Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM 000-924 Exam - Cheat-Test.com

Free 000-924 Sample Questions:

Q: 1 Which three are contained in the Safety Plans application? (Choose three.)
A. Job Plan
B. Hazard(s)
C. Attached Documents
D. Equipment or Location
E. Condition Monitoring Point
Answer: B, C, D

Q: 2 Which two types of locations can be created in MAXIMO's Location application? (Choose two.)
A. Repair
B. Salvage
C. Equipment
D. Work Order
Answer: A, B

Q: 3 Which three steps are involved in transferring an item between storerooms using the Issues and Transfers application? (Choose three.)
A. select items for transfer
B. perform a Transfer In transaction
C. perform a Transfer Out transaction
D. perform a material receipt to the storeroom
E. select the Work Order, Location, or GL Account code
Answer: A, B, C

Q: 4 How should you create a Primary System in the Locations application?
A. It is created automatically.
B. enter it in to the System area
C. use the System toolbar button
D. click Select Action | Manage Systems
Answer: D

Q: 5 Which two fields are required on the Preventive Maintenance (PM) main screen to generate a Work Order? (Choose two.)
A. Route
B. Supervisor
C. Next Job Plan
D. Work Order Status
E. Location, Equipment, or GL Account
Answer: D, E

Q: 6 What are three steps for entering Problem, Cause, and Remedy Codes on a Work Order? (Choose three.)
A. click the Failure Reporting tab and enter the codes
B. enter Problem, Cause, and Remedy Codes on the Work Order main tab
C. enter the Failure Class and Problem Code on the Work Order main screen, click the Failure Reporting tab, and enter the Cause and Remedy Codes
D. if the Failure Class is present, enter the Problem Code on the Work Order main screen, click the Failure Reporting tab, and enter the Cause and Remedy Codes
Answer: A, C, D

Q: 7 Which application is used to modify delivered MAXIMO reports?
A. BRIO Workbench
B. Actuate ReportCast
C. eReport Designer Professional
D. Actuate Administrative Desktop tool
Answer: C

Q: 8 Which application can move equipment to another location or equipment parent?
A. Inventory
B. Equipment
C. Work Request
D. Issues and Transfers
Answer: B

Q: 9 Which three data elements does the Equipment record store? (Choose three.)
A. serial number
B. model number
C. installation date
D. replacement date
Answer: A, B, C

Q: 10 What is the best action to create a Work Order when additional work is required?
A. select the Work Order in question;
click Select Action | Duplicate Work Order
B. select the Work Order in question;
click Select Action | Generate Follow-up Work
C. select the Work Order in question;
write down the Work Order number;
click the New Work Order icon;
write in the original Work Order number in the Originating WO field
D. select the Work Order in question;
go to the Work Order field and copy the Work Order number;
click Select Action | Duplicate Work Order;
copy the original Work Order number in the Originating WO field
Answer: B

Q: 11 Which two applications use Calendars? (Choose two.)
A. Labor
B. Quick Reporting
C. Inventory Reorder
D. Work Order Tracking
Answer: A, D

Q: 12 Which statement is true about Equipment records that have an Item number assigned?
A. They must have subassemblies.
B. They are rotating pieces of equipment.
C. They may not be sent to a repair location.
D. There are no other pieces of equipment with that item number.
Answer: B

Q: 13 Which two statements are true when selecting Failure Class and Problem Codes in the Work Order Tracking application? (Choose two.)
A. If the Problem Code is empty and Failure Class is not empty, you click the Select Value button in the Problem Code field to choose a Problem Code.
B. If the Failure Class is empty and the Problem Code field is not empty, you click the Select Value button in the Failure Class field to choose a Failure Class.
C. If the Problem Code is empty and the Failure Class field is also empty, you click the Select Value button in the Problem Code field to choose a Problem Code.
D. If the Failure Class is empty and the Problem Code field is empty, you click the Select Value button in the Failure Class field to choose a Failure Class and you click the Select Value button in the Problem Code field to choose a Problem Code.
Answer: A, D

Q: 14 How should you create a PO from a PR in the Purchase Order application?
A. use the Create PO from PR function
B. use the Select Ordered Items function
C. use the View all PR Line Items function
D. use the Copy PR Line Items to PO function
Answer: D

Q: 15 You decide to send a report via e-mail from the Actuate Request page.
Which two options are available? (Choose two.)
A. type in e-mail address(es) to which the report is sent
B. type in e-mail address(es), select your e-mail system, and send your report
C. select one or many e-mail addresses from the available MAXIMO e-mail addresses
D. select your e-mail system (for example, Netscape, Outlook, Lotus Notes), type the e-mail address(es), and send your report
Answer: A, C

Q: 16 Which three PM triggering criteria are supported in MAXIMO? (Choose three.)
A. days
B. hours
C. weeks
D. quarterly
E. meter readings
Answer: A, C, E

Q: 17 What is the valid range for Work Order Priority for an out-of-the-box MAXIMO installation?
A. A - Z
B. 0 - 9
C. 0 - 99
D. 0 - 999
Answer: D

Q: 18 Which PM triggering criteria combination is supported in MAXIMO?
A. days and months
B. weeks and hours
C. time and meter reading
D. high reading and low reading
Answer: C

Q: 19 Which tab on the PM application is used to define parent/child relationships between PM records?
A. PM
B. Frequency
C. Master PM
D. PM Hierarchy
E. Job Plan Sequence
Answer: D

Q: 20 What does the Work Order status of WMATL indicate?
A. waiting for material
B. waiting for material to be planned on the Work Order
C. waiting for material to be released from the warehouse
D. waiting to approve material requirements on the work order
Answer: A

Q: 21 Which application assigns individuals to calendars?
A. Labor
B. Calendars
C. Resources
D. Work Orders
Answer: A

Q: 22 Which MAXIMO application should you use when using a PCard to make a purchase?
A. Inventory
B. Purchase Orders
C. Desktop Requisitions
D. Purchase Requisitions
Answer: C

Q: 23 You are generating Work Orders from the PM application. Which three choices will cause the process to fail? (Choose three.)
A. invalid GL Account
B. invalid Operation ID
C. invalid financial period
D. insufficient on-hand materials
E. lack of a storeroom for a planned item
Answer: A, C, E

Q: 24 Which two benefits are provided by the Copy PR Line Items to PO function? (Choose two.)
A. displays all PR Line Items
B. allows you to update the PO status
C. displays all PR Line Items for approved PRs
D. enables you to consolidate multiple PRs for a specific Vendor into a single new PO
Answer: C, D

Q: 25 How does having an item assigned to an Equipment record facilitate tracking cost by equipment rather than location?
A. Equipment with an item number carries purchase cost only.
B. Equipment with an item number carries costs to non-operating locations.
C. Equipment without an item number carries costs to non-operating locations.
D. Equipment with an item number does NOT carry costs to operating locations.
Answer: B

Q: 26 In which MAXIMO module are Asset Catalog templates created and maintained?
A. Inventory Module
B. Resource Module
C. Equipment Module
D. MAXIMO Control Center
Answer: D

Q: 27 Which MAXIMO function initiates the generation of Condition Monitoring triggered Work Orders?
A. the WOGEN function
B. It is done automatically.
C. the PMWogenCronTask in MXServer.Properties
D. the Generate Work Order option in the Condition Monitoring Action function
Answer: D

Q: 28 Which three steps occur during the set up of a route? (Choose three.)
A. enter the Route Description
B. enter both the Location and Equipment
C. enter the Route number or identifier if necessary
D. after clicking New Row, select an Equipment or Location identifier for each stop
Answer: A, C, D

Q: 29 You generate the PM Work Order when a route is applied to the PM. What is the output?
A. a single PM
B. a single Work Order
C. a simple Work Order hierarchy
D. a Work Order with a different operation for each piece of equipment on the route
Answer: C

Q: 30 What are three benefits of assigning Failure Class to an Equipment record? (Choose three.)
A. forces the users to report Failures
B. provides ability to do Failure Analysis
C. allows for consistent coding of Failures
D. allows for consistent costing of Failures
E. allows for automatic checking on whether a problem has been reported
Answer: B, C, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved