Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-926 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-926 Sample Questions:

1. What Maximo application is used to manage the resolution of the root cause of a recurring network issue?
A. Incident
B. Change
C. Release
D. Problem
E. Service Request
Answer: D

2. Gander Lumber Company uses Maximo for IT Asset Management. What functionality can be used to create new IT assets?
A. Maximo Discovery
B. Purchasing
C. Authorized Asset Loader
D. Release Manager
Answer: B

3. The IT Manager at BMI company feels that communication with end users is a crucial part of the overall IT experience. He wants the solution for every incident to be emailed to the affected user when the Incident is resolved. How is this achieved in Maximo?
A. Write a custom class for it.
B. This is standard functionality.
C. Build a workflow to email the end user.
D. Use a Communication Template and escalation.
Answer: D

4. What provides the ability for Service Technicians to record time when resolving tickets?
A. Costs
B. Activities
C. Solutions
D. Budgeting
E. Service Requests
Answer: B

5. What applications are set at the organization level?
A. Calendars, Locations, Currency
B. Assets, Invoices, Job Plans, Inventory
C. Companies, Labor, Chart of Accounts
D. Purchase Contracts, Tickets, Workflow, Warranty Contracts
Answer: C

6. What describes the relationship between one asset and any other asset in Maximo?
A. Networked with an asset having many parents and many children
B. Hierarchical with an asset having only one parent but many children
C. Location centric with assets grouped by the parents to which they are assigned
D. System centric with all assets defined as components assigned to a logical system
Answer: B

7. Gander Lumber Company needs to identify and notify the responsible person when leases for computers are about to expire. What is used to achieve this client requirement?
A. Escalation
B. Purchase Order
C. Service License Agreement (SLA)
Answer: A

8. What Maximo entity can be either hierarchical or networked?
A. Site
B. Item
C. Asset
D. Location
E. Failure Code
Answer: D

9. Acme Corporation has a requirement to send emails to administrators 90 days before assets reach the end of their lease. What applications are required to send these emails? (Choose TWO)
A. Workflow
B. Escalation
C. Email Listener
D. Communication Template
E. SLA (Service Level Agreement)
Answer: B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved