configuration is:
DataChannel 1 is collecting from two SNMP DataLoads.
DataChannel 2 is collecting from two bulk collectors and one UBA collector.
If the command findvisual is run, how many visual processes should be running, excluding the
administrative processes?
A. five FTE, five CME, two LDR, two DLDR
B. five FTE, five CME, five LDR, five DLDR
C. one UBA, two BCOL, five FTE, five CME, two LDR, two DLDR
D. one UBA, two BCOL, two SNMP, five FTE, five CME, two LDR, two DLDR
Answer: C

Q: 12 What is the default behavior for a new SilverStream user that you have just created?
A. No reporting group is assigned by default.
B. The top group for the current project is assigned.
C. The NOC Reporting group is assigned by default.
D. The user is assigned the same reporting group as other users within the same SilverStream group.
Answer: A

Q: 13 ProvisoInfo Browser provides a Database Status tab. What would you expect to see within the tab if the database status is critical?
A. "The database status is Critical" message
B. A list of all the table spaces within Proviso
C. A list of all the files that need extending because of critical status
D. A list of all the table spaces that have critical utilization within Proviso
Answer: D

Q: 14 Given a Proviso solution with multiple DataChannel hosts, where would the proviso.log file be produced?
A. A single log file would be produced by the DataMart host.
B. A separate log file would be produced by each DataChannel host.
C. A single log file would be produced by the Channel Manager host.
D. All log messages are sent to the syslog daemon, which produces a single log file.
Answer: C

Q: 15 You have been asked to produce a report that will highlight any device whose availability is less than 100% for more than 1 hour (cumulative) in a single day. Which of the following parameter sets is the most appropriate for the associated period threshold?
A. The threshold mode should be over, the warning level and critical level should be set to 100, and the warning time and criticial time should be set to 1h.
B. The threshold mode should be under, the warning level and critical level should be set to 100, and the warning time and criticial time should be set to 1h.
C. The threshold mode should be over, the warning level and time should be left blank, the critical level should be set to 100, and the critical time should be set to 1h.
D. The threshold mode should be under, the warning level and time should be left blank, the critical level should be set to 100, and the critical time should be set to 1h.
Answer: D

Q: 16 An issue has been identified with a Complex Metric Engine (CME) formula that is causing the CME to fail. The CME has several days of outstanding data to process. The offending formula has been corrected, but the CME is still failing. What should be done?
A. Deactive the collection request for this formula.
B. Restart the CME to force it to resynchronize with the database.
C. Delete any files in the CME state directory and restart the CME.
D. Apply the corrected formula to the historical version of the formula using resmgr and the frmH entity.
Answer: D

Q: 17 What is the outcome of the command:
resmgr -delete linkGroupSE_RU -colNames "npath rusr.name" -line "~NOC Reporting~Layer 2~Frame
Relay Paths|_|SSSW\\\\test|_|"
A. Remove the Frame Relay Paths report subtree from user reports portal.
B. Remove the Network Operations Center (NOC) reporting subtree from user in the reports portal.
C. Remove the Layer 2 report grouping from the DVUserEditor for user test, so that user test can no longer be assigned the Layer 2 subtree in the DVUserEditor.
D. Remove the Frame Relay Paths report grouping from the DVUserEditor for user test, so that user test can no longer be assigned the Frame Relay Paths subtree in the DVUserEditor.
Answer: A

Q: 18 Which of the following sequences is the default operational processing logic of Proviso DataChannel components with no error conditions?
A. The File Transfer Engine, Complex Metric Engine, Loader, and Daily Loader all pick up the files every minute.
B. The File Transfer Engine picks up the files produced by the DataLoad Server every minute; the Complex Metric Engine and Loader, every hour; and the Daily Loader, once a day.
C. The File Transfer Engine and Complex Metric Engine pick up the files produced by the DataLoad Server every minute; the Loader, once an hour; and the Daily Loader, once a day.
D. The File Transfer Engine picks up the the files produced by the DataLoad Server every minute, while the Complex Metric Engine, Loader, and Daily Loader pick up the files once an hour.
Answer: C

Q: 19 You have been asked to produce a report that will immediately highlight as critical any device whose utilization exceeds 75%. Which of the following parameter sets is most appropriate?
A. The threshold mode should be over, the warning level and critical level should be set to 75, and the warning time and the critical time should be set to 0.
B. The threshold mode should be under, the warning level and critical level should be set to 75, and the warning time and the critical time should be set to 0.
C. The threshold mode should be over, the warning level should be left blank and critical level should be set to 75, the warning time should be left blank, and the critical time should be set to 0.
D. The threshold mode should be under, the warning level should be left blank and critical level should be set to 75, the warning time should be left blank, and the critical time should be set to 0.
Answer: C

Q: 20 On a UBA-based bulk collector, which Proviso applications should be running?
A. AMGR, UBA
B. AMGR, UBA, FTE
C. UBA, FTE, CMGR
D. CMGR, AMGR, UBA, FTE
Answer: A

Q: 21 What processes would you expect to be running on the SilverStream server?
A. 2 SilverServer processes
B. 1 agfulcix process and 1 SilverServer process
C. 1 agfulcix process and 2 SilverServer processes
D. 1 SilverStream process and 1 SilverServer process
Answer: C

Q: 22 A user has complained that Proviso did not discover an interface. What is the best way to verify that the interface exists on the target device?
A. Run the inventory again.
B. Use the subelement tab of the Resource Editor to see all of the interfaces for the target device.
C. Use snmpGet to retrieve basic interface data (such as the interface description) for every interface on the target device.
D. Open <datamart home>/importexport/<profile name>/inventory/subelement.dat to see all of the interfaces for the target device.
Answer: C

Q: 23 An administrator would like to implement the backup procedure for Proviso metric data. Fully aware that Loader (LDR) and Daily Loader (DLDR) components produce metric data, the administrator wants to ensure that LDR and DLDR delete the files only when the database backup has been successfully completed. How can the backup process inform LDR and DLDR that it is safe to delete files?
A. The parameter use automatic tablespace creation should be set to true in dc.cfg for both LDR and DLDR.
B. The parameter check database to delete eop data should be set to true in dc.cfg for both LDR and DLDR.
C. The parameter check database to delete eop data should be set to false in dc.cfg for both LDR and DLDR.
D. The parameter use automatic tablespace creation should be sent to false in dc.cfg for both LDR and DLDR.
Answer: B

Q: 24 Which resmgr object type can be used to determine the host name of a collector?
A. elt
B. se
C. app
D. chnl
Answer: D

Q: 25 What tool can be used to change the retention policy for a datachannel?
A. The dbRegEdit tool can be used to change data-retention policies.
B. Proviso does not allow separate data-retention policies for different channels.
C. With Proviso 4.4.x, resmgr can be used to change Proviso metadata and specify new retention policy.
D. The dbMgr showMetaData and dbMgr changeMetaData commands can be used to view and change retention policies.
Answer: A

Q: 26 What should the parameter shmsys:shminfo_shmmax be set to on the Database Server?
A. Half the amount of RAM on the server
B. Twice the amount of RAM on the server
C. Four times the amount of RAM on the server
D. Exactly the same as the amount of RAM on the server
Answer: A

Q: 27 Which two of the following processes must be running on an SNMP DataLoad server? (Choose two.)
A. sshd
B. pvmd
C. snmpd
D. watchd
E. pismgr
Answer: B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved